- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Gadgetfun #38 üzenetére
Jó a magenta az tényleg vicces, de csajoknak jó lehet. Viszont én akkor is örültem, hogy végre valaki.
Mindenesetre ha nekem lenne egy mobil brandem, nagy valószínűséggel arra mennék rá, hogy közepes vasat alkalmaznék, közepes szolgáltatásokkal és jó anyaghasználattal meg dizájnnal. Ez egy közepes árral nyerő lehet. (Közepes ár meg simán lehet, hisz szerintem a több szín meg a normális kinézet nem hiszem, hogy nagyon megdobja a gyártási költséget, ellenben magához csalogatja a vevőt.) Persze nem vagyok cégvezető, nem is tanulok ilyesmit, így lehet, hogy baromság, amit írok.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Gadgetfun #36 üzenetére
De még mindig nem érted, amit mondok. Szerintem az nem egyedi igény, hogy ne csak fekete meg fehér készülék legyen. Ott van például a Nokia, nekik van bővebb színválasztékuk. Akkor az annyira rétegigény, meg ritkaság? Ráadásul ott van mellette az ártényező, amit megint csak felemlegetek. Közel 200 rugó, annyiért elvárható valami kreativitás szerintem, de úgy látszik csak én gondolom így. Szerintem hagyjuk is, mert nem fogjuk meggyőzni egymást, ilyenen meg nem veszünk össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest