- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Ha a júni végére gondolsz, akkor már rég kiderült arról, hogy kacsa, mivel nexus se kapta még meg a frissítést (azt hiszem mai nap jön ki).
Elvileg most augusztus végét mondják, ami már reálisabb.
ReménykedjünkEgyébként nem csak a vas az, ami számít, hanem a rendszer is.
Magic (528mhz) 1.6on ritka szar,élvezhetetlen és lassú..
Portolt 2.1-el már gyorsabb, és elvileg froyo is lesz rá portolva..
Szóval azért törekednek arra, hogy optimalizálva legyen a cucc, ne csak az izomra támaszkodjunk -
Zirowe
nagyúr
válasz
Stimpy001 #25 üzenetére
Itt jön a képben a hdmi csatlakozó, amivel kilövöd lcd tv-re az 1080p-s anyagot és a teló szaggatásmentesen lejátssza (más kérdés, hogy szerintem még nincs megfelelő app erre).. Amire elvileg már a mostani 1ghz-s snapdragonok is képesek...
Meg azért ezek a mai készülékek 3,5-4" körüli kijelzővel jönnek, amin már élmény utazás közben filmet nézni..
Jobb,mint unatkozni vagy lapost cipelni#26 Karma: azért nexus és desire-n nem kell sokat várni már most sem, hát majd froyoval!
A karácsonykor jövő frissítésről nem is beszélve..
Tehát szerintem tényleg értelmetlen a proci növelés, az akksi rovására..
Ha csak vki nem olyan perverz, hogy videókat kódoljon a telóján, de arra meg nincs alkalmazás még!(bár én találkoztam már olyan app-al, ami lejátszó, és lejátszás előtt átkódolja a videót ehető formátumra.. Így kb 10perc, mire elindul egy film
)
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
rudymester #6 üzenetére
Ja, pontosan olyan, mint a kompakt gépek megapixel háborúja..
Egy kivétellel talán: kompaktoknál még talán látszik a különbség a megapixelek között (nagyobb a kép felbontása, még ha a minőség nem is olyan jó).De ez a 2ghz..
Őszintén szólva nem látom sok értelmét.
A "csak azért,mert megtehetjük és mi akarjuk elsőnek megtenni" érv eléggé nevetséges.
Jelenleg szerintem az 1ghz snapdragon bőven elég, és nem tudok elképzelni olyan műveletet mobilon, amihez ekkora számítási képesség kéne (ja, navigon 10mp helyett 5mp alatt számítja ki az útvonalat, de nem hiszem,hogy ez egy döntő érv lenne).
Androidon az 1ghz bőven elég, divxet még 2ghz alatt se fogja tudni lejátszani, mert nem proci kérdése.Hdmi,720p felvételt és 1080p lejátszás már jelenlegi 1ghz snapdragonokon is elérhető, akkor mire a 2ghz?
Inkább ölnék ezen fejlesztési pénzeket az akksik üzemidejének fejlesztésébe!
Mert minek egyre erősebb mobil, ha egyre kevesebb ideig bírja :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged