- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
dethroner #199 üzenetére
Nálam az Idő-re keresve is ott a 2021-es film:
Itt még nincs köze a providerekhez, csak IMDB keresés történik. Ha kiválasztod, akkor próbáljál az általunk megírt providerek megkeresni a kiválasztott filmet. Ahol van, ott nyilván igyekszünk IMDB azonosító alapján pontos egyezőségre keresni, de ahol nincs, ott sajnos cím alapján kell ezt megtennünk. Azonban a cím nem olyan egyértelmű, mint az IMDB azonosító, így ott a legtöbb esetben teljes egyezőséget nem vizsgálhatunk. Nagyjából a címmel és a megjelenés évével dolgozhatunk. Utóbbi sincs minden forrás oldalon minden film esetén kitöltve, így még rosszabb a helyzet. A Moziklub esetén sajnos nincs IMDB azonosító és ugye az Idő szóra keresve az első találat, ami évszám szerint is egyezik, az éppen a Nincs idő meghalni James Bond film, így azt adja találatnak.
Ezért is írtuk korábban többször is, hogy a találatok nem biztos, hogy pontosak lesznek. -
dethroner
veterán
Hali!
Belefutottam egy hibába, bár lehet hogy nem is az addonok problémája ez. Szóval van az Idő című 2021-es film, angol címe Old. A Steramshark-ban rákeresve csak az Old-ra dobja ki a megfelelőnek tűnő találatokat, de a legelső találat, a Moziklub-os, más filmet kezd, valami James Bond-ot. A sorban második, a Netmozis találat már jó. -
válasz
adriankoooo #195 üzenetére
Az elementumot telepíteni és aktiválni kell, hogy működjön bármilyen torrentes kiegészítő.
-
vargalex
félisten
A Videával inkább az a legnagyobb baj, hogy vannak nem kereshető tartalmak. Erre az egyik példa pl. a dmdamedia-n fent lévő Én vétkem című film videa-s linkje (csak login után látható, mert ugye addig csak a Filemoon linkeket mutatja az oldal/kiegészítő). Nekem ezt semmilyen kereséssel nem sikerült közvetlenül a Videán megtalálni (az URL: https://videa.hu/player?v=KPFnDxC0txeKeQhE).
-
válasz
lionshamlet #192 üzenetére
Szia!
Az a baj a videával direktben, hogy semmiféle keresési konvenciót nem követnek, bárki feltölthet bármilyen névvel bármit. Emiatt vagy sok false pozitívat fog magával hozni, ha nem veszem szigorúra a szűrést, vagy nagyon kevés találatot.
Ettől függetlenül meg lehet csinálni, de alapból biztosan nem lesz engedélyezett kiszolgáló, hanem max saját felelősségre lehet majd bekapcsolni. Felírtam a listába.
-
TheRealBear
tag
Sziasztok. Régi motoros nagy kihagyással újra meglesné a Kodi adta lehetőségeket, bízom benne, hogy a MovieShark után hagyott űr befoltozásra kerül vele, ha nem még jobb is. Kérlek valaki dobjon meg a linkel. Hálás köszönettel ✌️
-
Két verzió egy nap alatt.
Hála az új szervernek, végre sikerült megvalósítani valamit, ami elég hasznos lehet: [link]
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok!
A készítőknek itt is még egyszer szeretném/nénk megköszönni a munkájukat, tesztelve Kodi 19.5 és 20.3 Android alatt, szépen működik minden
Ha még nem volt felvetés mint ötlet, nekünk nagyon jól jönne egy olyan menüpont a főmenűben hogy "Utoljára nézett" vagy ilyesmi, ahova automatikusan berakja értelem szerűen hogy az ember mit nézett utoljára. Nálunk sokszor van hogy nem tudjuk végignézni a filmet vmiért, vagy csak sorozatnál jó lenne vissza nézni hol járunk, stb..
Ha arra érdemesnek gondoljátok rakjátok bele, biztos hozzátesz a használási élményhez
-
-
adamp9386
csendes újonc
Hát sajnos megint visszatért a fent említett probléma. Pedig úgy tűnt működik drumbox megoldása. Az érdekes az, hogy a filmeken belül a "népszerű" kategória gond nélkül betöltődik, a többi már nem pl "színészek", vagy ha évszámoknál ramegyek egy random évszámra az sem. Kodi verzió : 20.3.0.70 és a platform Xbox Series S. Lehet az Xbox a probléma, esetleg nem annyira kompatibilis egyes add on-okkal? Csak az a furcsa, hogy eddig működött
-
adamp9386
csendes újonc
Nem tudom egyéni e a probléma. Most vettem észre, hogy ha rámegyek, hogy filmek-> (itt kilistázza a kategóriákat) ->Oscar nyertesek akkor nem nyitja meg a kiválasztott kategóriát. Ugyanúgy évszámra megyek akkor sem. Tölt egy kis ideig és semmi. Hibaüzenet sincs. Ezelőtt kb 1 hete még működött. (Xbox Seriesről használom a Kodit)
-
meszi
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm
, remek alkalmazás, nagyon szeretem.
Egy kérdésem lenne, hogy hátha tudja valaki mit rontok el...
Ha hozzáadom egy általam kiválasztott sorozatot a médiatárhoz, majd később onnan indítanám el mindig hibaüzenetet kapok. (Lejátszás sikertelen. Egy vagy több elem lejátszása sikertelen volt...) többször próbálkoztam nem működik. Régebben nem volt gond, de az utóbbi időben, a korábban hozzáadott sorozatok sem indulnak el a médiatárból. Próbáltam a kiegészítőben a médiatár frissítése... menüpontot, de ez nem segített.Viszont, ha az SShark kiegészítőből választom ki a sorozatot, gond nélkül indul.
(CoreELEC 20.2 -Nexus fut egy x96 max+- on)Nagyon megtetszett, hogy a kedvenc sorozataim a médiatárban megtalálhatóak, hátha csak én bénázom, és van megoldás, hogy újra működjön. Köszönöm a segítségeteket!
-
wjoe
tag
válasz
adriankoooo #179 üzenetére
Kétlépcsős azonosítást használsz az oldalon, ez a beléptető pedig azt nem tudja
-
lali303
tag
válasz
adriankoooo #179 üzenetére
Valószínűleg hibásan adtad meg az adatokat.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo #155 üzenetére
erre valaki?
-
drumbox
újonc
Sziasztok, esetleg valaki találkozott az alábbi problémával vagy sikerült valami beállítással átállítania? Jelenleg ha betöltődik egy filmnek az adatlapja akkor minden média tökéletesen hozzá töltődik kivétel ez alól a háttér azaz a fanart. Mert nem a tiszta fanart töltődik be hanem egy landscape (landscape=logózott fanart), szeretném beállítani hogy olyan háttérképek jelenjenek meg amin nincs semmi felirat. A TMDB-n utána néztem akkor jelennek meg ezek a háttérképek ha a nyelv alapján az "angol" képek kategória alól töltődnek a háttérképek, ezzel szemben a "No Language" kategória tartalmazza a jó fanart képeket viszont ilyet nem lehet beállítani az addonban. Természetesen ott ahol nincs angol feliratos háttérkép ott a fanart rendesen jelenik meg. Köszi előre is ha valaki tudja a helyes megoldást.
-
csibe1
addikt
válasz
Martin Eden #175 üzenetére
Ez csak tipp: töltsd le újra a zip fájl-t, ha úgy se jó akkor nézd meg a Kodi engedélyeket, mert nálam sem telepólt amíg az engedélyeket nem állítottam mindigre.
Utána már látta a Kodi a pendrive-on lévő zip fájlokat, addig nem. -
imp6111
csendes tag
Köszönöm a kiegészítőt igazán jól sikerült darab.
Sok sikert a további fejlesztéséhez. -
Martin Eden
tag
Köszönöm én is a kiegészítőt!
Van valami ötlet, hogy mit csinálok rosszul?
Coreelec-es Kodi boxokat használok otthon, az egyiken most épp 19.x-es Kodi van, gond nélkül települt a zip-ből a repo és a kiegészítő.
A másik tv-nél lévő lejátszómon viszont már egy ideje leragadtam az előző coreelec verziónál (9.2.8, Kodi 18.9?, python 2). Más kiegészítőknél is kezdett már szorítani a python 2, úgyhogy gondoltam ha már itt ez a remek SS kiegészítő is, épp itt az ideje frissítenem ezt a lejátszót is. Felraktam a legfrissebb boxomhoz illő stable coreelec-et nexus 20.3-mal, és ugyanaz a zip, ami a másik 19.x-es kodis boxon simán települt, itt hibára fut, azt mondja sikertelen a zip -ből való telepítés, érvénytelen szerkezet miatt (vagy valami ilyesmi volt az üzenet). Az MS repóból (meg más helyekről is) viszont a megszokott módon minden olyan kiegészítőt sikeresen telepítettem, amit használtam régen is ugyanezen a boxon, még a (ha jól emlékszem) 18.9 verziós kodival. Szóval egyedül eddig az SS-zipre kaptam ezt a hibát... -
totya79
tag
válasz
Luissimo #167 üzenetére
Esetleg,igen
Ha már torrent,akkor egy vele kapcsolatos kérdés.
Az esetleg nem megoldható,hogy kicsit több időt várjon lejátszás elött,azon torrenteknél,amiknél nyilván kevesebb a seed?Konkrétan,mondjuk van itorrenten valaminél 30 feltöltö,rányomok elkezdi betölteni,de kicsivel késöbb átugrik az Ncorra,ahol értelem szerüen,sokkal több feltöltö van.Lehet ha lasabban is,de elindulna onnan is idővel. -
vargalex
félisten
A találati listában a forrás oldalak által közölt minőséget (felbontást) látod. Ha ez hibás, akkor sajnos ezen nem tudunk segíteni, így a valós minőség a lejátszás elindításakor derül ki biztosan. Persze a fordítottja is előfordul: ha a forrás oldal nem közöl minőséget, akkor a StreamShark-ban SD-ként látszik, holott akar 4K tartalom is lehet mögötte.
-
Stealth
senior tag
Helló ,
Rákerestem a 12 dühös ember című filmre - az 1997-es verziót kezdtem el lejátszani, ami az első találat szerint 720p.
A kodii szerint a stream 672x480, ami SD.Lehet ez hiba?
-
sub71
aktív tag
vargalex, Mr Dini
Köszönöm a munkátokat, nálam minden szuperül működik
-
lionshamlet
senior tag
Hi, kérdés a fejlesztők felé.
A videát mint forrást be lehet rakni a többi közé?
Kerestem egy filmet ami csak a videán volt elérhető.
Dark Tide/Sötét hullám (2012) -
vargalex
félisten
válasz
aldebaran #158 üzenetére
De, pontosan azt néztem, írtam is:
"Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre."A találatok:
Első találat (Mozicsillag, OK.ru, 720p) lejátszása:
Netmozi HQQ (első találat NetMozi-ból) captcha:
Netmozi HQQ találat lejátszása:
-
vargalex
félisten
válasz
aldebaran #156 üzenetére
Mivel a forrásokon is iterál a kiegészítő, ahogy írtam, elképzelhető, hogy a teljes kód így van megírva, nem néztem még. Bár, valóban elég fura. Sajna tesztelni nem tudtam, mert nekem rögtön az első forrás (Mozicsillag, OK - 720p) is elindul. Sőt, a másik Mozicsillag, illetve a Netmozi linkek közül az összes HQQ, Dood, Doods és a Dmdamedia Filemoon stream-ok is indulnak. Így nem megy a következő filmre.
Próbáltam keresni olyan filmet, aminél talál forrást, de egyik sem indul, de "sajna" nem találtam. Olyan viszont találtam, ahol az utolsó néhány forrás nem indul, de onnan indítva a lejátszást, elment az utolsó találatig (19 találat volt, a 17-es már nem indult, így azt indítottam) majd visszafelé lépkedett (esetemben a 16-ra, amit már sikeresen elindított). -
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
Megadtam az nMag adataimat a beállításokban, de sehol nem látok nMag forrást, amikor kiválasztok egy filmet. Kell még valami hozzá? Illetve még egy kérdés, IMDB ratingot nem lehet a filmek neve mellé tenni?
-
aldebaran
addikt
Azt vettem észre, hogy ha egy filmhez nem talál source-ot, akkor átugrik a következő filmre és ahhoz keres source-okat. Lehetne, hogy inkább csak kiírja, ha nincs source, hogy nincs source és ne ugorjon a következő filmre?
-
janky1216
csendes tag
Kedves Felhasználók!
Ha szeretnétek, hogy a Mr. Dini által készített StreamShark addon egy nagyon frappáns "ikon" képpel köszönjön vissza rátok, amikor megnyitjátok az addont, akkor kérlek benneteket, hogy szavazzatok az általam készitett képre! (Természetesen csak akkor, ha tetszik is nektek!)
Az enyém az Option 2!
https://strawpoll.com/XOgONMxoXn3
Előre is, nagyon köszönöm!
-
drumbox
újonc
Szia köszönöm a gyors választ! Esetleg olyanra van lehetőség hogy a kategóriákban állítható legyen a kilstázandó adatlapok száma? Például a jelenlegi helyett, az opcióknál beállíthatónak 10, 25 vagy 50db? Ez szerintem jelentősen gyorsítana a betöltésen ha lejjebb lehetne venni például 25 adatlap/oldal listázásra.
-
Valamikor bekerülhetnek... Szépen lassan. Egyelőre lelassultam a forrásokkal, mert szeretnék két egzotikusat hozzáadni, amihez kell szereznem egy szervert és ez folyamatban van.
Ezt az up next és autoplayt kérte más is, de nagyon sok mindent kellene gyökeresen felrúgni, hogy ezek működjenek. Egyszer talán meg lesz oldva, ha sokan kérik, de nem tudom megmondani, mikor lesz rá kapacításom.
A betöltés lassú, igen, mert 3-4 helyről szed infókat az addon. Hamarosan ez meg lesz oldva, mert engem is zavar.
Debridet sajnos nem tudok tesztelni, mert nem rendelkezem előfizetéssel. Az jelenleg egyáltalán nem támogatott részemről.
"Pokol" fiókom lenne, hogy megírjam, de captcha védett a login, azt nehezen oldod meg Kodi alól. Bár ha recaptcha2, akkor lehet manuális megoldással meg lehetne oldani a logint, vagy fizetős captcha solver szolgáltatással. estoneom is van talán, de sosem használtam, mert alig van seed és kb mag mirror az összes...
A többi oldalra megintcsak nincs loginom, szóval részemről nem lesz scraper. Itt is azt tudom mondani, hha valaki megcsinálja, szívesen beemelem.
-
Karesz84
újonc
Heló. Szeretnék kapni én is belépést 🙂
-
totya79
tag
Üdv.
Feldobtam Mr Dini-nek,esetleges bithumen oldal bekerülését,az itorrent,illetve a ncore mellé.Esetleg ebben tudna valaki segiteni?
Ha valaki tudna,akkor Mr Dini belepakolja. -
gyűrű
addikt
Egyre jobb a kiegészítő, mégegyszer köszi.
@Mr Dini
Nem tudom hogy nézted már, de jurialmunkey Tmdb helper addon ja is hasonlóan működik.
De ott pl streaming forrásokra is kereshetsz, nyilván ennek akkor lehet értelme ha van előfizetés hozzá.
Ha van időd esetleg nézz rá. -
drumbox
újonc
Sziasztok,
Gratulálni szeretnék nagyon szuper addon lett, köszönöm a munkátokat.
AMLogic S905X3 - CoreELEC 20.2 - Nexus - Kodi 20.2
Raspberry PI4 8GB 1600@2000Ghz - LibreELEC 11.0.5 - Kodi 20.3Én a fenti két rendszeren futattam a Stream Shark-ot nálam szuperül működik, régóta Fen-t, Ezra-t és Otaku-t használok és a következő észrevételeim vannak:
- A filmes és tv show listák elég lassan töltődnek be más hasonló programhoz képest, főleg első alkalommal, gondolom ez optimalizálva lesz idővel.
- Kipróbáltam a Real Debrid funkciót hozzá adtam az accountom a ResolveURL beállításoknál, amikor a scrape-et csinálja nagyon szépen behozza kékkel az RD azaz Real Debriden elérhető verziókat de sajnos lejátszani nem tudja őket csak átlépkedi.Javasolt fejlesztések:
- Autoplay funkció a filmekre és sorozatokra is szűrési lehetőséggel a találatokra.
- Up/Next funkció a sorozatoknál a következő sorozat epizódra
Köszi mégegyszer!
-
seger
addikt
Kiegészítőt én is szeretném
-
csibe1
addikt
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy PC-re gond nélkül felment a Streamshark.
Az androidos boxokon viszont valamiért nem látja a Kodi a kiegészítőt zip fájlként való telepítést választva. (Tanix X4, Hako Pro)
Alapból volt már Kodi mindkét boxon, ezért a Maven Nexus Kodit tettem fel. (20.2)
Az érdekes, hogy a 18.5-ös alapból fent lévő Kodi meg látja a Streamsharkot, de azzal meg nem kompatibilis.
Engedélyezve lett a külső forrásból való telepítés, és a bármely tárolóból való frissítés is, de akkor sem látja.
A pendrive-on a CE Utils könyvtárban duplán fent vannak a kiegészítők, külön mappában ( a mappákba lépve azokat üresnek látja) és simán a mappában is.
Van valakinek tippje, hogy miért nem látja a Kodi a zip fájlokat? -
lionshamlet
senior tag
Hibabejelentés.
A Jóbaratok - újra együtt c. Filmnél a talált linkek közül a sorban csak a 11. Link volt Valid.
A tobbi link egy teljesen más filmre mutatott.A sorban többi linken lévő film szintén hibás volt, illetve néhany szintén működött, de amit szinkronosra jelzett, az feliratos volt.
-
God Vazzeg
veterán
Küldtem én is a kérést, köszönjük a munkád
-
igor76
újonc
Én is szeretnék privátban egy Sshark kiegészitöt.Elöre is köszönöm
-
-
Szia!
Egyelőre az itorrent csak akkor megy webtorral, ha az elementum is telepítve van és engedélyezett. Tudom, logikátlan, de egyelőre erre volt kapacítás. Hamarosan megcsinálom rendesen, hiszen nem kell az elementum webtorhoz.
Viszont a webtor kb használhatatlan kevésbé seedelt torrenteknél a timeout miatt. Illetve az x265-öt mindenképp transzkódolná x264-re, amit elég lassan tesz és szintén sok idő, mire betöltenek. Az 1080p x264 meg zsákbamacska kategória. Ilyen 30-40 seederes SD tartalmakkal viszont pöpecül tudtam tesztelni.
-
urgoz
aktív tag
-
-
Hála vargalex és Hege1234 áldozatos munkájának, kint egy új verzió!
Ha valaki szeretné begyűjteni a régebbi verziókat a kiegészítőkből, az javaslom, hogy töltse le őket a repó oldaláról, ugyanis tervezem a korábbi kiadásokat törölni, hogy helyet szabadítsak fel. Várhatóan 3 nap múlva törlöm a régieket.
-
Ikolum
csendes tag
Köszönöm én is a frissítést.
Nekem nagyon tetszik a logós frissítés.
Viszont a filmek /sorozatok műfaját nem jeleníti meg. Ezt még hozzá lehet valahogy adni, akkor biztos azt használnám?Esetleg ilyen lejátszásnál látható skinneket hol lehet letölteni/telepíteni kodira?
-
adamp9386
csendes újonc
-
vargalex
félisten
válasz
lionshamlet #113 üzenetére
Ahogy korábban már elhangzott, sajnos nem igazán lehet azt megcsinálni, hogy csak az elérhető tartalmat mutassa a találatok között. Ehhez minden egyes találatra azonnal le kellene futtatni az összes forrásra a keresést, ami annyit jelent, hogy az egy oldalon látható találatok számával megszorozhatod egy konkrét film kiválasztása esetén a források megjelenítéséhez szükséges időt. És akkor még csak egy konkrét filmről, vagy epizódról beszéltem.
Az év szerinti szűrés nem is lenne megoldható ilyen módon, hiszen nem minden forrás ad lehetőséget kiadás éve szerinti keresésre. -
Nem krepált be, várhatóan működik. A trakt API-n nem tudsz évszám alapján keresni a cím keresővel és a kiegészítő jelenleg azt használja.
A dokumentumfilmnél gondolom a leírásban van az évszám, vagy valami más mezőben, ezért hozta ki. Viszont egyik forrásban sem elérhető, szóval nem fog megnyílni. a Csingiling viszont az én hibám volt. Remélem már nem listáz hülyeségeket, max az itorrent. Viszont így mondhatjuk, hogy a kiegészítő családbarát.
Mindig a gyerek kedvence fog indulni!
-
válasz
adamp9386 #98 üzenetére
Szia!
Köszi a jelzést! Nekem az itorrent és a sorozatcc hozott az adott címre irreleváns találatokat. A sorozatcc-nél valóban volt egy kis javítani való, ezt megoldottam. A következő kiadásban már jó lesz. Az itorrenttel pedig nem tudok sokat kezdeni egyelőre. Ott, ha nem IMDB alapján keresek, akkor aztán mindenféle találatot kapok és a sok különböző tagolás meg stb miatt macera lenne a szűrés. Így az továbbra is fog irreleváns találatokat dobni. Ha nagyon irritál valakit, akkor megoldom, de valószínűleg akkor a keresési hatásfoka fog csökkenni.
Az említett cím egyébként semelyik forráson nincs fent sajnos, csak magon.
-
laciki
csendes tag
Frissítettem, a probléma megoldódott. De látom, van már új verzió...
-
divan
őstag
válasz
lionshamlet #113 üzenetére
-
lionshamlet
senior tag
válasz
aldebaran #111 üzenetére
Sikerult az este kiprobalni végre a streamsharkot.
Őrület, le a kalappal.
Szép munka, remélhetőleg sokáig működőképes lesz.
Kíváncsian várom milyen egyéb funciokkal fog bővülni az évek során.* lehet-e úgy listaznina filmeket megjelenési év szerint?
Minden, adott evben megjelent filmet mutasson, ami elérhető a forrás addonokban?
Tehát csak azokat a filmeket listazza amihez aktív linket is talál.
(Alapbol van szűrés megjelenési év szerint, de nehány filmhez nem talált elerheto, aktiv linket.
Lehet hogy ezeket ne mutassa a talalátok kozott)?Illetve ha egy színész nevére keresek rá, szintén listazza a hozzá kapcsolhato filmeket, de csak amihez van aktiv elérhető link a forras addonban?
-
divan
őstag
Esküszöm élvezetes olvasmány az összes changelog amit írsz.
-
-
brazos
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest