- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
timsigm
csendes tag
válasz
zovifapp111 #17 üzenetére
Én is kacérkodtam a blackview családdal, de egy régebbi tabletes tapasztalat miatt bennem volt a kétség, hogy ha azért nem fekszenek rá egy kicsit az optimalizálásra, akkor akár 10.000-es aksit is belepakolhatnak, nemsokkal fog többet tudni mint egy neves gyártó 5000-s aksival szerelt példánya. Engem nem érdekel egy bizonyos tág határig a telefon vastagsága. De annak sem látom értelmét, hogy egy félkilós 10.000-est viszek magammal úgy, hogy nem vagyok előrébb.
-
timsigm
csendes tag
válasz
zovifapp111 #15 üzenetére
zovifapp111 Nekem is ez a problémám, hogy első vonalbéli gyártók nem csinálnak normális türhető árcédulával rendelkező strapatelefont. A doogee-vel is meg az Ulefone Armor sorozattal is szemezgettem, de annyira ellentmondásos véleményeket olvastam, hogy nem mertem bevállalni. A CAT márka és egyéb hasonszőrű társai nekem nevetséges ár/érték aránynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest