- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Nekem van egy tamron adaptall rendszerű obim (28 f2,5; Konica AR). Ammenyiben jól tudom a gyártó tett egy kísérletet olcsóbbá tegye a rendszerek közötti átjárást. Az objektív végén egy tamron saját bajonett van, amire egy cserélhető véget csatlakoztatunk. Így aki más típusú vázra akarná feltekerni, csak lecseréli az obi végét. A tamron adapter tartalmazza típus specifikusan a rekesz mozgatását is, bár ettől lehet az objektíven rekeszgyűrű. Szóval MILC-en manualozni olyan adapter az adapten. Nem kicsi.
Csak érdekesség képpen írtam be, ha érdekel valakit. Az említett tamronra nem érdemes vadászni. Csak azért lett 2.5 a fényerő, jobb legyen a konkurenciánál, értelme semmi. Nyitva nagyon lágy, rekeszelve hirtelen javul. Az 5 rekeszlamella nem gondoskodik a szép kerek fénygömbökről. Az én példányomnál pedig (lehet mind ilyen) kb f4-ig a rekeszlamellák sarka is belelóg kicsit, szóval nem is ötszögletű a bokeh, hanem olyan formás. A régi olcsóbb bevonatos objektívekre jellemzően iszonyatosan dobja a kontrasztot még szórt ellenfényre is.
Tesztkép NEX5N-en (gépi jpeg leméretezve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest