Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz pete_21 #25143 üzenetére
SMS-ek nem érdekelnek, hívásnapló sem fontos, a kapcsolatok, és a programok meg nyilván vannak tartva a google fiókomban.
Leírnád pontosan, szájbarágós-hülyéhez szólok módon, hogy mi az sbf- flash, és hogyan csináljam?Csak most kezdtem magam beleásni az android nyúzás rejtelmeibe, de azt mondják gyorsan tanulok, ha valami egyesekből, és nullákból áll...
(És ha nagyon türelmed van az oktatáshoz, elmondhatnád, hogy mi a wipe, és a dalvik.)
Ha a 720p csinálja, és semmi gondot nem fog okozni, akkor nem zavar.Csak azért aggódtam, ha egyszer(szerintem hamarosan) főzött romra adnám a fejem, akkor nehogy gond legyen, hogy megváltoztak a számok, típusok, buildek...
Mégegy kérdés...
Ha már fenn van a 2.3(ezzel rendesen megy a boot, alapból rendesen indul a teló), akkor az itt linkelt magyarítást ugyanúgy feltehetem a telóra, mint a 720p-t? Tehát sd gyökérbe másol, recoveryből zip install? Nem kavar majd be, hogy megváltoztak a build-ek, teló típus, stb? Attól az MB526-hoz valót használjam? Vagyhogyisvanez?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest