- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Murderer69 #2 üzenetére
"kor igényeit nem biztos...."
Hát ránézésre látom, hogy nem fogja...
-
littlelion21
addikt
válasz
TheDragon007 #3 üzenetére
Pont erre gondoltam én is a cikk olvasása közben...
-
törölt tag
válasz
TheDragon007 #7 üzenetére
ez még egy bizonyos határig igaz is, de (főleg a felső szegmensben) kvázi össze kell válogatni egy listáról, hogy milyen alkatrészeket kérsz a nyákra, és kész. lényegében már csak a burkolat tartozik a Motorolához (meg a legtöbb másik gyártóhoz), a képernyő valami koreai vagy japán, a cpu samsung vagy texas instruments, a memória is hasonlóan, és így tovább.
tudom, így sem kis dolog összerakni, tesztelni, de nem is a sarki fűszeresről beszélünk, hanem egy marha nagy mobilgyártóról. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
vehement69 #5 üzenetére
mondjuk, funkcionalitás a szépség előtt?
-
törölt tag
válasz
vehement69 #5 üzenetére
ezt én is észrevettem, néha nagyon érdekes elképzelésük van a tervezőknek- de nem is értem, hogy mi a fenét csinálnak a Motonál, vannak olyan szép formaterveik is (A1600, V8, V9, stb), csak kicsit tologatni kéne a belső hardvert (nagyobb felbontású kijelző, nagyobb méretű is esetleg, 3G, wifi), és megint ott lennének az élmezőnyben...
-
vehement69
senior tag
húú, nekem viszont egyre csúnyácskábbak ezek az új Motok, remélem nem indulnak el abba az irányba, mint a Nokia
régebben nagy Nokiás voltam, szép, fejlett és jó telókat csináltak, aztán egyre rondábbakat és silányabbakat, akkor szoktam át a Motora, most meg itt is kezdődik?
-
yoman1
csendes tag
Bár én kicsit elfogult vagyok, de nekem (nagyon) tetszik.
Hajrá Moto! -
TheDragon007
senior tag
válasz
Murderer69 #2 üzenetére
Hát épp ez az... most honnan tudjuk hogy "a kor igényeit nem biztos, hogy ki fogja elégíteni"?
-
Murderer69
őstag
válasz
TheDragon007 #1 üzenetére
"A harmadik negyedévre tervezett jövevény egyetlen megkérdőjelezhető pontja tehát csak a kijelző lehet, mely a kor igényeit nem biztos, hogy ki fogja elégíteni."
szerinted akkor van? -
TheDragon007
senior tag
A kijelzőjéről még nincsenek információk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest