- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
-
Hosssszu
őstag
válasz
tigerscorpio #2 üzenetére
Engem erdekel, csak hat nincs semmi konkretum a cikkben, amire erdemlegesen lehetne reagalni! Gondolom ezert nem ir senki.
Egyebkent valoban jo lenne egy bovitmenyekkel bovitheto java-s bongeszo!Bar nem tudom, hogy azt hogyan oldanak meg? Mert peldaul az en Sharp 550SH keszulekem nem tamogatja a java-s progiknak a "fajlrendszer" hozzaferest! Es gondolom, ahhoz hogy bovitmenyeket tudjon az ember feltenni, ez elengedhetetlen. (nemis tudom hogy van-e olyan telefon, ami tamogatja
)
-
tigerscorpio
aktív tag
Senkit nemérdekel a téma ;-)????
kár, na mind1, zárhato ;-) -
tigerscorpio
aktív tag
Ha Van Opera, legyen Moziilla is :-)
Szoval, szerintem Tök Jo az Opera Mobil verzioja használtam, és amugy Mozillás vagyok, szal az is joljönne, perxe Freeül
azis,
és szabadon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest