- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmepocok
tag
Lassan 1 éve Moto One Actiont használok, mert 60 ezer forint volt egy normál közepes hardver, kulturáltan néz ki és van benne egy kis funky is a 21:9, és a nagylátószögű elforgatott "actioncam" miatt.
Meg kell mondjam, hogy teljesen meg vagyok vele elégedve, sokkal rosszabbra számítottam. Android one, frissítések rendesen havonta jönnek, megbízható a rendszer, max akkor vettem észre egyszer-kétszer, hogy ráférne egy újraindítás, mikor már benne volt 1 hónap uptime.
Elfogadható minőségű Fullhd panel, 4/128gb, 1 komoly napot is simán kibír (napi 1,5-2 órát is beszélek) és a rázós zseblámpa és értesítési képernyő tényleg jó.
Vannak persze hibái, nagyon műanyag az egész, a fényes kávát konkrétan megkarcolja a tok alá szoruló por, a kijelző érzékenysége és a kamera sem szuperlatív és akkora a kameralyuk, mint a fejem, de ennyi pénzért ezzel együttélek. Engem meggyőzött, semmivel sem rosszabb, mint egy hasonló árú bármi, sőt, van sok rosszabb ennyiért.
A cikk tárgya is lehetne 10 ezerrel olcsóbb, akkor teljesen vállalható lenne, bár így is kb csak a hd kijelzőbe tudok belekötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest