- One mobilszolgáltatások
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz mrbig25 #5582 üzenetére
Azért ha valaki mindent leszed ami ebben a listában van akkor elég csutka marad a teló, van pár dolog amit azért használ az ember. Nem ártana némelyikekhez kis megjegyzést fűzni hogy miket csinál és ha letörlöm akkor az elveszik.
Én pl. a naptárat és a contactokat szinkronizálni szoktam, csináltam már adb-s backupot is (root nélküli készülékeken szinte az egyetlen lehetőség), hard reset után szoktam használni a varázslót a fiók beállításához sőt az sem árt hogy az előzőleg telepített appokat is vissza lehet hozni a playről, sokat beállításokkal együtt, na ezek pl. ezzel a listával elvesznek.
Nem ártana még megjegyezni hogy ha a Launcher2.apk-t törli valaki akkor előtte nem árt ha valami más launchert telepít helyette mert különben nézheti az üres képernyőt...Úgyhogy számomra ez a lista elég nagy fenntartásokkal kezelendő. Inkább olyan Google nélküli változatra hajaz csak ahhoz még hiányzik pár app amik alól a szolgáltatások ki vannak herélve (PLay store, Youtube, Google search), azokat is le kéne törölni és akkor eljutunk a google nélküli kínai tabletek szintjére, aztán mindenki siránkozik hogy vissza kéne rakni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AliExpress tapasztalatok
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest