Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Kaptam uj infokat, egyelore bizakodom
29e-ert csak a telot akartam hirdetni (+microsd 8G +falitolto usa +sim, na jo adatkabel ha muszaj, de azt inkabb tuti toltesre is mukodo de nem moto hologramosat, mert azokat nekem is kivettek az amcsik egy kivetelevel), mivel mindenkepp ugyanilyen telot szerzek, azaz minden egyebet tudok hasznalni. Ha ennyiert nem lesz vevo, egy hetig, akkor lehet szo engedmenyekrol. De nyilvan meglatjuk, egyelore nem adom ilyen konnyen fel
Aha, hardverileg azt hittem M2 vs. D2G. Mintha valahol olvastam volna, hogy a d2g-ben csak szoftveresen van tiltva, de van benne radio? Az MM2-ben meg nincs meg az antenna sem, tehat ugyanugy ujra engedelyeztetheto a szoftverben, de nem fog mukodni.
IMEI helyett MEID: hat, en sem tudom, de ezek is fel vannak irva az IMEI utan az akksi alatt, tuti ez is valami mas szerinti azonositoja a telonak. Szerintem valami mas modba kerult a factory reset-tel, ami nem szep tole, de lehet hogy reverzibilis. Peldaul ilyen volt az is, hogy cdma-modba allt, amitol viszont nem is nezte a sim-em es nem jutott el az unlock kepernyoig se, feltem is hogy nem tudok videot csinalni a muksonak... ez pl. nyomkodassal megoldodott.
Szerintem te se fogod elhinni, ha sikerulne rendbehozni
Viszont emlekeim szerint (bocs) temettel mar itt olyan telot, ami utana rendbejott, ugyhogy bar tisztelettel elhiszem, hogy nem felrevezetni akarsz, de egyelore szakvelemenyed ellenere en remenykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
29e-ert csak a telot akartam hirdetni (+microsd 8G +falitolto usa +sim, na jo adatkabel ha muszaj, de azt inkabb tuti toltesre is mukodo de nem moto hologramosat, mert azokat nekem is kivettek az amcsik egy kivetelevel), mivel mindenkepp ugyanilyen telot szerzek, azaz minden egyebet tudok hasznalni. Ha ennyiert nem lesz vevo, egy hetig, akkor lehet szo engedmenyekrol. De nyilvan meglatjuk, egyelore nem adom ilyen konnyen fel