- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
-
Hosssszu
őstag
válasz
tigerscorpio
üzenetére
Engem erdekel, csak hat nincs semmi konkretum a cikkben, amire erdemlegesen lehetne reagalni! Gondolom ezert nem ir senki.
Egyebkent valoban jo lenne egy bovitmenyekkel bovitheto java-s bongeszo!
Bar nem tudom, hogy azt hogyan oldanak meg? Mert peldaul az en Sharp 550SH keszulekem nem tamogatja a java-s progiknak a "fajlrendszer" hozzaferest! Es gondolom, ahhoz hogy bovitmenyeket tudjon az ember feltenni, ez elengedhetetlen. (nemis tudom hogy van-e olyan telefon, ami tamogatja
) -
tigerscorpio
aktív tag
Senkit nemérdekel a téma ;-)????
kár, na mind1, zárhato ;-) -
tigerscorpio
aktív tag
Ha Van Opera, legyen Moziilla is :-)
Szoval, szerintem Tök Jo az Opera Mobil verzioja használtam, és amugy Mozillás vagyok, szal az is joljönne, perxe Freeül
azis,
és szabadon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bar nem tudom, hogy azt hogyan oldanak meg? Mert peldaul az en Sharp 550SH keszulekem nem tamogatja a java-s progiknak a "fajlrendszer" hozzaferest! Es gondolom, ahhoz hogy bovitmenyeket tudjon az ember feltenni, ez elengedhetetlen. (nemis tudom hogy van-e olyan telefon, ami tamogatja
)