Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
Szerintem azért ezt a főzött rom dolgot sem kell túllihegni.
Sok esetben ez nem jelent valami minőségileg jobb fw-t ,hanem egy az illető izlésének jobban megfelelő összeállítást. Egy neki jobban tetsző theme ,néhány nem használt app kihagyása ,lecserélése másra. Az egyediség érzése... Az öröm ,hogy minden tuningolás ellenére esetleg még mindíg működik
Kivéve régebbi a gyártó által már nem fejlesztett hw-t ,amihez az újabb fejlesztésekhez csak így lehet hozzájutni. A defy+ szerintem még nem tartozik ebbe a kategóriába...
Én nem hallottam még komoly hibájáról (a különböző bizonytalan eredetű egyedi eseteket leszámítva)
Az Android 2.3.x meg nem rossz és biztos vagyok benne ,hogy erre még kijön a 4-es is. Lehet hogy néhány verziónál már addíg nem is adnak ki 2.3.x-at.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest