- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ghiottone #1762 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de igazán akkor lenne érdekes, ha ugyanezeket a képeket a portolt Google kamerával is elkészítetted volna. Moto Z esetében durva különbség van a gyári Moto kamera, és a Google kamera képei között. Ebből kifolyólag én egyáltalán nem is használom a gyári Moto kamerát.
Most így hirtelen csináltam 2-2 képet, összehasonlításhoz:
1 - Google vs. Moto
2 - Google vs. MotoMint látható, a Moto kamera "rárak" egy kellemetlen zöldes árnyalatot, és még mellé valamivel homályosabb is.
Sajnos nincsenek valódi élethelyzetet tükröző képeim, mert mint írtam, nem használom a Moto kamera appot, de mielőtt áttértem a Google kamerára, próbálgattam mindenféle szituációval, és mindig a Google képei "győztek".
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest