Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricardo

titán

válasz vence #56 üzenetére

Az 5mpx es szenzor alapból dísz AF-től függetlenül. Eddig egyik telefonomban sem használtam a makró lencsét. Akármilyen telefonról beszélünk, a főkamera mindegykban jobb képet lő mint a dedikált makró lencse, így eddig is egy külön felcsíptethető lencsét használtam makróra.
    A virtuális közelségérzékelő meg nem érdekel, ha rendesen működik. Eddig csak Xiaomin volt gondom ezzel a megoldással, fáztam is tőle egy darabig, de a két A53-as esetében, ami a családban van nincs gond vele.
    Ebben az árkategóriában mindenképpen lesz kompromisszum. a kérdés az , melyikben vannak azok a kompromisszumok, amiket a legkevésbé "fájdalmas " megkötni.
    Egyébként nem vetettem el, még egyik lehetőséget sem, nem kizárt hogy valamelyik moto (amik egyébkén ha hiszed, ha nem tetszenek), vagy más gyártó terméke lesz végül a "kiválasztott".
    Nem kötődöm egy gyártóhoz sem. Azt választom ami a legjobban kiszolgál a mindennapokban.

mhydas99:
    Gondoltam rá, és ez de jelent pillanatban úgy vagyok vele, ha cserélek, akkor új telefont szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák