Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Naja. Rég volt, talán igaz se volt.
(#33) Gadgetfun
Nem erre gondoltam. Az ilyen kiskutyát, kismacskát, kutyafülét, terepmintát meghagyom a hm... enyémtől különböző ízlésű embereknek. De például ugyanennél a telefonnál maradva azt el tudom képzelni, hogy mondjuk a telefon alapszíne ezüst, a hátlap közepe (ahol az a minta, meg a stb van) az meg mondjuk vörös. És ugyanezt a vörös díszítőszínt továbbvinni mondjuk az előlapra is, esetleg a gombok (bár az nem tudom, hogy mennyire nézne ki jól élőben), illetve rácsok is megkaphatnák a színt. Szerintem frankó lenne. De lehetne ugyanez mondjuk kék-fehér, vagy akár egy sötétbarna-világosabb barna összeállítás is jól mutatna.
Vagy ha nem is alkalmaznak több színt egyszerre, akkor legalább külön-külön lehetne több választható. Egy ilyen árkategóriájú termék esetén én valahogy - szerintem jogosan - elvárom, hogy ne az legyen a gyártó hozzáállása, amit te is képviselsz az előző hozzászólásoddal, a "nem várhatod el, hogy..." vonal. Valahogy piszkálja a csőröm ez a fajta hozzáállás, bár itt még annyira nincs alapja ennek, mert legalább a forma nem egy lekerekített téglalap egy gommbal középen alul... (Most ezzel nem az iPhone-t fikázom, hanem a többi gyártó ötlettelenségét-nemtörődömségét.) -
kolosanyi
veterán
Én pont, hogy a szűkös választékot fikáztam. Az almánál valamiért hajlamos elnézni a vevő, hogy fehér meg fekete "oszt jónapot", de én valahogy nagyon unom ezt. Nem igaz, hogy nem lehet játszani a színekkel, formákkal, miért kell mindenhol ugyanazt a sablont erőltetni? Például a formai dolgokra ez a Moto nagyon jó példa (mondjuk nekem spec nem jön be, de attól még egyedi). Már csak annyit kéne, hogy valami kis színjátékkal megbolondítják. Na nem ilyen csiricsáré f*sra gondoltam, de például egy elegáns ezüst-vörös kombináció nagyon is jól mutatna. Lehet, hogy úgy már bejönne a telefon.
Szóval számomra egyáltalán nem etalon az iPhone, sőt egyik almás cucc se. Az én véleményem az arról az említett gyártóról, hogy bár jó cuccokat csinál, nem értem a körülötte levő felhajtást, engem nem tud megfogni. Remélem nem indítok el semmiféle szennylavinát, mert most rohadtul nincs kedvem oldalakon keresztüli flémet olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest