- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Murderer69 #2 üzenetére
"kor igényeit nem biztos...."
Hát ránézésre látom, hogy nem fogja...
-
littlelion21
addikt
válasz
TheDragon007 #3 üzenetére
Pont erre gondoltam én is a cikk olvasása közben...
-
törölt tag
válasz
TheDragon007 #7 üzenetére
ez még egy bizonyos határig igaz is, de (főleg a felső szegmensben) kvázi össze kell válogatni egy listáról, hogy milyen alkatrészeket kérsz a nyákra, és kész. lényegében már csak a burkolat tartozik a Motorolához (meg a legtöbb másik gyártóhoz), a képernyő valami koreai vagy japán, a cpu samsung vagy texas instruments, a memória is hasonlóan, és így tovább.
tudom, így sem kis dolog összerakni, tesztelni, de nem is a sarki fűszeresről beszélünk, hanem egy marha nagy mobilgyártóról. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
vehement69 #5 üzenetére
mondjuk, funkcionalitás a szépség előtt?
-
törölt tag
válasz
vehement69 #5 üzenetére
ezt én is észrevettem, néha nagyon érdekes elképzelésük van a tervezőknek- de nem is értem, hogy mi a fenét csinálnak a Motonál, vannak olyan szép formaterveik is (A1600, V8, V9, stb), csak kicsit tologatni kéne a belső hardvert (nagyobb felbontású kijelző, nagyobb méretű is esetleg, 3G, wifi), és megint ott lennének az élmezőnyben...
-
vehement69
senior tag
húú, nekem viszont egyre csúnyácskábbak ezek az új Motok, remélem nem indulnak el abba az irányba, mint a Nokia
régebben nagy Nokiás voltam, szép, fejlett és jó telókat csináltak, aztán egyre rondábbakat és silányabbakat, akkor szoktam át a Motora, most meg itt is kezdődik?
-
yoman1
csendes tag
Bár én kicsit elfogult vagyok, de nekem (nagyon) tetszik.
Hajrá Moto! -
TheDragon007
senior tag
válasz
Murderer69 #2 üzenetére
Hát épp ez az... most honnan tudjuk hogy "a kor igényeit nem biztos, hogy ki fogja elégíteni"?
-
Murderer69
őstag
válasz
TheDragon007 #1 üzenetére
"A harmadik negyedévre tervezett jövevény egyetlen megkérdőjelezhető pontja tehát csak a kijelző lehet, mely a kor igényeit nem biztos, hogy ki fogja elégíteni."
szerinted akkor van? -
TheDragon007
senior tag
A kijelzőjéről még nincsenek információk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest