- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
sokan sztem elfelejtik minek vesznek okos telot. en mindig arra törekszem 1 telefonnál h saját igényeim szerint lőjem be. kis kaszni nagy kijelző jo aksi erős config. utána személyre szabom appok kinézet háttér fészbúk stb.. sose értettem minek cserélni ami jó és müködik. van aki hetente cserélgeti ilyen meg olyan okos telokat aztán kb ugyan azt csinál imnd1iken csak nem 12centis hanem 13 nem fekete hanem fehér nem motorola hanem samsung.. a telefon is olyan dolog mint egy auto vagy egy lakás, csak kisebb volumen
-
Baranya24
tag
Világéletemben cserélgettem a telefonokat, 3 volt ami sokáig kihúzta... Nokia n91\5800xpress\Motorola defy
Aztán jött ez. És marad is. A vitrinben. Vagy az asszonynál, ha hajlandó lesz eldobni az almát.Amúgy tényleg senkit nem szeretnék megbántani...vagy lebecsülni..de. kijelenthetem kevesen használják ki jobban az okostelefont. Amióta a Razr meg van kb 3szor ültem számítógépnél. Tehát érezném a különbséget...
Szóval ha majdnem ugyanekkora méretben kapok 5" FHD-t, 4magot, 2ghz-en...még brutálisabb akksival... hát istenem... az nekem érezhető különbséget jelentene a mindennapokban.
AKKOR TAGADJAM MEG MAGAMTÓL MERT A MOSTANIT IMÁDOM?
Dehogyiiis!hülye lennék!Amúgy meg onnantól rettentő birtoklási vágyat érzek az x-re, amióta az első hírt olvastam róla. Ezt viszont nem tudom megmagyarázni miért, hiszen még semmisem biztos azzal kapcsolatban. Lehet hogy egy kalap sz.r lesz...
Ps:
Arra azért kíváncsi lennék ezt a kérdést az S4topikban, meg az iphone5-ben feltetted e?!
Ismét Trollolo:-) -
zsirfecske
addikt
engem eddig minden telefonom szolgált legalább két évig (f3 csak második teló volt kiváncsiságból), tehát nem vagyok az a cserélgetős fajta. a razr i is simán kihúzna ennyit, de adom tovább családban a lassan 3 éves defy helyére mert az ma már sajna kevés. akkor meg ha lesz méltó moto utód reális áron, miért ne próbálnám azt is ki? de csak ha hasonlóan kompakt lesz, minőségi házban és nagy akksival plusz néhány igazi újdonsággal. amúgy razr i-t imádom, de nem tökéletes, a pentile qHD az amit módosítanék rajta. ha anno egyből két razr i-t vettem volna, más lenne a helyzet
-
kelly416
veterán
Tudod mit? Én sem értem. Jó is, szép is, vágytam is rá, amikor megkaptam, azt hittem, hogy évekig marad. Tény, hogy veszít az árából. Tény, hogy többet már nem fogok kapni érte, egyre csak kevesebbet. Az is tény, hogy nem akarok sokat bukni. Az is, hogy évekig kibírtam egy-egy telefonnal, aztán egyszer megindult a szekér, és nem találom a féket. Azaz megtaláltam már, de egyelőre biztonságban érzem magam, élvezem a rohanást és nem félek, hogy leesnék. Szeretem, ezt a jó kis telefont, mint ahogyan szerettem az ION-t is, szerettem az EVO 3D-t is, szerettem a Defy-t is, meg sorolhatnám.
Eladom, mert megvolt. Nem vágyom kimondottan jobbra vagy többre, csak másra. Én inkább a telefonokat cserélgetem, mint az Asszonyt. Kinek ez, kinek az.
Meg amúgy is, egy jó kis tablet is vonz, de az nem, hogy mondjuk kétszer játsszam végig a GTA VC-t vagy bármelyik játékot. Itt ez adott. Nem mintha annyit játszanék, de utazás közben, vagy ágyban fekvős hangulatunkban is jól jön, ha nézni akarunk valamit. Ameddig kis ráfordítással tudok újítani, addig teszem meg.
Talán elég Neked ez, talán nem. Passz. Én többet nem tudok írni.
Legyenek is korrektek. Főleg, hogy haver T-pontban dolgozik, tehát Rajta keresztül küldöm, bármi van.
Pont ezen haltam le amúgy. Amikor az Asszony U-ját vettük, összáz volt az olcsóbb biztosítás. Most több mint kétezer a legolcsóbb. Ráadásul havidíj. Gondolkoztam én is rajta, de havi több mint 6600Ft elég nekem, nem kell még a biztosítás is. A majd 9000Ft/hó azért húzós úgy, hogy még nem is beszéltem. Mondjuk az meg alapból nem sok szerencsére. De mondom, nem biztos, hogy ez lesz, csak kevés jó vízálló telefont kapni. Az lenne az igazi. Még a Z-re is azt írják, hogy ugyan IP57, de az a véletlen, ritkán és főleg nem szándékosan előforduló dolgokra vonatkozik, és véletlenül se használjuk szándékosan víz alatt. Pfff... akkor meg minek? Kuka! Majd talán az S4 Active, de annak is legalább arany ára lesz.
fodin:
Üdvözöllek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Konteó topic
- Bestbuy játékok
- Az OpenAI vezérigazgatója felhívta a Microsoft vezetőjét
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged