Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
Köszi a tesztet, nekem hozta a készülék az elvártat
Annyit hozzáfűznék, hogy ezt a telefont nem azért veszed meg, mert a legjobb, hanem mert szétnyitható és Motorola"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
darvinya
titán
Gagyifon, nem Motorola Razer.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Plug Life
senior tag
válasz LamerGyuri #1 üzenetére
*és Lenovo
-
Graphics
Jómunkásember
Kicsit bétás a külső kijelző kezelése, amúgy nem rossz.
Árban drága, használhatóság meg megint kérdőjel.
Egy kreált termékkategória, amire nem tudni mennyi szükség van, mert becsukva miért használnám, de kinyitni meg ki kell...
Techdemó.Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janeszgol
félisten
400 ezerért érdekes lett volna. E helyett ezerszer is az Xperia 5 IV-et venném. Nem foldable, de kényelmes és klassz telefon. És fogtam rajta majdnem egy százast.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Nagyon tetszik.
A jövő most van
-
addikt
Nekem tetszik, de az első razr forma ahogy visszahozták, sokkal szebb volt. Ez már kicsit olyan semmilyen.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Hallosz
senior tag
Nem tudom van-e termékplatformnak értelme
-
Fogtál rajta egy százast és ugyanolyan tucatkacattal szaladgálsz, mint aki 50 ezerért vett valami random kínai csodát. Mert mindegyik tucattelefon ugyanúgy néz ki. Ennek pont az a lényege, hogy kinyitható. Ezért feláras és ezért nézik meg nálad, hogy mi is ez.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Graphics
Jómunkásember
A Sony-t még azért én is felismerem, sokkal jellegzetesebb, mint az összes mobil.
Ezt mondjuk egyértelmű. Te nem láttad még a Sony mobiljait eddig, vagy mi?
Plusz remekül rá van írva a hátlapra is, de szemből is a kijelzőarányról fel lehet ismerni.
De még az Samsung Galaxy S22 Ultra 5G is egy olyan termék, aminek külseje felismerhető...
Melyik a 30 ezres Poco? Vennék belőle.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Ne viccelj már. Elölről egy nagy kijelző az egész. Miről ismernéd fel? Szögletes, mint az s22 ultra? Hátlap meg aztán tényleg látható minden helyzetben... Azt nem értitek, hogy akinek fontos kitűnni a tömegből, az nem vesz hagyományos telefont. Vagy ilyen flipest vesz, vagy mást, ami másban extra, de látható extra.
Poco m3 volt 75 euró. Vettem én is. Elöl kijelző, hátul hátlap, mint az összes többi.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
MikeWazowski
veterán
Mi @#sznak erőltetik...???
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Ármester
Most az a kérdés, hogy megmondja mi van a kezedben, vagy kitűnjön?
Előbbit egy random ember akkor se fogja tudni, ha Razr van a kezedben, utóbbinál pedig ki fog tűnni a Sony is, mert bár az is csak egy tégla, de felismerhető a Sony klasszikus, szépen megrajzolt dizájnja, plusz ugye az 21:9-es nyúlánk kijelzős.
Az S22 már más téma, az tényleg nem annyira extra kinézetben.MikeWazowski
Miért ne erőltessék?
Cikkhez
Egész jó kis telefon lett, de az ár kicsit túlzó, annak tükrében, hogy frissítés kitudja meddig lesz rá, és szoftveresen sincsen sok extra.
Mondjuk kinézetre szerintem az előző modell pofásabb volt.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
addikt
válasz Elit3Zotya #7 üzenetére
pont így, igen
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
SL-27
tag
Akinek régen volt RAZR-je, annak ad valami pluszt. Jelen!
De még mindig tartom, hogy csak akkor venném - bármennyire is tetszik - ha azt a pénzt akár el is égethetném.A bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
doooo
veterán
Jobb, mint az elődei... de összességében a Flip továbbra is jobb ennél.
És olcsóbb is. -
DrDoktor
senior tag
Jó cucc ha nem is alpha-nak de azért erősen beta teszternek érezném magam .Ennyiért meg kösz NEM!
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
mrThomi
addikt
"nincs már tikkasztó forróság, és a Snapdragon 8 Gen 1-et leváltotta a valamivel hűvösebben operáló 8+ Gen 1, így nem melegedett túl a Razr 3D játék közben. Azt persze nem tudom garantálni, hogy a legközelebbi hőhullám sem izzasztja jelentősen meg"
Ez alatt azt értik hogy jövőre már melegedni fog a 8+gen1 ?Amúgy egyre jobban kezdek megbarátkozni a motorolával. Korábbi Edge, Edge 20 Próm után érzek fejlődést. Jelenleg egy Edge 30 Prót használok és android 12 alatt mát nem olyan borzasztóak a hiányosságok mint 11 alatt. Sokat fejlődött a szoftver és a ready for is nagyon jól használható samsung dexel ellentétben ami sokszor nem szinkronizál egy S21+-al vagy csak egyszerűen elérhetetlen a szolgáltatás, kidob, nem indul tv-vel stb. Vannak még hiányosságok, pl: az akksi idő lehetne minden modell esetében még jobb, nem értem miért nem törekednek erre..., továbbra sem lesz elsődleges készülék számomra a moto, de tény hogy van helyük a piacon, viszont jelenleg minden készülékük legalább +200€-val túl van lőve.
-
Mercel
senior tag
Az első pillanatoktól kezdve Abszolút pártolom az összecsukható mobilokat , mert úgy gondolom egy idő után kiválóan hozzák majd a tepsi mobilok és a tabletek hibridjét.
De valamit ami összecsukva épp csak jó valamire, kinyitva meg nem túlságosan használható és az egyetlen kiemelkedő tulajdonsága, hogy összehajtható és kinyitható önmagában annyira sem becsülök, hogy végigolvassam róla a tesztet.Marcel
-
bostone
addikt
Markáns vélemény, de elolvasva szerintem ez is a tolladban maradhatott volna.
Bocs.A tesztben nem értettem az összehasonlítást a fold modellekkel. Mintha a repülő és a sétahajó indulna népszerűségi versenyben csatába. A motorola egy átlagos méretű mobillá változik, a fold-ból tablet lesz. Manapság egyik mobil felső részét sem érjük el kényelmesen vagy fogásváltás nélkül.
Annak ellenére, hogy nem vagyok a hajlítható kijelzők híve (még), azt azért el kell ismernie bárkinek, hogy összehajtva minden készülék kisebb.
Voila, megfejtettem a rejtélyt.
Az S22 választása a pengével szemben ezért is irreális a hegynyi kávák ellenére, mert az mindig azonos méret marad. Tehát a mérete folyamatosan S22.
A tetemes okosóra méretű külső kijelző már így is sokkal több funkciót kiszolgál, mint illene. Ki akar játszani 2.7"-on? De tényleg? Esetleg snake-et... Az ős motorolákon sem értettem, miért lett volna szükség annyi információra, amekkorára szétfeszítették a kis hívás jelző ablakot.
Ez a mobil kinyitva él, bezárva alszik. Nincs itt semmi látni való.
Melegszik/nem melegszik. Ha játszani akarsz vegyél ROG mobilt hűtővel.
Techdemó lehet az első kiadás esetleg, a második a bizonyítási kényszer, de a harmadik verzió, már a piacon keresi az helyét. És szerintem sokan várták ezt a változást, nem csak a megkopott emlékek miatt. A kagyló telefonoknak is megvolt a maguk bája az előnyeivel és a hátrányaival együtt.
Kitűnni a tömegből egy mobillal? Szerintem elhagytuk a 90-es éveket. Persze előfordul, de jóval kisebb arányban.
Én inkább a praktikumot helyezném előtérbe.
Az ajánlott fogyasztói ár lassan már egyik brand-nél sem ajánlott. Nem kerül lényegesen többe, mint a versenytársak ajánlatai. Ebből a szempontból átlagos. Ha annyit él, mint a többiek, már megérte.
Legyen Razr!
Legyen kihívás! -
Doki42
őstag
A teszt tetszett, grat
Lehetett volna ezt jobban csinálni….
összességében nem jött be.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
kchris78
veterán
keves praktikumot talalok egy 3500mAhs androidban.
Plusz, vicces hogy egy kb 1" kijelzon akar gepelgetni meg appokat futtatni szinten a praktikum jegyeben. volt motorola razrom meg nokia symbian kagylotefonom is imadtam oket de ott ha barmit gepelni kell azonnal nyitja az ember a keszuleket. annyi nyitast amennyit nyitni kell egy ilyen keszuleket nem tudom meddig birna egy ilyen kijelzo, plusz az uzemido is mennyi lenne ugy. -
bostone
addikt
Mint, ahogy a kolléga is írta, lehetett volna ezt jobban csinálni.
Mondjuk az akkuval pont átb.sztak...
Beáldozták a design oltárán.
A kis kijelző szerintem is csak arra elég, hogy átfusd az eseményeket vagy zenét keress.
Viszont ezzel esetleg nyerhetsz 1-2 órát.
Na de, nah: három cég kínál flippes (vagy flip?) mobilt. Talán szebb is a moto, mint a másik kettő.
Egyébként sokkal szimpatikusabb, ahogyan egy kínai cég képviseli a Motorola "hagyományokat", mint ahogy egy európai használja a Nokia nevet.
Ezt szerintem meg kellet lépni. -
dibo88
csendes tag
Szerintem ezt azért veszik majd meg mert jól mutat a kinyithatóság ez mos a féle státusz szimbólum
-
-
Smiro
senior tag
Igazából szerintem az a gáz, hogy fél milla sok egy telefonért, pedig minden új extra telefon megüti azt a szintet. Az a gáz, hogy nincs átlagfizetésünk, olyan szép parlamenti átlagfizetésünk, mert akkor talán userként lehetne vitázni, így meg csak totózgatni, vajon megérné-e... Na ez a gáz szerintem, hogy átlagembernek elérhetetlen és marad vásárlórétegnek a sznob - majdénmegmutatomafalubanlássamindenki - és újgazdag plázacica csapat. Na ők meg nem fognak itt véleményt írni, így marad a teszt és álmodozás, mint egy új autóról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Az emberek furák lettek
- Raspberry Pi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Íme a The Witcher IV első előzetese
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- APPLE Iphone SE 3 (2022) 128gb KÉK akku 83%
- APPLE Iphone SE 2 (2020) 64gb SZÜRKE akku 81%,84%,85%
- APPLE Iphone 12 64gb FEKETE akku: 86%
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest