- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
kolosanyi #37 üzenetére
Nem is vitatkozásképpen írtam, mert én is szívesebben látnék egy szélesebb választékot, csak én megértem a gyártókat, hogy nem vállalják be. Ennyi! Persze azt gondolod, mert neked tetszene egy-olyan kinézetű telefon, akkor az biztos másnak is tetszene, de a példa azt mutatja, hogy az emberek 95 százalékának megfelel ez a választék, amit nem mellesleg valószínűleg hosszas kutatás, az aktuális divat és az eddigi eladásokból leszűrve alakítottak ki. A maradék 5% kedvéért nem állnak neki kísérletezgetni, csak a biztos eladókra mennek.
A Nokiát említetted, mikor kijött a a magenta vagy kék színekkel, a hozzászólások többsége arról szólt, hogy "milyen bután néznek ki ezekkel a színekkel, biztos nem venne ilyet, vagy a fekete vagy az ezüst menyivel jobban néz ki, stb..." -
Gadgetfun
tag
válasz
kolosanyi #34 üzenetére
"De például ugyanennél a telefonnál maradva azt el tudom képzelni, hogy mondjuk a telefon alapszíne ezüst, a hátlap közepe (ahol az a minta, meg a stb van) az meg mondjuk vörös. És ugyanezt a vörös díszítőszínt továbbvinni mondjuk az előlapra is, esetleg a gombok (bár az nem tudom, hogy mennyire nézne ki jól élőben), illetve rácsok is megkaphatnák a színt. Szerintem frankó lenne."
Te el tudod képzelni, de ez csak egy ember. Egy másik ember meg nyilván mást tudna elképzelni magának. Tényleg azt kéred számon egy több tízmillió telefont legyártó cégtől, hogy a te egyedi ízlésed szerint is készítsen telefont?
Egyszerűen tudomásul kell venned, hogy az emberek 99%-nak megfelel ez a három-négy szín és nem valami csicsatelefont szeretnének. Ha meg egyedire vágysz ott vannak a skinek ahogy írtam. Nem kell HelloKittyben meg más mintában gondolkodni, teljesen szabadon megtervezheted a saját kinézetedet bármilyenre, akár egy-két színből is az tetszik...
-
Gadgetfun
tag
válasz
kolosanyi #24 üzenetére
A fekete a legkeretesebb szín, nyilván ebben a színben gyártják a legtöbbet, utána a fehér és az ezüst még ami elég népszerű, de a színesre már elenyésző a kereslet. Nem várhatod a gyártótól, hogy mindenki ízlését kiszolgálja. Ha egyedi külsőre vágysz könnyen megoldhatod egy egyszerű skinnel egy-két ezresből olyat készíttetsz amilyet csak akarsz...
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
kolosanyi #24 üzenetére
nehogy félreértsd amit pötyögök,de te is almául gondolkodsz.nem ők találták ki a színválasztékot.ezt most tényleg nem fikázásból de nem tudom miért az apple mindenben az etalon.nem szeretném ha ez a kommentem kakilavinát indítana,csak egy észrevétel.
nem akartam az almásokat,körtéseket,senkit megsérteni.izlések és pofonok.
de a fekete moto az jobban üt.(szerintem)ilyen diplomatikus kommentem még nem volt,kezdek beilleszkedni embertársaim közé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest