- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Na megnéztem! Tényleg van pár apró, 2-3 mm-es szabálytalan alakú fekete folt. Kb. 10db.
Meg van pár tényleg apró, kb. 1mm-es is.
Totál sötét szobában, totál fekete képpel, és nagyon guvasztottam a szemem, hogy lássam.
Az életben nem vettem volna észre, ha nem mondjátok...
Nem tudom, hogy nektek milyen szemetek van, de én egyáltalán nem látom most sem, normál használat közben. Nem fogok fekete képernyőt nézegetni rajta a jövőben sem! -
caverinha
aktív tag
Ez sztem nem szerencse kérdése a SAmoled ilyen, PS Vitán is foltos volt a fekete(nem csak nekem másnál is) RAZR Maxxon is foltos a fekete, ha valakinél nem jött elő,akkor későbbiekben elő fog vagy csak nem olyan érzékeny a szeme,mint egyeseké. pl. én mutattam bátyámnak,de ő nem látott rajta semmit.
-
Laca0
addikt
Én egy 600mAh-s SE töltővel töltöm esténként. Ráér. De van egy 1Ah töltőm is a nehéz napokra
de még nem kellett használnom szerencsére!
Kimondottan boldog vagyok, hogy ilyen jól bírja az aksi!
Nem hiszem, hogy különösen ártana az 1Ah-s töltés, mivel az Li aksik beépített töltésvezérlő áramkörökkel rendelkeznek. Egyébként a hagyományos savas megoldásokat a névleges teljesítmény század részével kell tölteni, tehát egy 3300 mAh-st 33 mAh-val kellene, ha ebből indulnánk ki. De a töltés kezdetén a tizedét is felveszi, tehát 330mA-t. Ezek az arányok savas akkumulátorra vonatkoznak, csak iránymutatásként írom le!
Ezeket figyelembe véve szerintem az 5-600 mAh-s töltő sem számít kicsinek. Szerintem.
.
u.i.: végig a Maxx-ról beszéltem -
iguana
őstag
nekem lassan 10 hónapja van meg.
a készülék nagyon jól össze van rakva. egyáltalán semmi nyöszörgés, ropogás, lötyögés nincs. tokot, fóliát nem használok, kopás és karcmentes. (nyilván vigyázok is rá, nem teszem a kulcsos zsebembe stb.)
JB elvileg lesz rá, de ebben az évben szerintem tuti nem. a moto nem kapkodja el a frissítéseket
ICS-el sok minden javult pl. a wifi is, bár még így is gyengébb hasonló készülékekhez képest.
(a wifi nekem botrányosan gyenge volt gb-vel, de már akkor is együtt tudtam vele élni, mivel szinte csak otthon használom a wifi-t)
a kijelző nekem szép, minimál fényerőn (sötétben) zöldes árnyalat azért látszódik, de nem zavar, vagy már megszoktam. (lehetne állítgatni a színeket, de engem tényleg nem érdekel annyira, hogy foglalkozzak vele)
laptop dock-ot csak videón láttam. érdekes kütyü, a 100-ast már 100$-ért láttam amazonon.
csak azért nem veszek, mert nem használnám ki, de net, mail, videóra jó kis eszköz lehet.
mini sorozatokat pl. BBT-t rendszeresen néztem a telefonon buszozás közben. tökéletes.
a bootloader-e zárt (thx moto), ez nem is fog változni.nincs hivatalos cm támogatása, de egyre több custom rom jön ki rá, amit boot manager programokkal lehet használni. elég jól halad a kexec CM10 rom faragása is...
kb. ennyi jutott az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest