- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zavo
tag
A SmartKeyboardPro-val tényleg nem megy a QWERTZ, hiába állítom be QWERTZ-re, az Anysoft KEyboard viszont tudja. Mondjuk én nem tíz ujjal gépelek ezen a kis billentyűzeten, úgyhogy nem zavar a QWERTY. Ha magyar ő és ű kell, úgyis fel kell tenned valamelyiket, lásd pár hozzászólással fentebb...
A Flashlight nálam a zseblámpát kapcsolja ki-be (Torch).Kilépegetni nálam csak a skype-ból szokott, mondjuk nincs mobilnetem csak wiFi van, ha éppen arra járok, lehet hogy a sűrű offline-t nem bírja....
Ez a V6 Supercharger micsoda is???
Amit viszont nem értek, az Applications/Quick Launch-ban definiált gyorsbillentyűk (Search+betű) a fizikai billentyűn a SEARCH nélkül is aktívak, azaz nem lehet gépelni, mert az adott billentyű nyomásra indítja az alkalmazást...
-
Zavo
tag
válasz
Shrike7973 #7384 üzenetére
A legfrissebbnél, a 4.5-ös verzinál már működik, mondjuk még a marketről letöltöttem hozzá a Hungarian for Smart Keyboardot is, bár lehet hogy ez csak szótár... kösz mindenkinek...
-
Zavo
tag
válasz
Shrike7973 #7379 üzenetére
A SmartkeyboardPro-t jobbnak mondtad, találtam is egy Smart Keyboard Pro v4.2.2.apk-t, felraktam, marhasok a beállítás. Viszont amit írtál, hogy hosszan nyomsz o-t, ekkor multitap módba lépek az nem működik. Ha nyomva tartom, elkezdi ész nélkül írni az o betűket. Mit kell bekapcsolni???? Köszi!
-
Zavo
tag
Sziasztok! Olan kérdésem lenne, hogy fizikai billentyūzettel hogyan lehet hosszú ū és ō betūt írni? Virtuális billentyűt nyomva tartva feljön az ő meg az ű, de a széttolható billentyû gombjait nyomva több karakter közül lehet választani, de ezek között nincs ű és ő. Mit lehet tenni? OpenRecoveryben a billentyûzet kiosztással semmi sem változik. Köszi!
-
Zavo
tag
válasz
Rickazoid #7349 üzenetére
Köszönöm, nekifutok egy Cronos 1.6.1-nek, ha nem jó, akkor lépkedek visszafelé, ha meg megy, marad a legfrissebb....
Látom, hogy ezeket az OpenRecovery Apply Update menüpontjában kell telepíteni, előtte egy Wipe-et ajánl.
A Wipe Dalvik Cache és a Wipe Cache partition ugye nem törli a saját beállításaimat, telószámok, google account stb.? Ugyanezt kérdezném Cronos update törli-e ezeket?Köszi!
-
Zavo
tag
válasz
Rickazoid #7347 üzenetére
Köszi, feltettem újból a vulnerablét, így már megy az openrecovery.
Az 1. hsz-ban hivatkozott, Főzött ROMok telepítése: ITT. oldalon van egy nagy halom ROM felsorolva, van Gingerbread 2.3 alapú, pl. CyanogenMod 7 vagy Shadowmod-BR, ezek vajon működnének nekem? Vagy van Froyo 2.2 alapú, itt a FroyoMOD-ot dícsértétek nagyon, de van pl. MotoBlur is. Jó lenne ha magyar lenne a teló, és lehetőleg minden része működjön. Láttam olyanokat, hogy nem megy a bluetooth, vagy a vaku, vagy a fókusz a kamerán. Ezek mind kellenének... Melyiket javasoljátok? -
Zavo
tag
Sziasztok!
OpenRecovery-t felmásoltam az sd-kártyára, majd a vulnerable recovery sbf-et felnyomtam rá RDSlite-tal, majd restart, power+X, update.zip-et elindítottam, elindult az OpenRecovery, nyomtam egy Nandroid backupot, megcsinálta rendesen.Ezután RDSLite-tal felttem a gyári közép-európai SHOLS_U2_05.26.3-at, felment rendesen.
Ezután nem indul el az OpenRecovery: "E:EOCD marker occurs after start of EOCD E:signature verification failed Installation aborted" Ez miért van? Esetleg újból fel kell tenni a vulnerable recovery-t?
-
Zavo
tag
válasz
Rickazoid #7334 üzenetére
Köszi, szóval OpenRecovery-t felmásolom az sd-kártyára, majd a vulnerable recovery sbf-et felnyomom rá RDSlite-tal, majd restart, power+X, update.zip-et elindítom. Jó ez így?
Az enyémen gyári közép-európai SHOLS_U2_05.25.0 van, erre gondoltam a szintén közép-európai SHOLS_U2_05.26.3-at feltenni. Ebben sincs magyar nyelv?
Az afrikai gyári froyo SHOLS_U2_05.27.5 mivel tud többet, illetve nem fog összeveszni az előző közép-európaival? Illetve a magyar tuti fog menni rajta valamelyik moddal?Köszi!
-
Zavo
tag
Közben az 1. hsz-ban találtam egy-két választ, de ez az openrecovery telepítés nem teljesen tiszta. Az én gyári ROM-omat miért kell felülírni GOT shouls-al, a recovery menü eléréséhez?
Nem lenne-e elég a Vulnerable recovery only, majd ezután az OpenRecovery? -
Zavo
tag
Sziasztok!
Egy hónapja jutottam hozzá egy ilyenhez, eddig kerestem egy aktív fórumot, most úgy néz ki, hogy megtaláltam!
iGO-t már tettem rá, itt találtam segítséget: http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=1785
Kérdezném, hogy létezik-e ehhez a telóhoz magyarítás? Láttam hogy van itt mindenféle "mod" meg "firmware", magyarul tud-e valamelyik?
Kérdezném továbbá, hogy ha a recovery menü nálam nem jön be (fényképező + power gombra rendesen elindul az android), akkor mit kell tennem?
Meg azt is kérdezném, hogy mivel tudok a mostani rendszerről teljes mentést készíteni?Előre is köszi a válaszokat.
Zavo
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest