- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vick33
tag
Nem nem jelentek meg . Az usa froyo sem jött mindenkinek csak tesztcélból néhány készülékre. Biztos hogy a kiszivárgott 155 ös blurmentes CEE froyo, minden verziószáma megegyezik. Nagyjából két hétig én is ezt használtam és az összes verziószám pont ugyanaz. Lehet hogy aztán ezt adják ki véglegesnek is, bár azt azért sajnálnám, mert nekem ezzel még voltak problémáim. Az XDA-n ez a threadje
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=978792Koreában és Kanadában Kínában van hivatalosan 2.2-vel meg Brazíliában jött ki az update 30.- án
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Politika
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest