Hirdetés
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Igen, sajnos a trakt API változtatott. Igyekszem megcsinálni a frissítést hamarosan, köszi a jelzéseket.
-
interstate76
addikt
Androidon én is hasonló hibajelenségeket (gond a kereséssel és a trakt-szinkronizációval) tapasztalok, de windows és ce alatt semmi gond.
-
Hellac
csendes tag
Üdv!
pár napja kezdtem tesztelni a streamsharkot és az elmentumot nagyon szépen köszönöm a munkát amit beleraktak az illetők szuper jó addon!
Hibákat illetően a streamsharból ma elszállt a trakt újra telepítéssel se lehet aktiválni nem dobja fel az aktiváló ablakot, míg az elementumban működik.
A kereső se dob semmire találatot gondolom mert elszállt a trakt, de bejelentkezett imdb fiókkal sem ad a kereső semmit. -
vatess
újonc
Sajnos a kedvenc sorozatoknál az előrehaladás sem megy.
-
vacs
veterán
A keresés funkció nem működik (se sorozat, se film) és a jelenleg is nézik sem jó sajnos.
-
balazsbence
senior tag
Halihó!
A jelenleg is nézik menü nem megy a filmek alatt. -
Karesz84
újonc
Hello mindenkinek. Már jó pár hónapja használom e repot minden ok vele. Új gépet vettem egy másik szobába és abba nem lehet telepíteni. Hibát ír a függőség telepitesekor. Mi a gond vele?
-
zumike
tag
Üdv,
az imdb-t milyen formában kell beírni, csak username mező van, gondolom az kevés lesz neki. A trakt.tv max 100-at enged, szóval nekem nem jó.
köszi! -
Faby
senior tag
-- Rossz topik --
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Az elmúlt pár hétben belevágtam egy újabb hobbiba. Hosszabbra terveztem ezt a blogposztot, de egyéb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest