- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HerrMajor
csendes tag
Igen csakhogy a Samsung úgy nem jön be ahogy van. Nem mondom ingyen elfogadnám, de tartok tőle, hogy inkább DROID RAZR-t vagy XPERIA S-t vennék, ha mindenképp 100k+ szeretnék fizetni érte. De pont ez a lényeg: a Milestone 2 annak idején a felső kategóriába volt besorozva, a minőségéből mit sem vesztett - csak időközben kevesebb lett. Azt hiszem az lenne a legjobb ha kipróbálhatnám 1-2 napig. Kösz a választ
-
HerrMajor
csendes tag
válasz
Shrike7973 #8609 üzenetére
Kösz a választ. Milestone 1 kilőve
-
HerrMajor
csendes tag
válasz
rena224 #8607 üzenetére
Hello, köszi a válaszokat!
Legfontosabb a WI-FI Internet Flash playerrel, fullosan ahogy kell, a gördülékeny kezelés, a filmnézés is beletartozik, zenehallgatás, szoftveres szabadság, fényképezés/videofelvétel. Játékok annyira nem fontosak, de jó ha vannak, dokumentumok kezelése is fontos.
A kérdést maga az a tény vetette fel, hogy nincs sok különbség a két Milestone ára között, és valamelyik mindenképpen esélyes volt a vételre már egy ideje.Értem, hogy elavult, de pontosan ezért nem kerül már 160k-ba a Droid2. Annak idején pedig amikor a teztet olvastam rögtön megfogott a nehéz, precíz fém ház, a qwerty, az akkor még ütősnek számító hardware. Ha azokat a hibákat, amelyek időközben felmerültek a készülékekkel kapcsolatban software-esen ki lehet javítani, sőt kisebb ráncfelvarrásokat is lehetőség nyílik a telefonon végezni - hogy az jobban tartsa magát a mai elvárt sebességekhez, trendekhez - akkor még mindig benne vagyok, hogy megveszem a Milestone-ok egyikét.
Arra lennék ezek után mindösszesen kíváncsi, hogy a két készülék közötti kb. 15k Ft árkülönbség elég indok kell-e legyen arra, hogy inkább a Milestone 1-et vegyem meg a Milestone 2 helyett - hamár mindkettőt buherálni kell, és ha valamelyikük közül választanom kéne.
Szeretem a Motorolát, de nem akarok ismét olyan elfogult lenni, mint amikor anno a V9-emet 60k-ért megvettem és többet vártam el tőle mint amennyit tudott - így kénytelen voltam beérni azzal hogy szép és tele van kompromisszumokkal - mert akkor asszem a kinézete fogott meg. A végén emiatt kettétörve lelte halálát - most már zombiként műkszik, néha bekapcsolom a flipnélküli RAZR2-t de a hideg kiráz tőle hogy még mindig lehet rajta telefonálni.
De légyszi beszéljetek le róla, ha marhaságot akarok elkövetni ezzel, én ezeket a telefonokat hajlamos vagyok a kiadatásuk-korabeli termékpalettához viszonyítani. AZÓTA akarom őket, MIÓTA kiadták. És azt a minőségi-feelinget is szeretném, amit a V9-em keltett - de nem a rossz belső árán. Mert akkor könnyen végezhetik ezek is kettétörve. Akkor pedig nem hiszem, hogy működni fognak.Húh kicsit sok lett, bocs.
-
HerrMajor
csendes tag
Hello mindenki!
Androidos telefont szeretnék, és a Motorola is benne van a pakliban. Ezt már régen ismerem, de nincsenek konkrét tapasztalataim vele kapcsolatban. Lenne ezért pár kérdésem azon kedves fórumozókhoz, akik egyben Milestone tulajok is.
1.- ÁRBAN Most őszintén a Milestone 2 többet tud annyival, hogy + 15-20 ezret adjak ki érte? Az 1-nek is fel lehet húzni a prociját - amúgy meg mindkettő régi, elavult szoftverrel érkezik, tehát moddolás nélkül nem éri meg nekem sem a Milestone 1 sem a 2-es.
2.- SZOFTVERESEN A Milestone 1 meddig fejleszthető, moddolható tovább? Nehéz dolog pl. CM7, vagy CM9 rátétele? Milyen kompromisszumokkal jár ez? Pl. hallottam, hogy néhány modnál a kamera nem megy; stb. 1-1 ilyen moddal a két milestone ugyanarra a szintre emelhető majdnem, nem igaz? Pl. a Milestone 2-n jobban elfut a CM9 (ICS 4.0.3 pl.)?
3.- HARDVERESEN A két telefon közül melyik előnyösebb? Tényleg jobb a Milestone 2 qwerty-je?
Melyik masszívabb? Kijelzőjük ugyan az lett? Mi az amit tutira megbánok, ha a Milestone 1-et veszem meg?
Úgy tom lehet már 52.000-ért gyári dobozosat venni. A Milestone 2 65-70.000 dobozosan. A különbség modok mellett nem sok a két telefon között, ugye? Érveket, ellenérveket, akármit. A ti válaszaitok alapján döntöm el, hogy a kettő közül melyik jut tovább.Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest