Hirdetés
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha...
Ha tényleg nem éri meg megcsináltatni, odaadom. Valaha régen, kb. 3-4 éve volt egy SE K850i-m. Akkoriban nem használtam még tokot, párszor a földhöz verte magát. A ház eléggé megviselt lett. Akkufedél, stb. Horror áron csinálták volna meg, ezért a netről megrendeltem az új házat, egyéb alkatrészeket. Bevallom, nem tudtam helyre tenni, a teló állapota tovább romlott... Ekkor úgy döntöttem, hogy ezt nem játszom el többet. A SE 850 azóta is megvan, üzemképes, lehet(ne) vele mindent csinálni, akár telefonálni, smesezni, bármit, csak baromi rondán néz ki. Ha valamiért előszedem, mert nem akarok az aktuális telómban karit cserélni, az egy látványosság :-) Fogom a telót, ahogy kell, + az alját, hogy a gumi billentyűzet ne essen ki belőle, és közben ügysen nyomkodom a gombokat... de működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest