- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Azért a Motorola kezdi megtalálni önmagát,folyamatosan fejlödnek.csak így tovább.Remélem kishazánkba is elérnek végre.
duree54
-
hibavissza
veterán
Egy épkézláb kamerával és magyar forgalmazóval elég ütőképes ajánlat lenne.
-
Krinyo
senior tag
válasz szlovibuki #96 üzenetére
Gagyi? Fogd a kezedbe, rögtön megváltozik a véleményed. Rendkívül korrekt, masszív, a hátlappal nálunk semmi gond, stabilan áll a helyén. Van súlya, és az egész úgy simul a kézbe, hogy láthatóan oda tervezték, pont ideális méret, kijelző, akku, teljesítmény.
A fix fókuszos kamera az egyetlen negatívum, az nekem is fáj, de ettől eltekintve ennyi pénzért hihetetlen jó telefont kapsz. Ja, és ugye legfrissebb Android, garanciával a következő főverzióra frissítésre.
Ha lehetne belőle itthon (vagy bárhol Indián kívül) kétkártyást kapni, már be is neveztem volna rá, ez is elég lenne, nem kell a G...[ Szerkesztve ]
-
szlovibuki
tag
Túlságosan gagyi..
-
Devas
őstag
Az igazság az, hogy az üzletek ajándékba adnak hozzá töltőfejet. Legalább is az a kettő ahonnan rendelni lehet. A fotók valóban borzalmasok ha monitoron nézed őket, de ha a készülék kijelzőjén akkor elmennek. Nem hinném hogy szüleink családi fényképalbumában ennél jobb képek lennének.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
nightmare13
őstag
Off topik, de nem találtam megfelelő fórumteret hozzá: olyan boltok, online shopok érdekelnének, ahonnan nem sufni garanciával lehet telókat venni. (Sufni garanciás hely HTC esetén érdekelhet, ha EU-s a telefon).
Több típus között vacillálok: HTC 816, Sony T2 Ultra, Acer S2. Esetleg hasonló kategóriás telefonok érdekelhetnek.
Bocsi az offért.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
ceia
őstag
Előlapi kamera - az meg minek? A töltő tényleg gáz, egy telefonnak az alaptartozék, mint a tv-nek a távirányító. Milyen lenne, ha olcsón adnák a tv-t, de táv nélkül.. A hardver rendben van, a kinézettel sincs különösebb bajom, talán csak a két fémcsík nem kellett volna. Ami viszont tényleg kritikus, az a kamera. A képminősége pocsék. Ennél a W610-em 2 Mpixeles kamerája is jobbat csinált. Az ember nem hordoz magával mindenhová kamerát, tehát fontos, hogy a telefon elfogadható képeket lőjön. Mondhatnám, hogy azoknak ajánlható, akik nem használnák a telefont fotózásra. (vannak olyanok..?) De a töltő hiánya miatt még számukra sem tartom jó vételnek.
it's more fun to compute
-
petipetya
nagyúr
Jogos, így önmagában valóban semmitmondó.
Számomra alapesetben (=van pénz, van munka) nem érné meg ez a készülék, mert például az anyaghasználatra elég érzékeny vagyok. Emellett ilyen áron van pár jobb hardverrel rendelkező készülék is.
Azt is látom, hogy van ilyen telefon nálad a családban. Az csak jó, ha bevált nektek. Most könnyen beszélek, de ha hirtelen telefon és pénz nélkül maradnék + nem tudnék Nexust vagy Motoros G-t venni, akkor bizony nagy hirtelen már mégsem annyira tűnik rossz választásnak a Moto E - ugyanis tetszik rajta a stock Android a Moto extrákkal, emellett a frissítéseket is viszonylag hamar megkapják.
Alapból a felsőbb kategóriákban gondolkodom, mint például Moto G. De hogy rövidre zárjam, nem volt célom lefikázni a Moto E-t.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
vicze
félisten
Jó nagy csalódás lesz sokaknak az I/O, főleg akik készülékeket és sok újítást várnak. Az Android Ware-en lesz az fő hangsúly nagyrészt arról fog szólni. Az se biztos, hogy bemutatják az új Droid verziót ha nem készült el, túl sok újdonság mondjuk nem lesz benne amúgy se. ART-ra váltás lesz különösen érdekes, mivel most is sok app van, ami nem támogatja, főleg játékok.
[ Szerkesztve ]
-
Dani3
csendes tag
A cikk elején írtad hogy Google tulajdonába van a Motorola. Ez nem igaz 2.1 milliárd dollárért vette meg a kinai Lenovo! [Itt]egy rövid cikk is van róla, de több külföldi oldalon is megtalálható a vásárlás tényének leírása!
"The greatest enemy will hide in the last place you would ever look." - Julius Caesar,
-
SirRasor
addikt
válasz Oppenheimer #83 üzenetére
Oké, az Iphone 5S képe is elég jó, de pl: makróban az S3 veri, a többiben meg kb. ugyanazt hozza..egyezzünk ki egy döntetlenben
De N8 és 808 tesztképeit hasonlítsd össze és látni fogod miről beszélek akár makróban, akár normál fényviszonyok mellett távoli kompozícióban.
S3-at célirányosan választottam a fényképezője miatt. Se a formája, se a kialakítása, se a SAMOLED-je, se semmije nem tetszik, de ár/teljesítmény alapján használtan fél éve nem volt jobb a piacon, amit mindenre (beleértve fényképezés) lehetne használni.Egyedül kevés fénynél vérzik el, de hát minden nem lehet tökéletes. Akkor már vettem volna egy Lumia 920-at, de androidnál akartam maradni (nem mintha bármi baj lenne a PhoneDowsnak, csak nekem az android jobban tetszik)
Devas Y300 ofkórsz (ahogy szinte az összes létező mobilt kipróbáltam már valamilyen szinten) Egy bizonyos számú mobil használata után meg már a többire is lehet következtetni Pl: moto G is járt a kezemben így az E specifikációja alapján teljesen tudom, hogy milyen lehet. Gondolom Te is kipróbáltál már csomó telefont, úgyis tudod miről beszélek na
Ja a másik dolog: nem láttam még legalább 512 MB rammal olyan mobilt, amiről ne lehetett volna leszedni annyi felesleges marhaságot, ami után lassú maradt volna. Most hogy belegondolok, az S3-as is akadt az elején, aztán -google, -samsung, és máris szárnyalt.
Make Love not war!
-
Phoenixy
senior tag
Moto E vs. S5 programok megnyitása
...és miért jó a 4.4? Jobb teljesítmény, van Google Now Launcher, jobb a tárcsázó, van Immersive mód.
...és mi az ami még jó a Moto E-ben? Hamarosan lesz rá 5.0 is.#Lacika25: Persze, mert 8GB RAM és 20Ghz-s processzor kellene, hogy a Touchwiz rendesen elfusson rajta, ezért nem lesz 4.4.
Mellesleg van a családban Moto G és Moto E is.
Mindkét telefonnal tökéletesen meg vagyunk elégedve.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
SirRasor
addikt
Pláne, hogy az S3-nak az ég adta világon semmi baja sincs. A teszt az csak teszt, de kamerában az S3 lealáz mindent Lumia 1020-ig. RAM+CPU-ban meg sehol se éreztem, hogy kevés lenne. KitKat nem jön ki rá. És? 4.3 óta (~3100 óra) nem kellett újraindítanom a telefont és hiba nélkül megy
Devas: nem értem hogy jön ide az, hogy egy noname valaki telerakta minden sz*rral az Y300-át.
zsirfecske az irományom lényege mellett elmentél..nem elég elolvasni, értelmezni is kell.
Make Love not war!
-
Lacika25
tag
Sziasztok
Nekem Moto G-m van két hete lassan.
Előtte Samsung Galaxy Ace 2-m volt, azt az ellenségemnek sem kívánom. Napi 5-10 lefagyás (néha még telefonálás közben is), spontán újraindulás (pl. az asztalon volt és minden ok nélkül) miután frissítettem Jelly Bean-re. A Samsung nagyon elrontotta és még drága is volt.
Ez a telefon viszont egy élmény.
Pörög, gyors, nincs fagyás, gyorsan tudok programok között váltani.
Antutu 17500 pont, Samsung Galaxy S3 18500 pont. Persze ez csak teszt. A grafikus része az nagyon ott van, kb. 30%-kal gyorsabb mint az S3, viszont kicsit lassabb általános dolgokban, de nem észrevehető.
£110-ért vettem, nem függetlenül.
Az S3 újonnan nem találtam, viszont az S3 mini az £150 fölött van, amiben csak 2 magos "processzor" van és lényegesen lassabb.
És a napokban olvastam, hogy nem lesz Kit-Kat az S3-ra, mert a telefon nem tudná kielégítően futtatni.
Ez egy vicc? A Moto G tudja? Ugyanannyi memória, kicsit lassabb 4 magos "processzor"?
Összességében én nagyon elégedett vagyok.Gigabyte GA-P61-USB3-B3, Intel Core i3 2100, 4GB Kingson RAM, ASUS HD6770 Direct CU 1GB, ACER monitor, 400 GB Samsung winchester, DVD író, FSP 350W-os tápegység, Cooler Master ház, Logitech EX110 billentyűzet és egér.
-
Maximum1
őstag
Túl sok a kompromisszum, nem lehet hogy itt már "segítettek" a Lenovo mérnökei?
-
zombinyul
addikt
Kulsore nekem nagyon tetszik, komolyan. Nagyon szep, letisztult kis telefon (egyedul a kijelzon belul helyet foglalo "gomboktol" all fel a szor a hatamon), de tenyleg szep. A kamera, meg az Android az, ami miatt nem kellene. A kamera nekem fontos, a telefon mindig nalam van, fenykepezo ellenben nagyon ritkan (kutas vagyok, amikor valami igazan ritka auto all be tankolni, csak a telefonnal tudom lefenykepezni). Ennyi penzert viszont a Droidszimpatizansoknak nem rossz.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Devas
őstag
Na már most az Y300 tulajdonos munkatársam rommá dicsérte a Moto E-met amikor megnyomkodta... "de gyors, de szép, ilyen kell nekem is." Alig akarta visszaadni, úgy kellett kitépni a kezéből. Nem egy kategória a hulladék300-al.
Ennek a telefonnak ebben az árkategóriában jelenleg szerintem csak az LGL70 az ellenfele, meg a Lumia525, de ha tudtok még bestbuy független készüléket 35-40 között, akkor kiváncsian fogadom.[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
petipetya
nagyúr
Olcsó húsnak híg a leve.
"nincs rá lezsóidő"
-
Phoenixy
senior tag
Elöszörcmég akartam írni valamit, de rájöttem, hogy fölösleges, aki szerint "x" telefon jobb azt fogja mondani aki szerint "y" az meg azt.
Csak annyit, hogy elölapi kamerát soha nem használtam, ez a hátlapi kamera dolog is... Mintha annyira sokat számítana, engem teljesen hidegen hagyna, hogy 5MP autofokusszal + LED-del vagy anélkül. Ezzel is lehet azért fotót készíteni, ha meg jó képet akarok úgyis fényképezöt viszek...
Vagy vegyen galaxy K zoom-ot aki fotózni akar.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
SirRasor
addikt
Régen jártam telefonos topicban és hát hajh..tényleg nem flamelni akarok, de ennyiért EZ EGY FOS.
Az 1 giga ram az okés, de 2014-ben még itt tartunk, hogy nem alap a hátsó vaku meg egy valamirevaló kamera? Aki 35-ért ilyet vesz, az vessen magára.
30-ért használtan szinte új állapotban van már Huawei Y300.
De mondok mégvalamit: 15k alatt láttam már Xperia Ray-t isPersze mondjuk érthető, ha minden filléres dolgot beleraknak az alap mobilba, akkor miért vennék meg a 100-200k-s csodákat
Bocsánat a naivitásomért és a monológomért.
Make Love not war!
-
HKorn
veterán
Na de hogy néz E ki?
Értem hogy olcsó, de azért valami design-t dobhattak volna rá.
Run&Ride
-
Freiherr
őstag
Most öszintén,ezeknél a belépőkategóriás cuccoknál ki nem sz@rja le,milyen képet készítenek?Ebben az árfekvésben sokkal fontosabb a szoftver gördülékenysége,a ram mennyisége,akksi stb.
Kis pénz,kis fotó-nagy pénz,nagy fotó,ennyi a lényeg.
Back to the future
-
Szeretem a motokot, de ezt köszönöm szépen de nem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
diGitall4
csendes tag
A kis fényerő az nagyon meg tudja keseríteni a mindennapi használatot, a képek alapján is látszik. A kamera pedig értelmetlen egyszerűen. Ez a készülék szerintem felesleges.
Nokia Lumia 925
-
Agrippa22
tag
Egyetértek, ezért is lepődtem meg kicsit a teszt negatív hangvételén, mert ha már az xxl honlapon jártam, megnéztem mik a lehetőségek az árkategóriában házon belül (44-46k) és elég lehangoló. Ennyiért csak 720p kijelző van, 512 Mb RAM és gyengébb akksi. (Viszont van bennük előlapi kamera )
Ha pedig azt nézzük, hogy itthon is beszerezhető 35k körül, akkor a többi gyártó (még az Alcatel és a Prestigio is) lemosódik a pályáról. -
-
Agrippa22
tag
Megnézte már valaki, xxlgsm-nél mennyi a készülék?
Csak mert tudnak árazni ám a srácok:
Moto E 4Gb: 44900,-
Moto G 8Gb: 49990,-Egyébként a nevesebb gyártók közül túl sok alternatívája tényleg nincs a telónak (gondolom ezért nem is nagyon sorolják a cikk végén a szokásokkal ellentétben a többi készüléket), max. házon belül a Moto G.
-
halkow
őstag
kár a kameráért és a ledért
Alcatel onetouch idol2s the king
-
ghiottone
nagyúr
-
m1lan
őstag
Lumia 525 nagyjából ennyibe kerül. Igaz, az sem kapható nálunk hivatalosan, de ugyebár ez a Moto sem. Szvsz sokkal jobban megéri: szebb külső, jobb kamera, jobban össze van rakva, nem hullik le róla a hátlap, 8.1-gyel lehet SD kártyára telepíteni stb.
A Nokia elég neves gyártó, arról meg nem volt szó, hogy WP nem játszik
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
-
daniel909
addikt
basszus ez elvérzik nálam. (barátnőmnek vettem volna)
nincs előlapi kamera ami gáz. akku 2000mah ami kicsit gáz. nincs vaku, ezt még túlélné. és a dizájn se valami űber, de mondjuk ez huszadlagos nála.szóval ezért kár. moto g lesz az igazi.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automobilista 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- TP-LINK routerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 7, 45mm Gps+Cellular ( eSim) Stainless Steel ( rozsdamentes acél ) Zafír üveg, 100% akku
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch Ultra Alpine Loop (M) - Újszerű, akku 100%, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest