Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz GGMPC #1302 üzenetére

Kaptam uj infokat, egyelore bizakodom:) 29e-ert csak a telot akartam hirdetni (+microsd 8G +falitolto usa +sim, na jo adatkabel ha muszaj, de azt inkabb tuti toltesre is mukodo de nem moto hologramosat, mert azokat nekem is kivettek az amcsik egy kivetelevel), mivel mindenkepp ugyanilyen telot szerzek, azaz minden egyebet tudok hasznalni. Ha ennyiert nem lesz vevo, egy hetig, akkor lehet szo engedmenyekrol. De nyilvan meglatjuk, egyelore nem adom ilyen konnyen fel:)
    Aha, hardverileg azt hittem M2 vs. D2G. Mintha valahol olvastam volna, hogy a d2g-ben csak szoftveresen van tiltva, de van benne radio? Az MM2-ben meg nincs meg az antenna sem, tehat ugyanugy ujra engedelyeztetheto a szoftverben, de nem fog mukodni.
    IMEI helyett MEID: hat, en sem tudom, de ezek is fel vannak irva az IMEI utan az akksi alatt, tuti ez is valami mas szerinti azonositoja a telonak. Szerintem valami mas modba kerult a factory reset-tel, ami nem szep tole, de lehet hogy reverzibilis. Peldaul ilyen volt az is, hogy cdma-modba allt, amitol viszont nem is nezte a sim-em es nem jutott el az unlock kepernyoig se, feltem is hogy nem tudok videot csinalni a muksonak... ez pl. nyomkodassal megoldodott.
    Szerintem te se fogod elhinni, ha sikerulne rendbehozni:) Viszont emlekeim szerint (bocs) temettel mar itt olyan telot, ami utana rendbejott, ugyhogy bar tisztelettel elhiszem, hogy nem felrevezetni akarsz, de egyelore szakvelemenyed ellenere en remenykedek.

Új hozzászólás Aktív témák