- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés de nálunk van 2 darab MBH6, másfél éve tökéletesen jól működnek mint az első napon, rendszeresen vannak hasznalva edzés közben heti 3-5 alkalommal. Akku is jól bírja, nem gyengült. Hangminőséghez túl sokat nem tudok mondani de kellően hangos nem recseg vagy ilyesmi nincsenek alapzajok vagy Bluetooth szakadások. Valami 19€ volt darabja. Rettentő gagyi ez a felirat meg a márka szerintem amúgy
kitalálhattak volna valami jobbat neki.. de a minőségével tényleg nincs gond úgyhogy nagyon elégedett vagyok vele.
-
szombat
csendes tag
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
3-at rendeltünk a Volwerineből, az első 1 hónap alatt döglött meg, a másik 4 hónap után, a harmadik 7 hónap után. NEm volt drága (25 USD) és amúgy nagyon kellemes minden szempontból, de tarthatna tovább is. Futáshoz használtam, izzadtam közben, de sose esőben. Most egy drágább, márkásabbra kacsintgatok.
-
Firka08
csendes tag
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Én edzéshez használok egy MPOW Magneto wireless fülest. Ár/hangminőség tekintetében megéri a 25$-os árkategóriát simán. Kb egy éve használom heti 3, 4-szer és tökéletesen teszi a dolgát. Akksi is jól bírja még.
Külföldi tech youtubereknél láttam régebben teszten és meggyőzött a teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest