Hirdetés

Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

Hirdetés

Bevezető

Biztos racionális gazdasági és piaci döntések állnak a háttérben, de pont most megválni a Motorola mobilos üzletágától… a Google úgy gatyába rázta a nagy múltú amerikai márkát, hogy annak tankönyvben lenne a helye. A felvásárlás után egy ideig nem csináltak semmit, aztán még kevesebb dolgot csináltak, aztán egyszer csak lett egy Moto X. Aztán egy Moto G. Most meg itt van a Moto E, plusz hamarosan a boltokba kerülhet az a Moto 360 okosóra, amiért már most megőrül a világ kockábbik fele.

Motorola Moto E
[+]

Pedig nem csináltak semmi extrát, csak leszűkítették a Motorola termékkínálatát kategóriánként egy, jól felismerhető modellre, ami kapott egy igen agresszív árat, igyekeztek nem spórolni semmi lényegesen, a teljes termékskála kapott egy amolyan google-ösen vidám, fiatalos, trendi mázat, sok-sok hátlapot és a mindig legfrissebb Android ígéretét. És tényleg jók lettek, a Moto X és a Moto G is nagyon tetszett nekünk, úgyhogy amikor az XXL GSM szólt, hogy lenne Moto E is tesztre, akkor nem sokat teszetoszáskodtunk.

Motorola Moto E
[+]

A mostani Motorola mobilok legnagyobb fegyvere az árazás. Egy kétmagos processzorral, 1 GB RAM-mal és qHD kijelzővel felszerelt, komoly akkumulátoros üzemidővel rendelkező, márkás, szoftveresen pöpec készülékért kábé 50 lepedőt szokás a magyar piacon elkérni. A Moto E az Amazon brit oldaláról rendelve megáll 35 ezer forintból. Persze a garanciális ügyintézés nehézkes, de a Moto G-nél is sokan bevállaltak már ennyi kockázatot és nem attól hangos az egyébként igen komoly hozzászólásszámú fórum nálunk, hogy mindenki ráfaragott volna. A Moto E alternatíva, még ha az egységsugarú júzer nem is találkozik vele a szolgáltatói boltokban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Mobilarena TV: a legolcsóbb Motorola

    A Moto E a legkedvezőbb árú Motorola most, itthon nem kapható, de szerencsére eljutott hozzánk egy példány. Adás fél 6-tól.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

Hirdetés