- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz
poncso86 #7854 üzenetére
2. Én utána mindig AP fastboot-ba tettem rögtön, de szerintem teljesen mindegy.
Igen, többit úgy és magától újra kell indulnia. Utána mehet nyugodtan még egy factory reset, az sosem árt.#Kojo02: Átraktam a kommenteket a mostani /officialrom-os oldalra. Beletettem az 5.7-es RSD Lite linkjét is.
-
kojo02
tag
válasz
poncso86 #7849 üzenetére
Ha jól látom nem az utolsó ICS van telefonodon.
673.94.324.xt910.asiaretail.en.03 ez a te verziód és ez az utolsó 673.94.328.XT910.AsiaRetail.en.03. Próbáld meg az OTA frissítést ha nem hozza le akkor tedd fel RSD-vel, ezt 673.94.328.XT910.AsiaRetail.en.03, root, azt a leírtak szerint menni fog remélem.
-
kojo02
tag
válasz
poncso86 #7817 üzenetére
Ez az utolsó .AsiaRetail ICS:
Android 4.0.4
Blur_Version.673.94.328.XT910.AsiaRetail.en.03 ITT van az oldalonugyan ezen az oldalon megtalálod az UK-EU romokat
Android 4.0.4
Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EUAndroid 4.1.2
Blur_Version.982.124.14.XT910.Retail.en.EUsajnos nem találom azt hogy melyik UK-EU ICS-sel (van kettő is) EU-sitotam a telomat.
és ne a 6.x.x-os hanem az 5.7-el próbáld az ICS-t feltenni, ahogy ingua irta.
Én próbálkoznék még azzal, hogy az eredetit amim most van fent teszem fel, majd az újabb AsiaRetail verziót és erre a Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU ICS-t és erre a JB.
Talán factory reset és az flasselések között elinditanám a telefont biztos ami biztos alapon. -
kojo02
tag
válasz
poncso86 #7843 üzenetére
A win7 64bit nem gond, az van nekem is. És az asia ICS-t ez alatt EU JB-esítetem.
Az asia ics-re nem megy fel az EU-s JB csak az EU-s ICS-re. Ezért kell az EU-s ICS-sel felülírni az Asia ICS-t.
Egy próbát megér, rootold az ICS és arra probáld fel tenni az EU_Brit ICS-t és utána a JB. Annyi a különbség hogy nekem GB asia volt gyárilag.
-
iguana
őstag
válasz
poncso86 #7833 üzenetére
igen, és kövesd a korábbi hsz-m [link]
ennek mennie kell, hacsak korábban nem próbáltál meg ICS eu helyett valami más feltenni rá.
nekem gyanús, hogy rögtön az elején elakadt neked a cdt.bin írásakor. mivel a cdt.bin inkrementális úgy tűnik ezért nem engedi írni. szerintem valami mást már megpróbáltál előtte feltenni.egyébként én nem is szenvednék az ics felrakással, hanem a gyári eu-s jb-t tenném fel, az valószínűleg felül tudná írni a "sérült" cdt.bin-t. jb rom: [link] az rsd lite 6.1.4-el tedd fel [link]
ki lehetne bogarászni a félresikerült ics-t, de kevés tapasztalatod miatt én nem vállalkoznék rá, megkockáztatva egy valódi téglásítást, szóval mindenképp a linkelt jb felrakását javaslom.
sok sikert, ma már nem nagyok leszek online. -
kojo02
tag
válasz
poncso86 #7828 üzenetére
Szia!
Nekem az ICS asia vacak volt.
Mint az előttem szóló írta próbáld másik usb-ről.
De még megér egy próbát, hogy a factory reset után rootolod majd így flaseled rsd-vel. Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá de hátha.
Ami fontos csak 100%ra töltött akksival kezdj neki bármelyiknek is!!! 50% alatt nem enged flaselni nekem valamiért MAXX-on vagy 20-30%-ot megevett a flaselésel, de lehet hogy csak rosszul mért a rendszer. -
LM02
tag
válasz
poncso86 #7822 üzenetére
Fontos, hogy ahonnan betallózod a fájlt, ne legyen nagyon eldugva, - és emiatt hosszú elérési útvonalról dolgozzon az RSD - ezért javasolt a C meghajtó gyökerébe tenni a zipet.
Nekem is volt hasonló probléma, ez segített. + amit Iguana is írt megcsinálod, akkor mennie kell a dolognak. -
iguana
őstag
válasz
poncso86 #7824 üzenetére
ics-t akarsz, ugye?
új a készülék, vagy használt? törölt a cid?
biztos ics-d van? nem látszik a teljes hiba üzenet (status) a linkelt képeden.töltsd le újra az ics-t fájlt. (lehet, hogy hibás) [link]
a telefonodon csinálj factory reset-et.A leírás szerint:
Kapcsoljuk ki a telefont, majd a power&vol+&vol- együttes megnyomásával indítsuk el. (Célszerű előbb lenyomva tartani a vol+&vol- -t, majd ezek lenyomva tartása mellett megnyomni a bekapcsoló gombot(power) is.)
(...)szeretnél factory reset/wipe-olni, akkor előbb a recovery-t válaszd ki, majd amikor bejön a "halott Android", nyomd meg egyszerre a vol+ & vol- -t, majd wipe-olj mindent (nyilakkal mész lejjebb vagy följebb és bekapcsoló gombbal választasz ki valamit)ha fent van a pc-n a rsd lite, és a moto helper, akkor uninstall mindkettőt.
pc újraindít.
telepítsd ezt a moto drivert a pc-n: [link]
majd ezt az rsd-t pc-n: (6.0 előttit, ez 5.7) : [link]ha megvolt a telepítés a pc-n, reboot pc.
telefon összedug usb-n, és pc-n rsd lite indít, telefon ap fastboot módban indít (leírás szerint stb) és megadod a fentebb újra letöltött ics fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest