- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
A júni végére gondoltam, igen. De tudtam hogy túl szép ahoz hogy igaz legyen.
Magic nem volt a kezemben, azt nem tudom milyen. Viszont a Spica nekem kellemes csalódás volt, árához képest elég jó, nem egy rakéta de semmiképp sem mondanám rá hogy lassú.
Én nem azt mondtam hogy az Android nincs optimalizálva, csak azt hogy lehetne kicsit jobban, bár akkor évente csak egy telefon jelenne meg gyártónként.
-
Straw
senior tag
Tudom, én android párti vagyok, de azért azt nem lehet csinálni, hogy szarunk a soft-ra majd az erős vas elviszi, és ezzel a gigahertz növeléssel néha azt érzem ilyen irányba haladunk.
A Froyot már én is várom, kíváncsi leszek mennyire tudja tartani a HTC a kiadásra ígért dátumot (Desire-re). Mert ha úgy mint a Hero-nál akkor megette a fene.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Motorola első embere 2 GHz-es órajellel szerelt Android alapú okostelefon idei bemutatását tervezi.
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest