Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Háát!
Ha jól megnézed, akor láthatod hogy elég jól bírja! Hogy egyes esetekben szerencsétlenül esik le, az sajnos benne van a pakliban. Az ennél stapabírobb telefonok kívülröl is vastagabb burkolatot, azon belül tompító réteget is kapnak, ha iapjára esne, akkor is védi egy perem az üveget.
Az a baj, hogy ettöl a minsítéstől mindnki azt várja, ne kelljen rá vgyázni, kalapács helyett is tudja használni, holott ez is olyan, mint a legtöbb telefon, csak a véletlen baleseteknél nagyobb százalékban élje túl a megpróbáltatásokat. Az én telefonom több mint egy éves, kétszer ejtettm le, kőre, kb 100-110 cm-röl, mindkét esetet megúszta, de a kaki mindkét esetben előjött. Még egyszer sem úsztattam meg, bármennyire is hitetlenkedtek, hogy vízálló. Minden tulajdonsága ellenére úgy használom, mintha normális telefon lenne.
Az elöttem szólók is jól közelítették a lényeget! -
kelly7
aktív tag
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Szerintem pont azért törnek be ezek a kijelzők, mert edzett üvegből vannak. Karcállónak lehet hogy karcállóbb mint mondjuk egy hagyományos plexi de mivel ridegebb, merevebb, ezért nem is bírja úgy mint a hagyományos. Régebben mérgemben elhajítottam egy hagyományos telót vagy öt méterre, utána meg csúszott az aszfalton vagy ugyanennyit. Darabjaira hullott, de karcon kívül nem lett baja. Ezzel azért ezt nem merném megtenni.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
CrAzY88 #43968 üzenetére
Ha a telefon a kijelző sarkára esik, vagy egy kis kavicsra, akkor az összes energia egy milliméteres pontban összpontosul, ezt nem sok üveg bírja. Nézd meg a buszokon is egy kis hegyes kalapácsot raknak oda, hogy ki tudd törni az üveget. Azzal szinte csak oda kell koppintani és azonnal törik, míg egy normál kalapáccsal sokkal több erő kell.
Ez fizika. Nehéz ellene tenni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Napelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest