- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkie
csendes tag
Hogy nagyon közel van egymáshoz a két telefon tudása, bár a bemutatott benchmark száraz számai alapján a RAZR HD jobb, valamint a teszt utolsó mondataiban volt a lényeg - a francia tesztelő konklúziója az volt, h nyert a jobb oldali készülék (az pedig a RAZR HD volt).
1ébként nekem szemre úgy tűnt, mintha ez utóbbi jobban reagált volna a képernyő görgetésekre (oldal irányban), vagy csak a tesztelőnek nem sikerült egyformán eldobnia az oldalakat -
CivicEsi
senior tag
Huzamosabb együttlétünk alatt még mindig tetszik, de egy valami zavar nagyon, néha laggol a készülék.
Menüből kilépve, vagy éppen oda be, kölönbőző programok megnyitásakor érezhetően laggol.
De az aksi idő még mindig kompenzálja a kellemetlenségeket.
Illetve ez az oldalt bedugom a memória kártyát feature is fos, mert 3x ejtettem már le a telót, és 3x mozdult el a memória kártya a helyéről. -
tomiee85
senior tag
sziasztok. Nagyon akarok egy ilyen telot es megy is rokonom amerikaba a tavasszal. Meg tudnatok mondani ha beküldöm egy verizon boltba hogy vegyen egyet az jo lesz nekem? elvieleg a verizonos amerikán kivul, gsm halózaton független, es Mo-n megy, meg a 3g is rajta. mi ez a 30napos aktiválás? Remélem tavaszra lemegy az ára amikor is az X képbe kerül
Köszi
-
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
Eszembe se jutna közvetítőn vásárolni, de a Maxx HD-t eladók 99 százaléka csak az usába szállít, és hiába érdeklődtem, és kértem meg őket, hogy, na, légyszi, nem akartak.
Igen először elb@sztam , és egy Sima maxot vettünk meg, de az eladó miután szembesítettük vele, hogy a képeken egy MAXX van, a leírásba meg egy MAXX HD, visszafordította a telót a postával. -
CivicEsi
senior tag
Mondom, nem tudom biztosra mondani, vagy cáfolni, hogy a 4G menni fog-e, vagy sem, ezt még kiderítem.
Mani: Nekem van, tegnap dél óta használom, nagyon egyban van a telefon, egy picit nehezebb mint az S2, de még okés.
Akksi: tegnap dél óta nyomogatom, 3g + Wifi, és é csak 54%-on van az akksija, és azt mondja, hogy 20-órája megy. -
CivicEsi
senior tag
Persze, csak a 4G "slotja" van sim lockkal ellátva, a rendes SIM slot (Micro sim) az SIM Lock mentes, olvastam fórumokon, hogy a szomszédos országokban, használták helyi SIM-ekkel, és okés volt (Lengyelo., és Svájcról tudtam biztosra).
azért utána jártam, mielőtt, agy ~160 K-s telót megveszek. -
CivicEsi
senior tag
Nos ma reggel kaptam meg a telefont, az Usából érkezett meg hozzám, eddig még állítgatom, de jó a fogása nagyon, gyönyörű a kijelzője, Az S2-őm után nehezebb jóval, de még elfogadható.
Megvágattam a Vodás szervizessel a SIM-kártyámat, és kezdetem a netet beállítani, simán megy, tudok telefonálni, sms-t, és mms-t küldeni, eddig okés -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 10
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest