- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát ma már 21-edike van. Szóval lassan lejár ez a hónap. Már nagyon türelmetlenül várom azt a Froyo-t. Már minden nap rákeresek a telóval a frissítésre hátha
Jó lenne ha csepegtetnének némi információt hogy mikor is indul az OTA-s frissítés.
Vagy egy ROM-ot feldobhatna valaki a nettre akinek már sikerült frissítenie szervizben. -
Cyberpunk
félisten
Hardveres hátrány hát a kevés memória, a proci az viszonylag jó 800-ra húzva meg egész gyors. Más hátránya nincs.
És igen tudod rootolni egyszerűen. -
Cyberpunk
félisten
válasz
gretzky77 #3946 üzenetére
Tudod mi frissítés buzik vagyunk. Jó sok pénzért megvásárolt készüléknél elvárható lenne hogy legyen normális support. Főleg egy ilyen kaliberű készüléknél. Ráadásul ezen alap android van nincs semmi gyári csicsa. Mint SE-nél vagy a HTC-nél. Szóval ez sem indok a késésre.
Az enyém egyébként totál nem ébreszt normálisan alap 2.1 Update1 van rajta.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #3930 üzenetére
Az kétségtelen hogy felhasználói élmény szempontjából magasan veri a mezőnyt az iOS.
Talán a WP7 lehet az egyik esélyes kihívó persze kis idő még kell neki.Hogy miért ültek ennyi ideig a 2.2-ön az szerintem egyértelmű mindenki számára. Mert nagy ívben tesznek az USA-n kívüli piacra. A Droid esetében ott muszáj volt gyorsan előrukkolni a frissítéssel, mivel perrel fenyegetőztek a tulajok. És persze terelgetni kell a népet az új készülékek felé is. Mondjuk ez kétélű fegyver
Viszont alighanem a Milestone megkapja a wifi router funkciót is ellenben a Droiddal
-
Cyberpunk
félisten
Valaki tudna egy letöltő linket adni a G.O.T. SHOLS_U2_36.0-hez? Fel akarom dobni a CM6-ot, de a GOT oldalán egyik letöltő link sem jó.
-
Cyberpunk
félisten
Az kizárt hogy alap 2.1-es ROM-al bírná a VM Heap 48-ra emelését? Hosszas kutakodás után erre jutottam hogy az alap miatt nem megy a PSX4droid a készüléken.
48-at javasolnak hozzá, de minimum 42-őt -
Cyberpunk
félisten
A teljes rendszert hogy tudom lementeni clockwork recovery működik Milestone esetében?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #3748 üzenetére
Biztos nem csak te. De azt is el kell fogadni hogy van egy réteg akinek ez fontos. Szeretné az új funkciókat használni stb..
Nekem például a flash az igencsak jól jönne, az app2sd sem elhanyagolható. Ráadásul tovább gyorsul a készülék maga a jobb OS miatt.
És nem tudom miért annyira probléma ha valaki elvárja a frissítéseket egy alig 1 éves, egykor csúcs kategóriás készüléktől, ha annak nincs hardveres akadálya.Nekem speciel nincs bajom a menü kinézetével, minimalista design pont jó.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rav3n02 #3700 üzenetére
Az egész bűzlik.
De remélem hogy OTA-n is elérhető lesz január végéig kapnak haladékot. iPhone 4-re akartam váltani. De megvárom szerintem az 5-öt, nyárra pletykálják hogy érkezik.
Nekem többet Motorola nem kell, sőt az egész android egy gáz a jelenlegi formájában. Ha azt akarja az ember hogy egy jó darabig biztosítva legyen a drágán vásárolt készülékéhez support, akkor Nexus.
Mert ugye a tudatos kütyümániás embernek ez fontos.
Az igaz hogy az iOS egy kicsit kötöttebb mint az android, de legalább törődnek a régebbi készülékekkel is. Lásd iOS4 3GS-re és 3G-re is igaz ott vannak korlátozások. -
Cyberpunk
félisten
Akkor oszd meg az infót velünk is. Én nagyon remélem hogy OTA-n keresztül is frissíthető lesz. Mert a közelemben nem nagyon van szerviz. 100Km-eket meg nem fogok ezért utazgatni.
Már tényleg egy vicc ez a mizéria a Froyo körül.Egyébként ha ne adj isten mégsem akkor ha esetleg kiszivárogna a ROM a nettre azt én is feltudom frissíteni nem kell hozzá speciális eszköz?
-
Cyberpunk
félisten
Na akkor én megetetem velük a kavicsom
De egy biztos Motorolát többé soha. Egyszerűen nonszensz egy 100k+os készülék esetében. így kicseszni a vásárlókkal csak hogy az új készülékeiket tolják. Ezzel csak az ellenkezőjét érik el mert aki megvette a Milestone1-et az tuti, hogy ezek után ha készüléket kell vennie az nem Motorola lesz. -
Cyberpunk
félisten
válasz
drumnbreakz #3499 üzenetére
Froyo érkeztével simán jó lesz nettre flash végett, zenére elmegy kategória, irodai dolgokra is jó. 2.3-as android tuti hogy nem lesz hozzá, szerintem. De ne legyen igazam
-
Cyberpunk
félisten
Tudni már kűrölbeli időpontot a Froyo érkezéséről? Azon kívül hogy néhány hetet írnak mindenhol. Már türelmetlen vagyok. De most már csak kibírom valahogy
-
Cyberpunk
félisten
Használ itt valaki AnySoft keyboard-ot? Akkor elmagyarázhatná nekem hogyan kell beállítani a magyar kiegészítéssel szeretném használni. De nem változott semmi
-
Cyberpunk
félisten
PSX4 lite emulátort próbálta már valaki?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Klemens #3359 üzenetére
Hali.
Szerintem elég gyors a készülék sebességgel nem nagyon van gond.
1 napig bírja általában. De ha sokat lógsz 3G-n nettezve akkor sajnos nem bírja ki a nap végéig. De ez elmondható az összes többi okostelefonról is.
2.2 még nincs rá sajnos jövő év eleje legkorábban sajna. -
Cyberpunk
félisten
válasz
atomchicken #3346 üzenetére
Ebben az évben már tuti hogy nem lesz Froyo rá. Ha jól rémlik olyan 180k volt megjelenésekor az ár ami realizálódott 150k-ra 1-2 hónap elmúltával.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #3330 üzenetére
Ez hülyeség. Igaz leközöltek egy minimum hardver igényt, de azt szépen vissza is vonták csak úgymond az ajánlott lett az.
Ettől persze kizártnak tartom én is hogy hivatalosan megjelenjen rá. Sőt azt is megkockáztatom hogy a Milestone2 sem fogja megkapni. Ahogy elbántak az XT720-al cseppet sem lepne meg
A jelenlegi kínálatból talán ezek a készülékek tulajai reménykedhetnek benne hogy lesz rá frissítés hivatalosan is Nexus One egyértelműen, Desire, SGS szerintem. -
Cyberpunk
félisten
válasz
likeaRAINBOW #3278 üzenetére
Egy elektronikai cégnél. SMT területen dolgozok
Ja a K3 az még jobb, csak nálunk is nehéz már hozzájutni
Viszont tényleg sanszos akkor hogy "gyárilag" ilyen volt. Nekem egyszer sem volt rajta fólia a gyárit is levettem róla kapásból, s ha lepucolom olyan mintha tükörbe néznék
-
Cyberpunk
félisten
válasz
likeaRAINBOW #3274 üzenetére
Hát akkor az karc
Én sem használok fóliát eddig semmi karc. Hiába karcálló mindent meglehet karcolni csak akarás kérdése. Én mondjuk nem hordanám kulcscsomóval a zsebemben, karcállóság ide vagy oda. Én izopropil alkohollal szoktam törölgetni a cégnél van dögivel
Igaz én használok egy egyszerű bujtatós tokot is hozzá. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #3168 üzenetére
Hát én erre már nem tudok mit mondani. Most hirtelen nagyon csúnya szavak jutottak eszembe, amiket inkább nem írok le mert nem ide való
De az már biztos hogy soha többet Motorola telefon. Jövőre alighanem cserélem is a Meego izgatja a fantáziám most meglátjuk hogy mikorra lesz belőle valami.D@niel: Azért nagyban függ a videó minőségétől is az átlag ami jó minőségűnek mondható a gyári youtube klienssel durván 2-3 MB/perc.
Én például nagyon sokat böngészek a telefonomon és ha egy nap mondjuk 20x megnyitod a PH-t azért az már nem kevés. Ráadásul én Dolphint használok az bizonyult a legjobbnak de ez is generálja a legnagyobb adatforgalmat -
Cyberpunk
félisten
válasz
likeaRAINBOW #3158 üzenetére
Én a Telenornál vagyok Flexi csomagra fizettem elő nekem az 5GB-os csomag sem bizonyult elegendőnek
Ezzel legalább a böngészés meg az e-mail korlátlan. Még ha a többi nem is.
-
Cyberpunk
félisten
Hát flash az lesz rá a Froyo érkezésével. A már megjelent nem hivatalos 2.2-es fw-ken is megy.
Alapból elég szegényes a lejátszási képessége avi-t nem tud lejátszania gyári lejátszójával sem divx-et. ajánlom rá a rockplayert az lejátszik szinte mindent az egészen magas bitráttás filmekel is elboldogul. BRrip-ek nem okoznak problémát. 720p az viszont felejtős.
Viszont szívja rendesen az akkut, de hát valamit valamiért -
Cyberpunk
félisten
Hát csesszék meg már lassan minden boldog-boldogtalan androidos készüléken lesz Froyo mire erre ideér
Még a Legend-en is vagy már van
Na jó SE-ken talán nem azok a 2.1-el is hadilábon állnak.
A magyar nyelv az nem különösen érdekel főleg hogy a programok úgy is angol nyelven íródnak.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem a Dolphin jött be eddig a legjobban. Opera mini-t is használok azt csak mobilnetthez olvasgatásra másra nem jó
Más. Mostanában egy-két hete elég gyorsan merül a készülékem. Ha nem használom akkor is 24 óra alatt legalább 50%-ot veszít a töltöttségéből. APN kontrol végig belőve és ha nem nettezek akkor 2G-n használom.
Ezt nem tudom mire vélni eddig 30%-ot szokott veszíteni naponta ha nem nyomkodtam
Új programot nem raktam fel, Taskiller-el kilövöldözöm az alkalmazásokat is rendszerint.
És tuning sincs.
Viszont használom a gyári Facebook klienst az okozhatja azt hogy ennyire leszívja az akkut? -
Cyberpunk
félisten
Játékban nekem sincs észrevehető különbség, alapból is elég erős.
Viszont a menüben érezhető a gyorsulás gyorsabban indulnak a programok is szerintem képek nézegetésénél, zoom stb. szintén érezhetően javul. Böngészőben meg egyértelműen jó pár másodpercet gyorsul az oldalak megjelenése, legalább is Dolphin HD-ban. -
Cyberpunk
félisten
Na hali itt a november, de hivatalos Froyonak még mindig se híre se hamva
Ha így fojtatódik tényleg év vége lesz belőle. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy mi tarthat ennyi ideig. Szerintem direkt megakarják várni a Milestone2 megjelenését a szemetek.
Persze tudom van rá már főzött rom de én inkább a hivatalossal foglalkoznék, bár hiába hegesztik ennyi ideig abban is tuti hogy lesz bug
De én többet nem húzom az agyam Motorola telóval az biztos, jövőre vissza szambázok Nokiára MeeGo jehh -
Cyberpunk
félisten
Én csak 3rd party app-okat szoktam kilövöldözni. Nem igazán látom értelmét a többi cucchoz hozzányúlni. A rendszer úgy is kipucolja magától a fölös dolgokat ha kell a memória.
Froyo hivatalosan még nem létezik Milestone-ra sajnos
G.O.T.-os főzött rom van rá.
Egy kis segítség fw frissítéshez [link] De ha céges a készülék akkor inkább ne kísérletez mert tényleg kinyírnak -
Cyberpunk
félisten
válasz
Rickazoid #2838 üzenetére
Én egy szimpla bujtatós velúr tokot használok hozzá azt is csak azért hogy ne csak úgy magában legyen a zsebemben. Így nem csúszkál annyira a zsebben ami azért zavart.
Semmi karc néha letisztítom izopropil alkohollal azt annyi. A fólia az szerintem max az új lenyomatok véget lehet hasznos (nem látszanak annyira meg és persze a zsír sem feltűnő annyira). -
Cyberpunk
félisten
válasz
addamka #2821 üzenetére
Érdekes hogy egy platformjáték szaggat míg egy 3D-s röcenés nélkül megy. Mondjuk rémlik valami hogy 2D alatt nem a legjobb a 2.1-es fw. De nálam szépen mennek a snes emulátoros játékok is. Lion King és az Aladdin befigyel
Viszont a múltkor kipróbáltam egy 720p-s mkv-val nos csak a kísérlet kedvéért hát nagyon nem megy
1200MHz-re húzva a procit már jobb a helyzet, de úgy is nézhetetlen. Kíváncsi leszek mit muzsikál majd Froyo alatt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #2814 üzenetére
Nekem a wifi-vel nem volt gondom. De ébresztés bug az volt. Előszokott fordulni hogy a beállított idő helyett jó 22-25 perccel később ébresztett. Jó akkor az ember belekalkulálja ezt is igen ám csak ez a késés egyáltalán nem állandó kiszámíthatatlan. Volt amikor csupán csak 5 perccel később ébresztett.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rickazoid #2714 üzenetére
Hát bebaszna már elnézést a kifejezésért
Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy mi tarthat ennyi ideig mikor a Droid-ra már rég kint van. Remélem csak fake a hír. Főleg hogy mindenhol 2010 Q4-et írnak. De egyben abban biztos vagyok hogy nekem többet nem kell Motorola. Jó telefon meg, tökéletesen kielégíti az igényeimet csak hát na. A régi idők sz@rságai úgy látszik visszaköszönnek, még rémlik nekem hogy a Motorola mindig is jó készülékeket gyártott csak a szoftveres körítéssel voltak mindig hadilábon.
Igaz erre legalább jön a Froyo nem mint a SE X10 esetébenere233: Az akku aktív használat mellett nem bír ki egy napot sem erre készülj. Passzív használat mellett 2-3 napig kihúzza. Persze nem 3G hálózaton lógva.
Szerintem elég hangos és elég jó a beszéd minősége, a csengés hangerejével sincs gond eddig mindig meghallottam.
A GPS is egész jó gyorsan talál jelet, és nem is veszíti el egy könnyen. Bár én még hosszabb távon nem próbáltam ki. -
Cyberpunk
félisten
Még mindig nincs új infó hogy mikkor várható a Froyo kedvenc kütyünkre? Még mindig a 2010 vége a hivatalos? Jó lenne már végre ha jönne minél hamarabb akarok flash-t
És persze némi sebesség növekedést. Jó lenne ha minimum hozna egy 1GHz-re húzott 2.1-es fw-vel érzékelhető tempót. Főleg böngészőben.
Én most már úgy vagyok vele hogy ha böngésznem kell rajta akkor kapásból megrántom előtte 1GHz-re -
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #2604 üzenetére
Elég gyenge érv, ha a Droidon megy gond nélkül.
-
Cyberpunk
félisten
Játékban előny.
wolruf: Nekem kb. a második hét után elkezdett lepattogni a festék a gombról. Ez széria hiba.
De kétlem hogy cserélnek rá granciában. Egy próbát talán megér. Ha neked cserélnek akkor én is bepróbálkozok
Ám már azt várom hogy kopjon le teljesen így elég gányul néz ki szegénykémInkább akkor a fehér gomb.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #2590 üzenetére
Hát szerintem virtuális billentyűzeten szöveg bevitelnél is problémákat okozhat ez a hiba.
Minden esetre nem nagyon láttam még panaszkodni a tulajokat a topikjaikban.
Nálam egy darabig marad a mérföldkő persze a jobb fizikai gombokra fáj a fogam, de hozzálehet szokni. Most már elhanyagolható a mellégépelés nálam és lényegesen gyorsabban megírok egy üzenetet mint virtuális billentyűzetről.A hardver az nekem elég. Talán még idén megkapjuk rá a Froyo-t is. A CPU az erős igaz hogy az 550MHz-az nem tűnik soknak a Snapdragonok 1GHz-e mellett. De ugyan azon az órajelen hozza ez a CortexA8-as azt a tempót. Ráadásul 3D-ben erősebb a Milestone.
Sőt az enyém szépen megy 1200MHz-en is 1 teljes napig nyúztam így semmi fagyás pedig volt minden játék stb.. És igencsak érezhető a gyorsulás. Főleg böngészéskor.Én tulajdon képen egy N900-as és ez között vacilláltam a megvétel előtt. És egyenlőre nem bántam meg. Persze az N900 az is nagyon ütős készülék főleg a rendszer miatt. Kár hogy kevés app van rá ezért is döntöttem úgy hogy Milestone.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Hali.
Nektek is van egy kis kotyogása a készülék kijelzős részének összecsukott állapotban?
Az enyém egy nagyon picit kotyog, de csak a Motorola logó felőli oldalon.
Aggódom nehogy meghaljon a zsanér elég sűrűn nyitogatom mivel szeretem a qwerty bill.t használni. -
Cyberpunk
félisten
válasz
bejmuller #2487 üzenetére
Nálam is előfordult egypárszor, de inkább a beakadás volt jellemző. Szerencsére most már nem zavar. Vettem egy Clip+t csak zenehallgatásra mert a Milestone hangminőségével nagyon nem voltam megelégedve. Hát hiába nem zenemobil az biztos az 5800-ám lazán lemosta hangminőségben.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rickazoid #2466 üzenetére
Nálam olyan másfél napig elmegy 3G állandóan kilőve csak wifit használok internet eléréshez. Fényerő automatára állítva bár néha csinál érdekes dolgokat, de azért többnyire jól működik.
Én azt mondom hogy inkább egy retina display bele az lenne jó
Nem kell ide AMOLED. Persze a némileg hosszabb üzemidő érdekében nem lenne rossz. De egy Desire/SGS sem nagyon megy tovább 1 napnál ha nyúzod. Inkább az akkuknak kéne fejlődnie sajna a telefon technológiája megelőzi jóval az akkuk-ét ezért hozzá kell szokni hogy akár egy napot sem bír ki max + 1 akku
Én egyáltalán nem vagyok oda az AMOLED-ért hiába magas kontraszt + fényerő a színei nagyon nem valósak és túlszaturált. Színhelyesség szempontjából még a Milestone sima TFT kijelzője is veri. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #2453 üzenetére
Ja kösz így már világos
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #2450 üzenetére
Én hüvelykujjal szoktam mindegyiket csinálni. Néha ha épp rosszul fogom meg kell rásegítés is pedig elég nagy tenyerem van. Aztán van aki 4"+os készülékeket vesz
Ide is külön dedikált gomb kéne oldalra egy csuszka gomb mint az 5800 volt. De engem nem zavar annyira ez a megoldás sem hozzá lehet szokni.
-
Cyberpunk
félisten
Lehetséges hogy a Froyo hozza magával a HD 720p-s videofelvételt mint a Desire
esetébenAz jó lenne.
Én sem cserélem le megtehetném, de jó nekem ez. 5800 után megváltás
Nekem jobban tetszik a Droid/Milestone2 qwerty-je, de pusztán ezért nem cserélem le. A CPU is gyorsabb de tudjuk hogy ez is elég jól húzható. Egyébként még mindig nem jöttem rá hogy hogy kell manuálisan belőni a vsel-t tuning esetén. Jó lenne ha segítene valaki
A duplázott memória az jó dolog eddig még nem fogytam ki a RAM-ból sosem igaz task killerezek sűrűn. De a memória kártyára való télépítgetés esetén a ez is megoldódik. Csak ne kéne év végéig várni arra a 2.2-re -
Cyberpunk
félisten
Hali lenne egy kérdésem már viszonylag régi téma. OC-ról lenne szó.
Leszedtem a MilestoneOverclocking programot és a SetCPU-t. Megy is a tuning de hogy tudnám a vselt beállítani hogy ne automatikusan emelje azt is az órajellel együtt. Mert azért 1200-hoz a 80 az kissé sok szerintem -
Cyberpunk
félisten
Hmm hát érthetetlen nálam még sosem fordult ez elő.
Viszont más. Ti jártatok már úgy hogy bekapcsoljátok a kijelzőt és a telefon nyafog hogy merül az akku és 5%-os töltöttségi szintet jelez. Holott mondjuk egy félórával ezelőtt még 80%-os volt. Ha újraindítom akkor megint jó. Ez is valami bug?
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
drzsoo1 #2309 üzenetére
Hát érdekes. Nálam egy feltöltéssel minimális használat mellett elmegy 3-4 napig is. Persze egy kis wifi zenehallgatás stb.. Persze én nem 3G-n használom az is lezabálja az akkut.
Komoly használat mellett viszont tényleg nem bír egy napot sem.
Sajnos az akkumulátorok kapacitása nem fejlődik valami túl gyorsan, ez nem csak a Milestone-t sújtja hanem az összes többi okostelefont is sajnos. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Konflikt #2291 üzenetére
Nekem még soha nem indult újra spontán magától. És fagyás sem volt, beton stabil.
Mondjuk nem szemetelem tele mindenféle app-al.Nekem is csak egy bajom van vele hogy szépen lepattog a festék a kamera exponáló gombjáról. Ezt leszámítva elégedett vagyok, sajnos a qwerty bill. az nem épp a legjobb számomra túl nagy ujjaim vannak. Persze tudom használni ha akarom és szoktam is.
Főleg ha Snes emulátorral játszok -
Cyberpunk
félisten
válasz
BalanceR #2275 üzenetére
Hát ha kétségeid vannak a telefonal kapcsolatban akkor tényleg nem neked való ez a készülék.
A Spica-nál jóval erősebb hardver van benne, az a Cortex A8-as ami a Iphone 3GS-ben is megtalálható csak itt 50MHz-el kisebb órajelen. Ami nem nagy szám mert elég jól húzható.
És persze a PowerVR SGX 3D-s gyorsító ami erősebb mint a Snapdragonok-é.
Na szóval a lényeg 3D-s képességekben nem fogja sosem utolérni a Milestone-t.
És persze nagyobb kijelző ami nem mellesleg a legnagyobb felbontást kínálja az androidos okostelefonok között még.
Nos véleményem szerint simán megéri a Spica-val szemben nem egy kategória a két készülék
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest