- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Azt a két rondaságot, ami a szenzorok mellett van kétoldalt (bocsánat, ez a design) miért nem e-ink-kel csinálják meg? Mehetne ott mindig az óra, dátum, töltöttségi szint meg ilyenek.
-
joey04
titán
válasz
szabi__memo #44 üzenetére
hát az essential megoldása teljesen más. nem azt másolják, hanem a x-et.
-
ghiottone
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
hallerlaller #42 üzenetére
Biztos azért másolta az apple is
-
hallerlaller
addikt
Szerintem az epöl fizet nekik, ha ennyien másolják akkor biztos jó lehet?
-
atike
nagyúr
Bíztam benne, hogy ők megmaradnak a hagyományos megoldásnál... Erre meg....
-
dilajoska1
őstag
válasz
Martinitius #33 üzenetére
Hát van benne valami. Mikor már a render képek meg voltak róla akkor még az Iphone 8-ról is csak találgatták hogy hogy fog kinézni és akkor az Iphone X-ről még hír se volt hogy lesz majd. Legalább is én így emlékszem.
-
joey04
titán
válasz
Ezt te sem gondolod komolyan.
-
doooo
veterán
Ez már korábban is eszembe jutott, csak utána mindig elfelejtettem szóvá tenni... Szóval nem lehet korreláció a notch miatt középre zsúfolt szenzorok/kamerák, illetve a hátlapon oldalra tolt másik szenzorok/kamerák elhelyezése között? Nem lehet, hogy szimplán nem fértek egymás mögé legtöbb esetben, és ezért kellett eltolni őket (és ha már eltolják, akkor pont oda és pont úgy, mint a szerintük másolandó iX)? Egyébként biztosan nem én vagyok az egyetlen, akinek fejében megfordult ez a primitív gondolatmenet...
-
GuineaPigMan
tag
válasz
Igen, és majdnem minden gyártó az Essential Phone sikere, és népszerűség miatt kezdték el a notchos telefonokat csinálni. Lehet itt tényeket leírni, de az is tény, hogy senki sem az Essential másolja. Az meg már megint más dolog, hogy itt konkrétan ugyanúgy is néz ki.
-
TomPack
őstag
Szégyensziget! Huaweii és Xiaomi után most már a Motorola termékeit sem fogom megvásárolni többé!
Nekem ne toljanak a szemembe egy asszimetrikus kijelzőt, ne fizetessenek ki velem egy prototipust aranyáron, ami tulajdonképpen egy technológiai zsákutca! -
Martinitius
tag
Mikor fognak már az emberek leszokni róla, hogy szájkózzák, hogy minden notch-os mobil Apple X koppintás? Amúgy is ciki szerintem, hogy egy mobilarena kaliberű oldal újságírója nincs tisztában vele, hogy nem az iPhone-n volt először notch, hanem az androidos Essential Phone PH-1-n...
-
DJosef
őstag
válasz
ghiottone #30 üzenetére
Abban egyezik a velemenyunk, hogy india egy fontos piac, lassan beelozve kinat. De ez a Motorola mar nem az a Motorola az is biztos. Ettol fuggetlenul a keszulekeiket nem degradalom mert hiaba van kinai kezben a brand azt is be kell latni, hogy kinai sem az mar mint 5-10 eve. A Nokia-val es Blackberry-vel is szep munkat adnak ki a kezeik kozul.
-
ghiottone
nagyúr
Aha, igen, kár hogy az elmúlt 4 évben amióta a Lenovo alá tartoznak ezt úgy nem éreztem 1 motorola telefonnál sem. Az hogy nálunk nincs, EU nem olyan piaci lehetőség az tény. De nézd meg a Braziloknál, Indiába mennyivel másabb a helyzet. Azok a fontos piacok, mi kicsik vagyunk.
-
DJosef
őstag
válasz
CptAdamica #7 üzenetére
Ahogy a Nokia-nak ugy a Motorola-nak is mar csak a neve az ami. Miutan a Google atvette a Motorolat majd a szabadalmakat kiherelte a cegbol kb csak a nevet adtak tovabb a Lenovo-nak. Ilyen vilagot elunk sajnos...🙄
-
jacis
nagyúr
Legalább a kamera lett volna valami egyedibb megoldás.
-
tixem
addikt
-
joey04
titán
Hát ez hihetetlen már tényleg
-
ZolkoW
őstag
-
ghiottone
nagyúr
-
judas13
addikt
Tényleg nem egy szép Nocse phone. De legalább csúnya.
-
Phoenixy
senior tag
-
batai15
félisten
Mondjuk én nem értem hogy egy eleve vannila droidon alapuló és azzal 95%ban meg egyező felület mellett ,minek az Android one. A one ebben az esetben csak elvesz,és nem igazán ad hozzá semmit.
-
roli543
őstag
Najó, én azt gondolom hogy a pofátlanságnak is van határa... annyi szép telefon után kijonnek egy copy/paste iPhone X-el, és mondjon bárki bármit ez a telefon (ahogy a xiaomi 8) egy az egyben copy... szerintem szégyen egy ekkora és nagy múltú gyártóra nézve, akinek a tarsolyában volt a razr, krzr es megannyi egyedi telefon! Ócska dzsunka!
-
CptAdamica
veterán
Szegény Motorola is ideáig jutott, hogy egy "gyönyörű" design-t használjon fel.
-
-
Nem értem miért nincs lent is egy notch, pont beleférne a Motorola logó.
-
dolphy17
tag
Na. Egy Android One-os Motorola nagyon nagy királyság lenne!
-
ghiottone
nagyúr
Hej, ez így nem tetszik.... még most sem
De ha Snapdragon 660 vagy 710 lesz és 3500-ös aksi amoleddel, akkor már jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest