- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
CivicEsi
senior tag
válasz
tomiee85 #136 üzenetére
Felhívtam a Verizon-t, és az állította egy technikus a vonal túloldalán, hogy csak egy Verizonos előfizetéssel működik a Mobile Hotspot, mert azt a Verizonon keresztül kell aktiválni, nem a készükében magában.
Bár ez érdekes, mert eddig az összes telóm tudta ezt, csak ez a kivétel. -
CivicEsi
senior tag
Nos akkor egy huzamosabb együttlét utáni beszámoló következik:
A telefon a mindennapos használatban ugyanúgy teljesít mintegy szokványos okos telefon, csak jobban bírja az aksija.
Eddig 3 problémával szembesültem, ebből 2 a telefon amerikai mivolta a hibás, a harmadikra még nem jöttem rá mi okozhatja.
1, Hívásátirányítás hiányzik a menüből, egyszerűen nem találom, pedig nem az első androidos készülékem.
2, Mobil hotspot csak akkor használható, ha Verizon hálózaton van, mert (nem jöttem még rá pontosan hogyan működik) csak akkor lehet a 3G-t megosztani, ha a verizonon keresztül osztom meg.
3, Néha minden ok, és előzmény nélkül eldobja a hálózatot mobil/3G ilyenkor SIM ki/be, és újra ok. Ez lehet SIM hiba is. És teljesen random a jelenség, néha naponta többször előjön néha napokig semmi ilyesmit nem csinál.
A 4G/LTE hiánya nem zavar, mert van mellette egy Samsung Note 10.1-em, amin van LTE. Egyelőre ennyi felőllem/felőllünk.
Ja az átlagos aksi idő 2-3 nap között szokott lenni. -
CivicEsi
senior tag
Huzamosabb együttlétünk alatt még mindig tetszik, de egy valami zavar nagyon, néha laggol a készülék.
Menüből kilépve, vagy éppen oda be, kölönbőző programok megnyitásakor érezhetően laggol.
De az aksi idő még mindig kompenzálja a kellemetlenségeket.
Illetve ez az oldalt bedugom a memória kártyát feature is fos, mert 3x ejtettem már le a telót, és 3x mozdult el a memória kártya a helyéről. -
CivicEsi
senior tag
válasz
Stonenailer #119 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy ez a maxx hd, hanem azt, hogy nekem ezt akarták az expansysnál mit akartak eladni.
Na most ez 143. akkor a maxx természetesen drágább... -
CivicEsi
senior tag
válasz
Stonenailer #116 üzenetére
-
CivicEsi
senior tag
válasz
Stonenailer #110 üzenetére
Szia.
A "cég" csak a behozatallal foglalkozott, nem volt semmi kártya a csomagban, nem aktiváltam a telefont.
A cég akiken keresztül behozattam, csak honlapjuk van, ebayen nincsenek fent.
Szerintem félreértesz valamit.
Akikkel behozattam nem forgalmazással foglalkoznak, hanem olyan dolgok behozatalával, amik CSAK az USA-ban elérhetőek. -
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
Eszembe se jutna közvetítőn vásárolni, de a Maxx HD-t eladók 99 százaléka csak az usába szállít, és hiába érdeklődtem, és kértem meg őket, hogy, na, légyszi, nem akartak.
Igen először elb@sztam , és egy Sima maxot vettünk meg, de az eladó miután szembesítettük vele, hogy a képeken egy MAXX van, a leírásba meg egy MAXX HD, visszafordította a telót a postával. -
CivicEsi
senior tag
Mondom, nem tudom biztosra mondani, vagy cáfolni, hogy a 4G menni fog-e, vagy sem, ezt még kiderítem.
Mani: Nekem van, tegnap dél óta használom, nagyon egyban van a telefon, egy picit nehezebb mint az S2, de még okés.
Akksi: tegnap dél óta nyomogatom, 3g + Wifi, és é csak 54%-on van az akksija, és azt mondja, hogy 20-órája megy. -
CivicEsi
senior tag
Persze, csak a 4G "slotja" van sim lockkal ellátva, a rendes SIM slot (Micro sim) az SIM Lock mentes, olvastam fórumokon, hogy a szomszédos országokban, használták helyi SIM-ekkel, és okés volt (Lengyelo., és Svájcról tudtam biztosra).
azért utána jártam, mielőtt, agy ~160 K-s telót megveszek. -
CivicEsi
senior tag
Nos ma reggel kaptam meg a telefont, az Usából érkezett meg hozzám, eddig még állítgatom, de jó a fogása nagyon, gyönyörű a kijelzője, Az S2-őm után nehezebb jóval, de még elfogadható.
Megvágattam a Vodás szervizessel a SIM-kártyámat, és kezdetem a netet beállítani, simán megy, tudok telefonálni, sms-t, és mms-t küldeni, eddig okés -
CivicEsi
senior tag
Az én MAXX HD-m már Magyarhonban van, elméletileg Január 17-ig meg kellene kapnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest