Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés de nálunk van 2 darab MBH6, másfél éve tökéletesen jól működnek mint az első napon, rendszeresen vannak hasznalva edzés közben heti 3-5 alkalommal. Akku is jól bírja, nem gyengült. Hangminőséghez túl sokat nem tudok mondani de kellően hangos nem recseg vagy ilyesmi nincsenek alapzajok vagy Bluetooth szakadások. Valami 19€ volt darabja. Rettentő gagyi ez a felirat meg a márka szerintem amúgy
kitalálhattak volna valami jobbat neki.. de a minőségével tényleg nincs gond úgyhogy nagyon elégedett vagyok vele.
-
w.miki
veterán
Tetszik. De lemaradt a linkje:
[New Release] 3-in-1 Bluetooth 4.1 FM Transmitter - Car Mount - Car Charger, Air Vent Adjustable Cradle Phone Holder, Radio Transmitter Wireless Bluetooth Car Kit with 5V/2.1A Fast Charging USB Port, Built-in Microphone for Hands-free Calls
by Mpow
Jó, hogy közelebb van a szájhoz a mikrofon.
Csak nincs egy olcsóbb ALI-s alternatívája? Onever nem olcsóbb -
CarKiller47
tag
Ha jól látom az autóban (Fiesta/Fusion?) a fejegység aux gombos, abba a 400 Ft-os aux kábel a legolcsóbb megoldás egy sima szellőzős tartóval. Csak be kell dugni a fejegység hátuljába
Persze értem az igényeket, ez biztosan kényelmesebb -
-
HoaryFox
őstag
Én telefon kihangosításnál maradok az oldschool vonalon: BT füles (Platronics Explorer 10), ha telefonról akarok zenét hallgatni, akkor meg AUX IN.
De nem néz ki vészesnek ez a kütyü sem. Csak nálam már foglalt a szivargyújtó
(Dashcam)
-
-
GMalik
tag
Hasznos kis cucc.
-
-
szombat
csendes tag
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
3-at rendeltünk a Volwerineből, az első 1 hónap alatt döglött meg, a másik 4 hónap után, a harmadik 7 hónap után. NEm volt drága (25 USD) és amúgy nagyon kellemes minden szempontból, de tarthatna tovább is. Futáshoz használtam, izzadtam közben, de sose esőben. Most egy drágább, márkásabbra kacsintgatok.
-
-
Gibo
senior tag
Én 2008as S-Max-ba keresek normális fejegységet.
A gyári Sony-it okosítani kb 200€-ba keülne, egy valamire való 2Din-es érintős ketyere 350€-nál indul. Valószínű egy két Din-es hagyományos kijelzős jvc vagy alpine lesz nálam is a megoldás + keret. Ezek kb. 120€-ból megvannak. -
stefi76
aktív tag
Nokia asha 501-es "csúcskategória", sosekopel astra f, tökéletesen hallottak-halottam mindenkit a gyári kihangosítással.
Most P8 Lite 1-es fabiában ugyan az, még rá is kérdeznek néha, hogy most a kezembe van-e a telefon ás úgy vezetek?
Mindkétszer egy mezei 1500 forintos, szellőzőrácsba pattintott telefontartó.
Munkatársam - fogalmam nincs milyen 5 colos Kínából vett 40 ezres - telója ugyan így van használva.
Rádió lehalkít és kész, teljesen jó.Nem tudom, ha a fapad asha 501 egy szintén fapad - hangszigetelés és mentezaj - astra f-ben tudott működni, ami autó 20 éves a teló meg 5 évvel ezelőtti konstrukció kb, akkor ott vagy ennyire tojnak bele a telefongyártók, vagy nem tudom....
-
Lirion
addikt
Milyen autóban próbáltad ezt ki? Szerintem rengeteg olyan autó szaladgál a magyar utakon, amiben lehetetlen hallani a telefonos kihangosítással a másik felet.
(#18) Pityu89
Az én autómba nem csak bele van dizájnolva, de ha kicserélem, akkor ugrik a fedélzeti számítógépem is, úgyhogy ez az utólagos fejegység nálam se játszik.
-
csongi
veterán
Eddig eljutottam én is
"Kezeli a hívásokat a telefonról zenelejátszást, a navi hangját. ( halkít zene amikor a navi beszél )"
A minőség meg változó. Sajnos rendszere válogatja, meg telefonja.
Mobilnet, GPS, Telefonálás, Sinkronizáció, zene, kékfog, dual sim.
Rendesen szét tudja ütni a minőséget, és igen hulámzó. Attól meg teljesen el tudtak szállni, mikor az indított hívás közbe bejövő hívás lett a vége
Egy bizonyos forgalom mennyiség és adatátvitelnél eddig nekem mind szét akadt.
Mindezt vodás előfizetéssel. -
Pityu89
senior tag
-
kmarci25
veterán
Átalakítóval lazán csinálsz a 2 din-esből 1 din-est. Nekem is az van a Merivámban. 3 ezer körül kapni, persze típustól függően.
Pl.: http://www.autodvd.hu/ford-mondeo-focus-1-din-beepito-keret-281114-03.html Nem pont ez kell neked?
-
Firka08
csendes tag
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Én edzéshez használok egy MPOW Magneto wireless fülest. Ár/hangminőség tekintetében megéri a 25$-os árkategóriát simán. Kb egy éve használom heti 3, 4-szer és tökéletesen teszi a dolgát. Akksi is jól bírja még.
Külföldi tech youtubereknél láttam régebben teszten és meggyőzött a teszt.
-
kelly416
veterán
A második oldal első mondatának eleje kicsi szórendi hibában szenved, nem? "Üzembe helyezni állati a terméket egyszerű,"
Az utolsó kép meg pont azt ábrázolja, hogy milyen szellőzőre nem jó, és mégis fent van rajta?Egyébként köszi a tesztet, szóra érdemesnek tűnik a dolog. Én most próbáltam ki a pár 100Ft-os transmitteremet (nem vártam tőle sokat), ha nem lenne egy sípoló alapzaja, nekem az is tökéletesen elég lenne. Biztos, hogy ennek is van célközönsége.
-
Shyciii
veterán
Az egész mizériát nem értem. Egyszer kipróbáltam, hogy egy sima tartóba beraktam a telefont, hívás indítás, majd tapizás a kihangosításra és gyönyörűen haloom a telefon hangszóróján a másik felet, és ők is normálisan hallanak engem. Nyilván közben nem bömböltetem a rádiós fejegységet
-
fattyu
veterán
Velem nem mész semmire. 37 péz volt 1 din
jvc kd-r881bt. Nekem a MINŐSÉGI hang kellett hogy tudjon flacot usbről a legyen mikrofon és CD.egyszer valaki azt mondta nekem hogy ha valamit naponta legalább egy órán át nézel viselsz hallgatsz akkor vedd a legjobbat.
Nekem ez ennyiért érte meg bőven és elégedett vagyok vele.
-
típust is adhatnátok...
nekem is Focus 2004 van, 2 din egység. Néztem bg-n 11k a legolcsóbb 6,6 touch, bt, kamera köthető rá, sd kari, etc. 17k-ért van jobban kinéző, 7"-os taccsos, 24k-ért kamerával szettben is. 17k-s megoldáson agyalok, de a minőség, meg hogy tudom majd beszerelni az kérdés. Ezekkel tapasztalat?
Másik verzió, egy márkás fejegység, 20k-ig, de 2 din-ben kevés van/nincs ennyiért, nem lehet 1 din + tárólót beoperálni?
FM transmitterekből amiket láttam, hallottam, azok bt-n gagyik, de transmitterként is volt, amit kukáztam volna, mondjuk többnyire olcsó típusokba futottam.
-
csongi
veterán
Napiszinten hasznalok gyari kihangositot. Hasznaltam mindent, fulest, szivargyujtost...stb. Amit lehetett kiprobaltam. A gyari rendszer elonye, kezeli a radiot. De a hangminoseg fugg a telefontol, az atviteltol...stb.
Mashogyan uzemel Pesten, Videken. Ha mar utolagos kihangositas, akkor fules kekfoggal, a tobbi kinlodas volt szamomra. -
andrxs
csendes tag
Nem értem ezt a megszűnést a Dension-nál. pedig van cardDoc2
http://www.dension.com/automotive/products/car-dock-solutions/car-dock-2-with-micro-usb
és még egy termék ami hasonlít a cardock-ra, de el van rejtve és nem a műszerfalon éktelenkedik
http://www.dension.com/automotive/products/bluetooth-handsfree-solutions/compact-bt
-
tothmaxy182
őstag
A szélesebb publikumtól kérdezném, hogy ennek az MPOW nevű gyártónak használta-e már valaki a fej/fül hallgatóit. Aliexpressen egy csomó fajta van belőlük és egész jó áron szokták adni őket, csak nem tudom milyen lehet a minőségük.
-
Derrewyn
senior tag
Használtam Densiont, de szerintem egy BT-s rádió sokkal jobb megoldás. Kicsit drágább, de kb. 30 ezer Ft körül már kapható belőle márkás (pl. Alpine). A legtöbbhöz van mikrofon, sok méter kábellel. Hívásokat lehet róla vezérelni, a szerelés nem túl bonyolult.
Ha szabványos a kocsi rádiófoglalata, akkor ez a legjobb alternatíva.Arról nem is beszélve, hogy nem minden autó elektromos rendszere viszi át jó minőségben a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Dension Car Dock roppant életképes megoldás volt olyan, régebbi autókba, amelyekben nincs kihangosító. Az MPOW terméke ugyanezt a funkciót hivatott betölteni - olcsóbban.
- OLED TV topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest