- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
válasz
CivicEsi
üzenetére
A feketés foltosodásra gondolok a kijelzőn, amely a samsung kijelzők egy gyártási hibájából ered. Állítólag a ragasztás során kerül porszem a gépezetbe. Ez a sima razr-nél itt a fórumon is többeknél jelentkezett kisebb-nagyobb formában.
A neten elég sok anyag van ezzel kapcsolatban, és sok telefont érint.
Ezt a listát tegnap találtam:As posted in another thread, here's where it gets interesting...the information I am finding says SAMSUNG manufactures these displays (note at the bottom the SONY PSP Vita), and many of these have reported problems similar to those we're discussing:
Google Nexus S i9020
Galaxy Nexus — Super AMOLED HD[9]
Motorola Droid RAZR — Super AMOLED Advanced
Samsung Galaxy S — Super AMOLED
Samsung Galaxy S II — Super AMOLED Plus
Samsung Droid Charge — Super AMOLED Plus
Samsung Infuse 4G — Super AMOLED Plus
Samsung Galaxy Note — Super AMOLED HD
Samsung Wave — Super AMOLED
Samsung S8600 Wave III — Super AMOLED
Samsung Focus — Super AMOLED
Samsung Focus S — Super AMOLED Plus
Samsung Omnia 7 — Super AMOLED
Samsung Omnia W — Super AMOLED
Samsung Solstice II — AMOLED
Samsung Captivate — AMOLED
Samsung Galaxy Tab 7.7 — Super AMOLED Plus
Sony PSP Vita - AMOLEDA kérdés azért merült fel, mert GGMPC fórumtárs azt állítja, hogy az i és a hd is ilyen betegségben szenved, de én ezt még nem hallottam i és hd tulajoktól. i egyébként nekünk is van és nem produkálja az "amoled black spots" jelenséget.
-
Stonenailer
csendes tag
válasz
CivicEsi
üzenetére
Szia.
Egy korábbi hozzászólásban írtad :
" Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a www.usabazar.org-on keresztül Amrikából, ebayen vettem."
Ezért írtam, hogy ebayen vetted. Illetve azt írtad, hogy 580 $-ba került, de a képen amit linkeltél a RAZR HD és nem a MAXX HD van, ami egyébként 649 $.
Azért érdekel csak ennyire részletesen, mert én is megrendelném, de sokallom a 162e-t -
Stonenailer
csendes tag
válasz
CivicEsi
üzenetére
Ez a telefon nekem is nagyon szimpatikus, de úgy tudom, az USA-ban vásárolt Verizonos telefonokat 30 napon belül aktiváltatni kell a Verizonnál, mert utána feketelistára kerül.
Ezt ez a behozó cég megcsinálta? Vagy esetleg a csomagban volt egy kártya és azzal lehetett aktiváltatni a telefont?
Valamint ebay-en nem találtam ezt a céget, csak a honlapjukon, ott drágább ajánlatot adtak (162e).
Előre is köszi a választ

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)