- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Es ezt megis mire alapozod? Konkretan most is van a hazban ket htc telefon, egy arany htc10 a nejemnek, meg egy htc m8s tartalektelefonnak.
A htc feladta az alap-ertekeit, ami megkulonboztette a tobbi gyartotol, helyette kaptunk egy serulekeny plazapicsa bling-bling dizajnos borzalmat jack-dugo nelkul, amirol csak onnan tudod, hogy htc es nem barmi mas, hogy az van rairva.szerk: Egyebkent sajnos mar a 10 se volt az igazi, beletelt par oraba, mire nejem szamara hasznalhato allapotba hoztam. Hozza kell tenni, hogy neki csak es kizarolag htc okostelefonjai voltak, kezdve a Desire-el. Mast megnezni se hajlando, es meg tudom erteni, miert. De ugye a regi jo htc appok eltuntek, ugyhogy keresni kellett megfelelo apk-kat a galeria, zenelejatszo, billentyuzet, meg a tokom tudja meg mihez, hogy megkapja azt az igazi htc-elmenyt, ami eddig a 10-et kiveve mindig a dobozbol kiejtve megvolt. Az u11-et nezte ki eredetileg maganak, de ugy, hogy meg se nezte, csak hogy az az "uj htc". Aztan elvittem, hogy nezze meg, es... Htc 10 lett a dologbol. Elsore azt hitte, hogy konkretan szivatom, mikor megmutattam neki, hogy ez az u11.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Navaze 2
tag
Jó hát nyilván nem így van ez. 😊 Minden esetre meg indított. Találtam is a Htc témák között, régi témát a telefonon . Htc ről le töltve úgy nevezett Old sense Vol. 2 néven. Azt a nap lementés háttérképet adja, mellé a régi ikonokat ami még Desire-ön huzott. Úgyhogy az ikonokat kipipálhatjuk
-
opr
nagyúr
Igen, bar nem fejtettem ki, de egeszen az m9-ig ertettem ezt. A htc10 kameraja sztem mar eleg jo, az u11-e meg aztan plane.
En csak azt sajnalom, hogy mindezt nem jofajta femhazban, jack csatival, vilagbajnok DAC-al, a jo oreg zsenialis htc sense widgetekkel kapjuk.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Aryon87
félisten
-
opr
nagyúr
Egy szoval nem mondtam, hogy rossz az u11 kameraja. Konkretan azt mondtam, hogy kb a konkurencia szintjen van, ami a tesztek alapjan igaz is.
De akkor hogy tisztazzuk: u11, fem hazban, jack csatival, htc minosegu dac-al, es konnyen lehet, hogy en is rohanok a penztarhoz ismet. A regi vagasu sense-hez a jo kis htc widgetekkel nem ragaszkodom, annak mar ugyis meszeltek sajnos.Marketing hianyaval pedig teljesen egyetertek, az a titka a nagy peldanyszamnak, de annyi penze sose volt, es talan soha nem is lesz a htc-nek, hogy az apple-samu parossal versenyezni tudjon marketingben.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Azért az U11 kamerájára mindent mondanék, csak nem azt hogy rossz lenne. 5 hónapig használtam intenzíven, egy rossz szavam nem volt rá. Note 8 váltotta, de készülök visszamenni az U11+ra. Igen, a kamera miatt inkább.
Az hogy a pénztáraknál nem volt tolongás, a marketing hiánya okozta.
Én drukkolok, hogy az U11 szintjét vigyék tovább, tény, fémházban jobb lenne, de sajna az üveg az uralkodó design a mobilpiacon jelenleg.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
opr
nagyúr
Igaz, nem emeltem ki, de htc-bol en mindig csak a "sima" csucsot nezem.
Tehat one m7-m8-m9-10-u11-et.
Tegyuk hozza, hogy jomagam is imadom a htc-t, de ez a jelenlegi "csucstelefon" szvsz kritikan aluli lett.Illetve igen, nekem is van egy eleg szep htc-tortenelmem, konkretan amikkel volt hoszabb-rovidebb kapcsolatom (tehat vagy enyem volt, vagy nejeme, vagy pedig valamiert 1-2 hetig nalam/hasznaltam): diamond, hd2, desire, dhd, sensation, one x, m7, m8, 10.
Szerintem a fenti listanal keves dolog mondja el jobban, hogy mennyire szeretem (szerettem?) a markat. Az meg, hogy a jelenlegi htc csucstelefontol olyan szinten elfogott az undor, hogy a kozelebe nem akarok menni, szinten elmondja a velemenyem.
Szerintem feladtak mindent, amitol htc volt a htc.Najo, talan kiveve a brutal jol optimalizalt, ~soha meg sem recceno szoftver megmaradt, ezt nem tudom, nem volt nalam eleg ideig az u11 ahhoz, hogy ez kideruljon, mert 15p utan eltoltam magamtol a leheto legmesszebb.
[ Szerkesztve ]
-
Navaze 2
tag
Oh drága Chang, mi lesz így velünk. Itt most konkrétan melyik telefonra gondolsz? Mert a műanyagon, üvegen meg a előlapi kamerán kívűl, a többit negativumot nem igazán tudom telefonba párosítani, egyben. Boomsound eddig sem volt mindegyikbe, most sincs, ugyan akkor van Desire-kben is ami nem épp az aktuális csúcs. Az U nál meg ami nem Boomsoundos, majdnem mind vízálló, cserébe. Valahogy mintha a két feature nem igazán férne meg náluk.
a jack-et nem csak ez a gyártó felejtette el a sense-t inkább be hozta a többi gyártó launcher-e mint sem hogy ki herélték volna, kijelző meg kamera sem a legalja. Amúgy meg ott voltam mikor fénykorát élte a Htc vettem is szépen. Ha nem kell plusz pénzt fizetni azért hogy láva folyamba áztatott Nasa teknikával kormozott, fém házam legyen, amit amúgy is kicsinál a Magyar kavics, akkor meg egyeztem velük.
Brutális a negatív hozzá állás a Htc-hez, amiben részben igazuk is van. Nem a régi a brand, de lehet jó telefont venni tőlük. Én most ismét vettem és akörnyezetem is.
-
opr
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Egyetertek. Igazabol a htc jelen helyzete es a vezetoseg par dontese alapjan keves jobb dolog tortenhet egy ceggel, mint hogy ez a csavo nem dolgozik ott.
Ugy ertem, miben volt a htc erosebb a konkurenseknel?
- sense
- boomsound hangszoro
- zene minosege a jack-dugon (DAC)
- kijelzo (ok, ebben nem feltetlen volt a legjobb, de mindig az ips abszolut tetejen volt)
- elegans, gyonyoru, full fem hazAmiben gyengebb volt:
- marketing
- kamera
- idiota specifikaciok
- kava, de ez a hangszorok miatt ertheto voltMi volt erre a htc vezetosegenek a reakcioja?
Kijereltek a sense-t, gyakorlatilag megszuntettek a boomsound hangszorokat, kivettek a jack-dugot, es a jo kis fasza strapabiro fem keszulekhaz helyett az egesz uveg lett. Cserebe kaptunk akkora selfie-kamerat, hogy a design hot gusztustalan lett tole, meg egy kb a konkurencia szintjen levo kamerat.Komolyan mondom, mintha direkt az lett volna a csavo celja, hogy csodbe menjenek...
-
Hát talán innen már csak felfelé van út
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemondott a HTC okostelefonos elnöke, a Samsung korábbi műszaki vezérigazgató-helyettese pedig a Google-höz tart.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- További aktív témák...
Állásajánlatok