- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Van benne némi logika,hogy ugyanazt a batterystatsot használják. Nem szoktam én sem törölni telepítéskor
A kérdés csak onnan jött,hogy ics-nél még volt akku problémám slotok váltása között ,Premete féle romot raktam fel akkor bmm-re,ami bootstrapos.
Egyébként nem tudom mi az a recovery nélküli mentés...?! -
Lovi24
senior tag
Amikor 2 rendszer között váltasz,nem vettél észre olyat,hogy az akku kijelzés nem egyezik ? Mármint,hogy totál más értéket mutat 2 rendszer közötti váltáskor? Csak azért kérdezem,mert látom,hogy Dino jb a fő rendszered. Dino jb telepítés után úgy szedted le a bootstrap-ot,ahogy az összefoglalóban le van írva?
Ezeket csak kíváncsiságból kérdezem
Véletlenül nem csináltál mentést az alap rsd lite-os jb-ről? -
ghiottone
nagyúr
Köszönet.
Úgy látom ez a Leak 3-on alapul. Jó lesz ez, ha kijön a béta fázisból. Nem tudom nálam mi volt egymás után újraindult 3xor tegnap, ezért is hagytam ott 5 perc után.
a lockscreen-él még per pillanat nem tudták implementálni a framework-res.apk-ba a V5-ös féle megoldást.
Akit érdekel keresősáv nélküli Motorola Razr M launcher az próbálja ki ezt.
Egy ideje keresem már a megoldást, hogy JB-n vagy rendesen nézzen ki a keresősáv ebben a launcherben, vagy ne legyen. Amit az XDA Atrix 2 themes & apps-ba nemrég kiraktak az szép, jól működik meg miegymás, csak webtopnál cseppet összeomlik és utána levéve lapdockról a navigation bar csak félig huzható le, stb. A Galaxy Nexus témában azonban van egy másik szerkesztett launcher, ami a korábbi 1.1.0.568 Build 294 homescreenen alapul és ez azt kell mondjam remekül működik. Nincs keresősáv, és így van plussz egy szabadon felhasználható sor + a webtop hibátlanul megy, nem áll le, nem indul újra a kezdőképernyő, stb.
1. Root Explorer-el lemented az eredeti homeconfig, homescreen, circlewidget és weather.apk-okat, el is távolíthatod ezeket, de először alapértelmezettnek állíts be egy másik launchert (apex, nova, stb)
2. Bemásolod a letöltött mappából a system\app -ba a circleconfig, CircleWidgets3D, homeconfig1, homescreen1,és Weather.apk és beállítod az engedélyeiket rw-r--r-- -re.
3. Bemásolod a lib fájlokat a System/lib -be, engedélyeket szintén beállítod: rw-r--r--
4. Teló újraindít és kész. -
Lovi24
senior tag
Hááát igen,nekem sajnos nem jó,ezért is érdeklődnék a véleményekről. De ahogy olvasgattam az xda-t,a srácok elég rendesen rajta vannak az ügyön,hiszen 1-2 fejlesztőnek is van problémája a kexeccel.Remélem hamarosan találnak rá megoldást. Szívesen részt vennék én is a munkában,de amiket írnak az nekem elég kínai
_ghiottone
Köszi ismételten a tippet az fm transmitterre. Ma megjött és le is teszteltem. Nagyon kellemesen csalódtam benne,teljesen korrekt a hangzása.Jó kis kütyü. -
Lovi24
senior tag
Szia,amint lesz időm,kipróbálom majd,hogy felrakok egy jb-t és azon mit csinál egy kexec-es rom.
Ahogy olvasgatom az xda-t,teljesen független mindentől,hogy felmennek-e a kexec-es romok. Van aki mb-s van me1200-es is aki "black sreen,green led"-et kap. Nem tudom találnak-e rá valaha megoldást,de remélem eljön ez az idő is
Azt néztem,hogy Deveshmanish 5 () romot tett közzé az elmúlt 3 napban... Én nem tudom,nem alszik ez az ember ??
Ha van tapasztalataid a Liquid-ről vagy valamelyik másikról,megoszthatnád -
Lovi24
senior tag
Miért nem jb? Próbáltam,aztán visszatértem mb ics-re ,valahogy megszoktam, Magyar nem fontos,a tárhely is mindegy szinte (32gb sd mellett), az értesítési sávos kapcsolók kifejezetten idegesítettek (főleg,hogy nem tudtam szerkeszteni, a power toggles sokkal jobb),amellett pedig ezzel a legstabilabb és legjobb a térerőm (voda). De lehet,hogy ha lesz egy kis kedvem felpattintom az újabb jb-t és kipróbálom milyen
-
Lovi24
senior tag
Sajnos nem jött össze
Bootswapperből kiszedtem a boot.img-t,ugyanúgy fekete kijelző zöld led.....
Újraindításnál persze elfelejtettem az ics kernelt visszarakni és kicsit megijedtem,hogy ugyanazt produkálta csak piros leddel. Újra restart ,kernelcsere ,majd indul is,de a Liquid nem..
Egyszerűen nem értem,hogy 2 tök egyforma teló között mi lehet a különbség,ami miatt nem mennek fel a kexec-es romok ??? -
Lovi24
senior tag
Az alaprendszerem MB ICS,kernel itt is 3.0.8. Ezt írják az XDA-n :
Note:This ROM uses kexec kernel(3.0.8).Those of you who were getting the black screen problem with kexec kernel will get the same bug here.
Note:To be flashed via BMM only
BMM-et már régóta használom,próbálkoztam az A2 bootstrapp-al ,de nem jött be. Maradtam a BMM-nél ,sokkal több lehetőség van benne. Jelenleg is 3 rom van rajta
1.Gyári Mb Ics
3.Miui v4 (volt eddig)-rettenetesen eszi az akksit
4.Paranoid
A rendszereknek elég helyet adtam,úgy használom ,ahogy eddig is volt- 500/800/300-ez mindig elég volt,de volt már -500/1000/500,szerintem ez sok.
A kexec-es CM10- re gondoltam persze. Eddig más rommal nem volt problémám
Habár én amikor me ics-t akarok felrakni,állandóan system leállással fenyeget,fr-ig
Me Jb-vel igazából nem volt bajom.
Egyébként ha jól olvasom a Liquid rom készítője is mb ics-t használ ??!
XDA-n sokan panaszkodnak ugyanarra,mint én (itt is vagyunk páran) ,de sajnos nem tudják mi lehet a baj
Ezért kérdeztem a te telód paramétereit,de azt látom ,hogy Me JB az alapod. -
Lovi24
senior tag
Köszi a leírást,el is mentettem magamnak
Próbáltam én is feltenni a Liquidsmooth romot,de 4. install után is csak fekete képernyő és zöld led fogad
Pedig próbáltam a normál gapps-ot,inverted gapps-ot. Próbáltam újra partícionálni a 3. rendszert,volt fr meg minden wipe ...És sajnos nem akarja. Nem értem én ezt a Kexec-es dolgot. Igaz nekem a CM is ugyanezt csinálja.
A bmm patchet azért kérdeztem ,mert ha jól emlékszem a rom készítője kérdezte valakitől az XDA-n ,hogy azt felrakta-e,de gondoltam,hogy nem kell ...
A srác készített még egy új romot,de ez is Kexec kerneles,így már meg sem próbálom
Egyébként a te telód alapból me,mb? 1200? -
Lovi24
senior tag
Okozhat problémát a kettő együttes használata,saját tapasztalat alapján mondom. Igaz törölheted telepítés után a bootstrapot,de ez nem elég. Javaslom olvasd el az összefoglalóban írtakat,van a Bmm-ről egy rész.
Ha szerencséd van nem okoz galibát,de lehet bootloop is belőle,vagy csak egyszerűen eltűnik a többi rendszered. Mindkettőben volt részem... Esetleg ún. "battery draining" is előfordul. Amikor felraktam a Bmm-ben egy bootstrapos romot,a két rendszer közti váltáskor össze-vissza írta az akku%-okat esett,emelkedett...
Egyébként szerintem a Bmm sokkal jobban használható progi,mint a bootstrap és elég sok rom támogatja is. -
morfeus08
tag
Bemész a telefon beállításokba, megkeresed a build számot, majd elkezdesz rá tappogni, és majd szépen kiírja hogy már csak 5 lépésre van a fejlesztőtől már csak 4... Ön fejlesztő lett és akkor bejön egy olyan menü hogy fejlesztői beállítások. ZTE Blade cm-nél is így volt talán itt is.
-
ghiottone
nagyúr
Igen, azon használom per pillanat én is + az új romban is ott lesz, de addig is...
Razr I Launcher:
A launcher ugyanaz, mint a korábbi razrm launchere, csak ez már újabb verzió 1.1.0.580-as. + ebben végre ott vannak a szükséges lib fájlok és a Homeconfig.apk is. Amúgy bármilyen legalább ICS/JB-t futtató androidra fel lehet rakni, ami minimum qHD vagy HD felbontású.
Felrakása:
0. Letöltöd ezt a fájlt.
1. Root Explorer-el lemented az eredeti homeconfig, homescreen, és weather.apk-okat
2. Bemásolod a letöltött mappából a system\app -ba a homeconfig, homescreen, circleconfig, CircleWidgets3D, és Weather.apk + ha akarod a QuickView appokat, és beállítod az engedélyeiket rw-r--r-- -re.
3. Bemásolod a lib fájlokat a System/lib -be, engedélyeket szintén beállítod: rw-r--r--
4. Teló újraindít és kész. -
mihione
őstag
Foglalkoznak vele páran de mivel nem annyira népszerű készülék mint a defy így nincs is rá annyi féle rom.
Persze van miui,cm9,cm10, paranoidandroid és nemrég cm10.1 amit ha még kicsit csiszolgatnak egész jó lehet,de ezekben a verziókban ugye van még bug,főleg a kamerával,képet ugyan lehet vele csinálni de a vaku nem jól szinkronizál a fényképezéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged