- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik hozzászólásra gondolsz? Belinkelnéd?
Ha erre, akkor nem ezt írta, hanem hogy a szervizes szerint csak a készülék cseréjével orvosolható a probléma, amit a hozzászóló nem ért, mert a telefonja amúgy teljesen működőképes, csak a frissítés okozta ezt a hibát.
Szóval ez szerintem nem hivatalos álláspont, csak egy szervizes véleménye, hogy lepasszolja a dolgot.
Majd ha esetleg erre írnak a fórumon választ, az már közelebb lehet a hivataloshoz.
-
válasz
zsoltzsolt #511 üzenetére
Nálam is volt ilyen lefagyásos történet, azonban azt vettem észre, ha egy kicsit várok visszajön, vagy azért mert magától újraindul (pin-t nem kért), vagy csak észhez tér. Most azt tervezem, hogy a következőnél csinálok egy bug reportot ez alapján:
Persze lehetne fr-t is, csak ahhoz kell egy kis szabadidő.
De jó ötlet az ügyfélszolgálat is. -
válasz
#16820480 #506 üzenetére
Ebben a fórumban van valami halvány reakció, de persze igazából semmi konkrét.
Viszont ha ránézek az első hozzászólásra, csak hárman jelezték, hogy ugyanez a problémájuk.
Szerintem kell egy kis idő nekik, míg összeraknak egy frissítést, letesztelik, kitolják az első körös tesztelőknek.
-
válasz
zsoltzsolt #438 üzenetére
Úgy tudom ebben a modban nincs akksi, tehát a telefon nem annyira acélos akksiját használja.
Itt ugye a battery mod nem jöhet szóba. Moto Z Play esetén már jobb lehet a helyzet. -
Én úgy állítottam be, hogy 80%-on tartja a telefont a hátlap, amíg le nem merül. Ezzel kihúz kb. egy napot, utána kezd csak tovább merülni a telefon 80%-ról. Nyaraláskor így nagyon jól bírta, egyszer sem kellett aggódnom, hogy lemerül, pedig sokat navigáltam, neteztem, fotóztam.
A 0% szerintem szoftveres visszajelzés, azt szolgálja, hogy a telefon ne meríthesse túl a hátlapot.
Viszont azt vettem észre, hogy a telefon ugyan gyorstöltős, de a hátlap nem, annak több idő is kell, míg feltöltődik (miután a telefon feltöltődött)
-
Frissítettem ez alapján: (HOW TO) UPDATE TO OFFICIAL 7.1.1 MOTO Z XT1650 Install TWRP and ROOT
reteu-s egykártyás német telefonra csak az adb sideload rész kellett, simán felment, működési problémával sem találkoztam azóta.
Frissült a kamera szoftvere, sőt, erre már felmegy a Pixelből kinyert legújabb, HDR+-t tudó Camera NX szoftver is. Még a régebbi, 7.0-án futó Camera NX-szel készült összehasonlító tesztképeket ebben a fórumban találtok:
[link] -
válasz
zsoltzsolt #317 üzenetére
Szerintem az lehet, hogy le van takarva a kijelző, és azt hiszi zsebben van a telefon.
-
A telefonhoz képest nem nagy, de azért egy kicsit megdobja a súlyát. Egy külső power banknál szerintem kényelmesebb használni. Én úgy voltam vele, hogy telefonnal együtt annyiért vettem, mint amennyibe egy Z Play került volna, így hasonló üzemidőt tudok elérni, jobb hardverrel...
-
-
Most 279EUR a német Saturnban ez a telefon, olcsóbb, mint a Z Play. A hét végén megyek ki, megéri szerintetek megvenni? Melyik típust árulják ott pontosan, dual simes lenne?
Vajon meddig fog frissítéseket kapni?
Jelenleg egy első generációs Moto X -et használok, ezért gondolkodom ezen is, vagy van ennél jobb ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest