Hirdetés
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Hát, az tuti, hogy benne lennék. De érdekes, hogy az M3 és az M4 beszerzését már el sem kezdtem fontolgatni, annyira egzotikusnak számít idehaza mindkettő.
Az Atrix2-n komolyan elgondolkodtam, mert nagyon ütős vas, és baromi olcsón mérik mostanában, már 45k-ért is van belőle (bolti) garis példány, de újonnan is csak 55k. De aztán lusta voltam kavarni és inkább használatba vettem az Ace2-t...
-
axioma
veterán
Kene. Sot, randat mondok, nekem az se baj ha nem a moto, bar teny, hogy birom oket. Ha a BB a q10-et slide-ra csinalta volna, lehet hogy elkezdtem volna varni, hogy mikor esik elfogadhatora a masodpiaci ara...
De igazan mar az is jo lenne, ha legalabb tavolkeleti masolat lenne, ami hardverben a maiakkal felveszi a versenyt (1G ram, 4.2 fusson szepen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az lett volna az igazi. Mondjuk egy 4,3-4,5colos, mai hardveres telefont. Nem tudtam kivárni, így lett Razr HD