- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #1231 üzenetére
én ezzel néztem és minden gombra (kikapcsolt képernyő mellett) fehér szín volt a válasz....
-
TripleB
senior tag
válasz
zsirfecske #1067 üzenetére
Sajnos csak 8GB-os, de majd otg-t használok.:-) Holnap hozzák a telefont, legkorábban vasárnap lesz nálam. Addig intéznem kellene egy micro sim-et, a Telenor-nál ingyen cserélik.
Rendeltem fóliát rá 28-án , német ebay beszerzés, tegnap ide is ért.
de ezt a fajtát nem ajánlom senkinek! Három volt összecsomagolva, nem külön -külön és az alsó kettő csíkosan karcos.[link] A Defy-n 3 éves a Brando ultraclear és semmi baja...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zsirfecske #982 üzenetére
Ezt miért nem láttam eddig a topikban, hogy német Amazonról kell rendelni, nem UK-ról?
Bár ha nem találnak bl nyitás nélküli root módot, akkor mindegy. -
Rick4
félisten
válasz
zsirfecske #454 üzenetére
kicsi lett a kép, de ingyenes a szállítás. Ha meg FB-on nem talál az ember 5 perc alatt londoni ismerőst, aki hétfőn jön haza, akkor keresse magában a hibát.
-
Rick4
félisten
válasz
zsirfecske #442 üzenetére
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #442 üzenetére
Noob vagyok és nem találom, vagy csak bejelentkezve lehet látni: Magyarországra mennyi lenne a legolcsóbb standard shipping?
Meg kellene rendelni, mert pár napja még 180 font volt az ára, lehet most levitték a karácsonyi hajrában, aztán utána meg visszaemelik :\
-
GGMPC
őstag
válasz
zsirfecske #437 üzenetére
Az hogy csak firkalmanyokra (mail sms...) jelez es nem fogadott hivasokra nem! (illetve low batt-nal vilagit)
Szerintem ez verciki, mert pont azt birtam a ledekben, hogy neman van, odakukkantok es latom, hogy mizujs.
De a Razr HD is szarakszik a led kerdesben - tudtommal...?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsirfecske #418 üzenetére
"bennragadt kifejezés" a fordításra való utalás, de fordítani kell a dual-sim -es dolgokat + ami vészes lesz az a Motorola saját cuccai - (Smart Actions, Assist, stb).
-
viktorhmv
senior tag
válasz
zsirfecske #368 üzenetére
:S akkor varunk. Ez van.
Viszont erdekes h hosszu ido ota erzem azt egy telefonnal h nem feltetlenul kell hozza tok.
(Persze nem artana azert)
-
RootRulez
félisten
válasz
zsirfecske #343 üzenetére
Az expansys külföldről szállít amúgy, csak van magyar webshop felülete is? Mert hagyományos postának kicsit sok lenne belföldön a 12-16 munkanapos kiszállítás.
-
GGMPC
őstag
válasz
zsirfecske #343 üzenetére
Ha a 8GB-t rendelted, akkor igen. (hetfon meg is kapod)
16GB mar csak a 2 unnep kozott! Ha csak nem tolodik tovabb...
Zsirsrac! Kerdeztem Razr i topikban akkuval kapcsolatban - ha ravetnel egy pillantast!?.
-
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #273 üzenetére
Na azt én is várom már egy ideje
-
2o1i
senior tag
válasz
zsirfecske #269 üzenetére
Sehogy. Az csak poén volt.
-
Al3xT
tag
válasz
zsirfecske #239 üzenetére
Igy minden vilagos.
Erdekes Moto G vs Moto X video:
http://www.youtube.com/watch?v=PhNXbS6EWBU -
dsr
senior tag
válasz
zsirfecske #244 üzenetére
Én jobban várom azt , hogy januárba jöjjön a 4.4 és akkor az lesz a téma , hogy kinek jött már meg a telóra az OTA update , és kinek nem
-
válasz
zsirfecske #244 üzenetére
Az szokott lenni a kedvenc részem. -
youngboy
senior tag
válasz
zsirfecske #237 üzenetére
Ez a szerviz egyébként a cordon volt?Már nem kérdés, mert megnyitottam a linket is.
Akkor jól sejtettem, hogy a Desire S telefonomat is itt javították, amit T-hez adtam be?
Nekem csak egy akku fedelet nem sikerült elsőre visszakapnom.
Meg mostanában elkezdett kicsit kopni a hátulja. Bár azt nem tudom, hogy ennek van-e köze a szervizeléshez. -
TayRol
nagyúr
válasz
zsirfecske #237 üzenetére
jöjjön inkább UK-ból, a nexusom is onnét van és nyugodtan alszom.
-
Al3xT
tag
válasz
zsirfecske #230 üzenetére
Nem erint, mert Londonban elek, igy visszavihetem a kereskedohoz, akinel vettem, vagy KOZVETLENUL a Motorolahoz fordulhatok. 100% hogy mindket esetben AZONNAL kicserelik a telefont es nem egy "szerviz"-ben fognak vele molyolni.
En annyit irtam csak, hogy nincs hivatalos kepviselet ergo nincs gyari garancia, amit a Motorolanal ervenyesithetsz. Fentebb bemasoltam a Motorola allaspontjat. Az, hogy van egy 3rd party szerviz, az mas kerdes.
Szerintem ebben sem valotlan, sem felrevezeto nincs, foleg annak fenyeben, hogy megkerdeztem a Motorolat. Ha neked van HIVATALOS cafolatod, akkor oszd meg itt.
Mellesleg jomagam 8-10 Moto G-t adtam el otthon, igy nehez azzal vadolni, hogy szeretnem elvenni barki kedvet a beszerzesetol.
-
GGMPC
őstag
válasz
Max neked meg azoknak akik szo nelkul hagyjak, hogy szopassak oket!
En pl. csak a szervizvezetovel kommunikaltam es kozoltem, hogy ugy legyen megcsinalva, hogy ne lassam nyomat - es ugy is lett!
Az a te bajod, hogy szo nelkul hazakullogsz es bamulod a szetszedesbol eredo karcokat stb...
Kicsit lehetnel tokosebb es akkor most nem kene lesajnalnod egy szervizt, amit te hagytal meg ilyennek!
Es akkor itt uzenem mindenkinek, hogy
ALLJATOK KI NYUGODTAN ES UVOLTSETEK LE A SZERVIZT, MINTSEM OSSZEGANYOLT KESZULEKKEL TOVABBALLTOK ES ITT SIRANKOZTOK - MERT NEM NYOMTATJATOK OTTHON A PENZT AMIBOL EZT VAGY AZT VESZTEK TEHAT NEM KEVES MUNKA VAN EGY ILYEN VAGY BARMILYEN TELEFON MEGVETELE MOGOTT!
Ennyi.. es ezzel nem bantani akarok barkit is, de konyorgom legyetek mar kemenyebbek a nulla athuzva atrakciokkal szemben!
-
Picco
addikt
válasz
"más kérdést hogy a cordon gari szinte sz**t sem ér
"
ezt reszletezned nekem kerlek itt vagy privat uzenetben? sokat segitenel
-
vicze
félisten
válasz
zsirfecske #163 üzenetére
Olyan hogy átlag user továbbra sincs.
Egyének vannak mind mind különböző használati szokással. Ezt kéne megérteni, az opció ott van nagyobbra.Az SDkártyázók többsége azért sír, mert van SD kátyája és hogyha nem tudja a telefonba belerakni, akkor kidobott pénznek érzi hogy megvette, meg tudom érteni. Nekem is 2db 32GB-s van épp elfekvőben, de hát ez van elfogadtam végül. Szűkösen és részben nagy kompromisszumokkal elférek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest