Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
pete_21 #25143 üzenetére
SMS-ek nem érdekelnek, hívásnapló sem fontos, a kapcsolatok, és a programok meg nyilván vannak tartva a google fiókomban.
Leírnád pontosan, szájbarágós-hülyéhez szólok módon, hogy mi az sbf- flash, és hogyan csináljam?Csak most kezdtem magam beleásni az android nyúzás rejtelmeibe, de azt mondják gyorsan tanulok, ha valami egyesekből, és nullákból áll...
(És ha nagyon türelmed van az oktatáshoz, elmondhatnád, hogy mi a wipe, és a dalvik.)
Ha a 720p csinálja, és semmi gondot nem fog okozni, akkor nem zavar.Csak azért aggódtam, ha egyszer(szerintem hamarosan) főzött romra adnám a fejem, akkor nehogy gond legyen, hogy megváltoztak a számok, típusok, buildek...
Mégegy kérdés...
Ha már fenn van a 2.3(ezzel rendesen megy a boot, alapból rendesen indul a teló), akkor az itt linkelt magyarítást ugyanúgy feltehetem a telóra, mint a 720p-t? Tehát sd gyökérbe másol, recoveryből zip install? Nem kavar majd be, hogy megváltoztak a build-ek, teló típus, stb? Attól az MB526-hoz valót használjam? Vagyhogyisvanez?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest