Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Nekem a baratom ex-motokeres, vagyis jobban ralatok a dolgokra, mint barki is ezen a forumon - akàr!
Nekem eddig csak rendes garis telefonjaim voltak es csak Motorola keszulekek (kb.12 éve) es ha nem esztetikai problemam adodott, mindig megoldodott!
felhivatalos szerviz nincsen es nem is volt (az olyan, mint a felig terhes nö), mar csak azert sem, mert a Media Markt, Telenor, Voda, T-s cuccokat mind egy helyen szervizelik!
A Motoker pedig kisebbnagyobb dolgokat megcsinalta helyben -totyogsz a tobbit ok is amoda kuldtek be!
Az hogy a Szechenyi teren milyen munkat adnak ki a kezukbol, az mar mas teszta, de az sem megolhatatlan.
A multkor pedig nem az M2 es az M2DG hardveres kulonbsegere gondoltam, hanem 2a amugy azonos telefon kulonbozo alaplapjara!
Araban atvesszuk a cumot ha meg hasznalhato lesz max egy dokkolot kiveszel magadnak a kesobbiekre - noha az imei szam ki nem irasa aggodalomra ad okot!?.
vegszokent annyit, hogy ez az en velemenyem es masoknak lehet mas velemenyuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest