- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Instagram közösségi fényképezés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Navon Navik - új erő
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz domedee #16260 üzenetére
Hali,
ötlet valakinek arra, hogy mitől lehet az, hogy rom installnál a következő hibával leáll:
E : Can't make /tmp/update_binary''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz domedee #16484 üzenetére
Ahogy észrevettem már kb egy hete kérdezdgeted, hogy milehet a hiba oka, de eddig választ nem nagyon kaptál rá, szerintem azért, mert még nem találkoztunk ilyen hibával. Én a helyedben felraknám az erdeti SBF-et, rootolnám, Clockworkmodot rá, aztán had szóljon. Plusz 20perc munkánál nem lehet több...
Persze csak ha más zippel is ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz domedee #16482 üzenetére
Simán beírtam a keresőbe a hibaüzenetedet és hogy Defy és ezt kaptam: http://blog.lrem.net/2012/03/16/cyanogen-and-motorola-defy-plus/
"...
The particular problem is that to make things faster, the /tmp directory in Defy+ is stored on a RAM disk. This is in fact a typical tmpfs created for some reason as /data/tmp. Then, the real /tmp is substituted with a symbolic link to /data/tmp. Not so surprising by today's Linux standards.The problem: one of the first steps of ROM upgrade is to wipe the old /data. Then, everything Clockwork recovery does, goes through /tmp... Which is a link to something that you just erased. Great, isn't it?
Simple problem, simple solution: after wiping your /data, choose in the boot loader to start the ADB daemon. Now, on your computer, start adb shell and do:
rm /tmp
mkdir /tmp
That's it. /tmp is an actual directory again, thus it can be used by Clockwork mod and everything is fine again."
No, akkor tömören magyarul is:
Állítólag a Defy+-on a Defyvel ellentétben a /tmp könyvtár nem a főkönyvtárban van, hanem a /data könyvtáron belül. De amikor töröljük a data-t (Wipe Data), akkor töröljük a /tmp könyvtárat is.
Ezért ilyenkor el kell indítani az ADB-t és PC-ről ADB-n keresztül létre kell hozni a /tmp-t ezekkel a parancsokkal:
rm /tmp
mkdir /tmp[ Szerkesztve ]
-
domedee
senior tag
válasz domedee #21522 üzenetére
Meg azt vettem még észre, hogy amikor belépek a ClockworkMOd Recoverybe (v2.5.1.8), már akkor azt írja ki, hogy E: Can't make /tmp/recovery.log
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest