- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
jolti05 #7641 üzenetére
ja ne érts félre, nincs vele semmi különösebb gond (leszámítva a hdmi-t meg a kicsit nyűgös videózást), nem is merül sokkal jobban mint a 4.1.2-es gyári (de az undervoltozva van). csak egyszerűen nekem nem adott ez sem semmi olyan pluszt ami valóban hasznos lenne és tetszene. egyenlőre nem is lehet úgy testre szabni (pl ritka ronda az a pár akku ikon ami CM-ben van), nem megy rendesen még az xposed sem, nincsenek cpu fesz állító modulok se a kernelben se külön. nekem a szépen belőtt gyári 4.1.2 is pont olyan sima mint a kitkat vagy a korábbi 4.3-ak, sőt ramot se fogyaszt se többet se kevesebbet. az ART talán még érdekes lenne, de azt eddig akármelyik buildben bekapcsoltam, mindig kinyírta az összes appot (kezdve a gyáriakkal), olyan szinten hogy power gombbal reboot aztán lehetett újrarakni az egészet. na most akkor mire lelkesedjek?
nincs már régóta semmi igazi, használható és olyan újdonság amit nem egy már rég meglévő app ihletére épít bele a gugli. majd ha a jollát fel lehet tenni az androidos telókra az lehet hogy jobban izgalomba fog hozni mint ezek a semmi újat nem hozó android verziók.
-
SztiviVander
addikt
válasz
jolti05 #7639 üzenetére
hdmi egyiken se fog működni, a gps az nekem eddig mindegyik romon ment.
kipróbálni érdemes, használni meg... eldönti mindenki maga.
jó az a kábel, csak a razr 1. nem ad ki tápot az usb-s eszköznek 2. csak usb hubot lehet direktbe rákötni. tehát kell neked egy külső tápos usb hub, azt beledugod ebbe a kábelba, kábelt telóba, pendriveot/egeret/billt/külsőhdd-t meg az usb hubba és máris megy minden. vagy ha előbb kérdezel (netán használod a keresőt) akkor találtál volna leírást Y kábelről, aminek az usb aljzaton kívül egy micro usb aljzata is van, oda be lehet dugni pl a teló töltőjét és akkor elég egy mini 4portos passziv usb hub is. -
SztiviVander
addikt
válasz
jolti05 #7635 üzenetére
Most olvastam ezt a cikket, lehet hogy ez miatt kérdezed? De ha elolvasod ez a cikk úgy baromság ahogy van, látszik hogy aki ezt összedobálta annak kb fogalma sincs mi az hogy motorola meg razr, így aztán pláne nem hiszem el hogy bármi infoja lenne arról hogy a motorola majd kiad rá ivatalos kitkat-ot. Inkább úgy néz ki mintha egy samsung cikkben kicsrélte volna az S3-at razr-ra és ebből sikerült még egy cikket kikalapálnia. razr-ra nem jött se 4.2, se 4.3 (sőt már anno a 4.1 is elég bizonytalan volt) akkor majd most elkezdik újra supportálni a 2-3 éve kiadott készülékleket. napersze.
-
Laca0
addikt
válasz
jolti05 #7397 üzenetére
Egyszerre vettünk 1-1 maxx-ot a barátommal, több mint 1 éve. Egyiken sincs pixelhiba, sem beégés és a foltok is nagyon aprók, és csak nagyon spéci környezetben lehet észrevenni. Teljes sötétben, alacsony fényerővel, homogén háttérrel. Nem is láttam volna, ha nem hívják fel rá a figyelmemet itt a topicban.
Kopás szinte nincs is rajta, pedig ennyi idő alatt már nem lenne csoda. Az enyémen a karimáján 2 helyen van egy kis benyomódás, mert elejtettem ... betonon! A 2 kis karcon kívül semmi nyoma sincs.
Nagyon masszívak, strapabírók ezek a készülékek!
A kijelzőn persze van fólia, az szerintem egy olyan alap védelem, amit illik megadni egy ilyen értékes eszköznek! -
SztiviVander
addikt
válasz
jolti05 #7327 üzenetére
ha nem 18650-es akkut használót veszel akkor nehezen fogod cserélni. azt az iphone formájú sz*rt szétszedtem, egy 7.4V-os lipo volt benne, lapos téglalap. na most ahelyett mit tennél be?
külön egy olyan akksi ami beférne meg a kapacitás/fesz is egyezne 2x anyiba kerülne mint maga a cucc kompletten. amikor ezt a kmashi-t vettem akkor még nem láttam ilyen 18650-es akksiju powerbankokat, de ha most vennék csak olyat vennék mert van vagy 15db olyan akksim (rossz notebook akksikból kibontva a jó akksik).
-
SztiviVander
addikt
válasz
jolti05 #7322 üzenetére
akármit veszel, mind kínai. a médimarkt-os hiperdrága csilivili is kínai. innentől a kapacitásra sincs semmi garancia. először egy iphone méretű és utánzatú 3600mAh-nak hazudott külső bankom volt, na az egy kalap sz*r volt, 1x sem bírta feltölteni rendesen a telefont.
utána vettem egy kmashi 9600mAh-st, na az 3x lazán feltölti a razr-t nullárról, pedig nem 18650-es akksik vannak benne (méretéből látszik) hanem valami laposabb lipo. akkora mint egy 2.5-es usb-s hdd külső ház, súlyra is kb annyi. powerbank hátsó farmerzsebbe, síbérlet rendszerű (összetekeredős) usb kábellel összekötve telóval, teló első zsebben, teljesen vállalható így táska nélkül is.
a 18650 -es akksik meg 2500mAh-tól KEZDŐDNEK -
Laci.M
senior tag
válasz
jolti05 #7320 üzenetére
Én nem dönthetek helyetted, gondold át mire van szükséged...
Nem értek nagyon hozzájuk, az új telómhoz két akksi van, így most nincs rá szükségem. Szerintem méretben nem sok kompromisszum, mivel egy napra elég a beépített aksi, ha több napra mész vagy suliba/melóba úgyis van nálad valami táska, amúgy meg egy kabátzsebbe (nyáron persze hiába) is elférnek a nagyobbak is.
Azt azért nem árt tudni, hogy a számokat nem kell szentírásnak venni.
A linkeltre meg nem tudom mennyi a valóságalapja, illetve hogy mekkorák azok a 18650-es akksik, lehet több van benne.
Ha van tervbe véve, vagy a családban tablet akkor a válasz egyértelmű szerintem. Az a kb 2000Ft nem olyan nagy összeg szerintem pláne ha nem 2 évre veszi az ember.
-
Laci.M
senior tag
válasz
jolti05 #7318 üzenetére
Ha majd veszel egy új telefont, vagy egy tabletet akkor új power bankot akarsz venni? Ha 500 töltési ciklussal számolunk akkor ha állandóan ezt használod akkor is sok évre elegendő egy power bank, simán kitart 3-4 telefoncseréig. Nem akarlak rábeszélni drágábbra, de szerintem érdemes előre gondolkodni.
A telefonban fejlett elektronika van amely korlátozza a töltés áramerősségét. Ezért van, hogy az elején gyorsan tölt a készülék, majd átvált csepptöltésre akksikímélés miatt.
Az általam linkelten nem muszáj kihasználni a 2A-es korlátot, az csak egy lehetőség mondjuk tablethez. Azzal nem vesztesz, ha van rajta több csatlakozó is.
A három villás dugóra megoldás egy párszáz forintos átalakító. Én a RAZR-hoz is ilyen töltőt kaptam és így töltöttem több mint egy évig, nem vészes. Egyébként olvasd el a leírásokat, ki szoktak rá térni általában.
Az általad linkeltre a válasz:
"- Input Voltage: DC 5V
- Input Current: 1000mA(Max)
Package contents:
1 x 5000mAh Power Bank (011-02090009)
1 x Micro USB Cable
1 x English User Manual"Több mint valószínű, hogy egy telefontöltőről tudod feltölteni a legegyszerűbben, vagy számítógépről, de az sokáig fog tartani az tuti
-
Laci.M
senior tag
válasz
jolti05 #7315 üzenetére
Én ugyan nem használok (még) semmilyen power bankot, de mint mindennel, ezzel is könnyű befürdeni...
Ezek ugyebár univerzálisak, így fölösleges külön a Motorolához valót venni. Ami jó egy S2-nek az tuti jó a RAZR-nek is. Gyengét sem érdemes ma már venni, mert egyre erősebbek az újabb telók töltői. Az új THL-emhez már 1500mA erősségűt adtak, ami majd 3X-osa anno a Defyének, és majd kétszerese a RAZR-nek.
Itt egy ajánló: Logout De persze ebből is millió különböző típus van
-
zsolti111883
tag
válasz
jolti05 #7245 üzenetére
Én kb egy éve vettem a telefont, és azóta nézegetem a fórumot. Ez az egy év alatt keveset találkoztam olyan tulajjal, akinek ne lett volna foltos a kijelzője. Bárki bevitte, mindig foglalkoztak vele garanciálisan, de maradandó siker nélkül. Volt akinek 1 hónapig bírta és utána megint elkezdett foltosodni...
Én a helyedben nem vinném vissza (nekem is foltos), de ha megint visszaviszed, akkor sem fognak elhajtani. Ez sajnos ennek a tipusnak hibája, ami valamilyen tervezésből, vagy gyártásból fakadhatott. Ez sajnos nem új a nap alatt... -
SztiviVander
addikt
válasz
jolti05 #7236 üzenetére
nem, nem létezik. csak fekete van és az a fehér (az oldalsó keret meg a hátlap azon része fehér ahol nincs a kevlár) amit a második képen linkeltél. amikor a mobilarénán megjelent a cikk akkor még nem volt gyári kép róla, ezért csináltak egy ilyet hogy kb valami ilyesmi lesz majd a fehér. aztán elterjed ez a kép is a neten, mintha ilyen is létezne. de szerencsére nem létezik
ahogy szürke sincs, max a feketét hívják a kevlár hátlap miatt szürkének egyesek.
-
kurion
senior tag
válasz
jolti05 #7192 üzenetére
nemtudom ez XT912-hőz van és innen szedtem le a jb-t. RSd-t meg drivert már nem tudom honnan szedtem le mert az már régóta megvan.
Egyébként letöltöd kicsomagolod betarlózod azt az 1 file-t amit megtud nyitni aztán
Telefonon: hangerő le+fel+bekapcs gomb lefele(hangerő le) rámész a fastboot-ra és hangerő fel, rákötöd a gépre és a programon rányomsz a startra.
-
válasz
jolti05 #7134 üzenetére
AMOLED típushiba a foltosodás, az enyém is ilyen, rákérdeztem a garanciára, még nem bökték ki eddig cordonék.
Van 4.1.2 EU-s ROM, bár blur-t minimálisan tartalmaz. Safestrap helyett van BMM is. Particionálni meg nem fog, hanem fájlt hoz létre, de nem kötelező. 4.1.2 EU mellett van BMM fent, nem zavarják egymást.
4.1.2 magyarítás első részével megvagyok, még egyszer átfutom, aztán ha érdekel valakit is, feltöltöm.Bár részemről ha CM10.2-höz elkészül a HD felvételt tudó kernel, sóval hintem be a gyári ROM nyomát
-
Userlook
tag
válasz
jolti05 #7134 üzenetére
Ha 5-6 hozzaszolassal feljebb olvastal volna akkor lathattad volna h van hivatalos JB az XT910-re is
. Az meg h foltosodik a kijelzo az tipikus razr betegseg szerinet szinte senkinek sincs olyan rarz-ja ami nem foltosodna.
"Ezt ha én valahogy meg szeretném kerülni és mégis Blur felületes 4.1+-t használni, akkor van-e rá valami mód. " itt mirol beszelsz????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest