- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danaudio
aktív tag
arra adna valaki valami megnyerő érvelés hogy miért éri meg moddolt romokat pakolászni a telóra?
-
danaudio
aktív tag
válasz
F_Gergely #5741 üzenetére
a lithium ion akksik általában úgy működnek hogy a teljes töltés idejének a fele alatt érik el kb a 70-80 százalékot, és még egyszer annyit kell tölteni a 100%-ig...
messze nem lineárisan tölt (és merül) ezért is elég nagy bullshitek és használhatatlanok a lemerülésig hátralevő időt mutató appok... -
danaudio
aktív tag
válasz
petipetya #5693 üzenetére
én minden format vagy törlés nélkül raktam fel 2.2-t aztán rootoltam, igaz még soha nem rootolt gyári 2.1-re. gyorsan és teljesen bug mentesen fut, minden rajta maradt ami 2.1-en volt. nem kell tehát feltétlen formatálni se előtte se utána mert működhet jól.
igazából fel is merült bennem a kérdés hogy gyári 2.2 után mi szükség van a custom romokra? overclockolni ezt is lehet és nem nagyon tudok olyan fícsörről amit így ne tudna custom rommal meg igen (jó a státusz sáv stb színezésén kívül de ilyen csicsák nem érdekelnek : P), ugyanakkor azok tele vannak buggal, míg evvel a 2.2+roottal még egy buggal se találkoztam ami nagyon nagyon ígéretes! (tekintve hogy gyári 2.1 alatt tele volt, rendszeresen nem tudtam lerakni a hívásokat stb...)
-
danaudio
aktív tag
jack problémára: nekem is ez volt, használtan vettem a telót még garival, cserélték a teljes jack bemenetet aztán fél évvel később(pár hónapja) újra elkezdett recsegni a végén szinte használhatatlan volt, legapróbb mozdulásra (vagy arra se) kontakt hiba volt.
aztán fogtam egy kis tűt, először kipiszkáltam minden piszkot belőle(nem volt sok) aztán jól megküldtem kontaktsprével (a lötty szinte majdnem kijött a jackből) megvártam amíg megszáradt, felszívódott (2 perc) és azóta jobb mint újkorában
kb 1 hónapja volt ez de azóta egy kontakthiba nem volt (amíg csere után rögtön már néha volt)
biztos nem tart örökké de pár hónapig, fél évig tutira, amikor meg megint kontaktos, lesz újra besprézedennyi.
-
danaudio
aktív tag
azon nem dolgozik valaki hogy javás programokat tudjon futtatni a telefon?
-
danaudio
aktív tag
hah, robot unicorn attack telón...tetszik, mondjuk ez már kicsit megviseli a gépet de az is valami hogy fut
-
danaudio
aktív tag
válasz
petipetya #5635 üzenetére
ok közben rátaláltam hogy pár alkalmazást gyárilag át lehet rakni az nekem bőven elég
nagyon állat amúgy 2.2 800-ra húzott procival iszonyat fürge lettmost tolom a flash gémeket nagyban, egyszerűbb grafikájúakat próbáltam azok zökkenőmentesen gyorsan futnak, nagyon jó.
-
-
danaudio
aktív tag
válasz
petipetya #5605 üzenetére
szia! még nem piszkáltam android telefont, le tudnád írni hogy gyári 2.1-ről hogy tudok egyáltalán gyári 2.2-re váltani? [erről] a weboldalról leszedtem a német service versiont (mert qwertz-esem van) és most így van egy .sbf file-om. avval mit tudok kezdeni, hogy lehet felrakni?
-
danaudio
aktív tag
válasz
Rickazoid #2969 üzenetére
hali!
nekem qwertz a billentyűzet de idióta szerviesek szoftot frissítettek és qwerty-re valót tettek fel, most ha a z-t lenyomom y-t ad és fordítva. írtad hogy ebben az esetben DACH fw kell. ez pontosan mit jelent, honnan tudom letölteni ezt az fw-t és hogyan tudom rá frissíteni? van az a program ami rootoláshoz kell, az kell fw frissítéshez is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest