Moduláris strapatelefonnal rukkolt elő a Doogee

Erős hardver, komoly védelem és hasznos hátlapi toldalékok a tulajdonságlistán.

Manapság az okostelefonok összeszerelésére egy bizonyos árszint fölött nem lehet panasz, ha pedig van, a tesztek segítenek a gyenge láncszemeket kiszűrni, emellett a por- és víz elleni védelem is egyre gyakoribb a felsőbb szegmensekben. Így még inkább rétegtermék lett a strapatelefon, melynek szívósságára ráerősítve próbálják portékáikat értékesíteni az olyan gyártók, mint a Doogee.

Az S95 Pro szemre is igazi minden álló, amihez IP68/69K védelem jár, 3 méteres vízmélységben 4 órát tölthet és ellenáll a nagy nyomású, forró víznek. A MIL-STD-810G minősítés is adott, igaz: a Doogee nem részletezi, azon belül mely teszteket teljesítette a ketyere, arra viszont határozottan célozgat, hogy a gumírozott sarkokat 2 méterről 1000 alkalommal betonra hajították.


[+]

A szűk zsebű vásárlóknak idáig szólt a történet: a 168 x 79,3 x 13,8 milliméteres és 285 grammos cucc bizony tekintélyes helyet kér magának és a kezet is lehúzza. Cserébe 5150 mAh-s telep került bele 10 wattos vezetékes és vezetékmentes töltéssel, illetve 6,3"-es panel 1080 x 2160 pixelen, műfajon belül egész kevés kávával és 16 megapixeles kameracseppel. Hátul 48 (Sony IMX582) + 8 (ultraszéles) + 8 megapixeles a lencsehármas (mélységérzékelés), az ujjlenyomat-olvasó a jobb oldalélen várja az egyéni kanyarulatokat.

A nyolcmagos Helio P90 kellően erős hardver, amihez 8 GB RAM és 128 GB-os UFS 2.0-s tároló jár a Samsung jóvoltából, az IPS kijelzővel szerelt ketyere egyelőre Android 9 Pie-t futtat. Az S95 Pro két nanoSIM-et és microSD kártyát is befogad, hátlapján pedig akad egy érintkezőfelület, amihez többféle toldalék csapható.


[+]

3500 mAh-s extra telepet kínáló kabáttal, illetve támasztékos sztereó hangszóró modullal a készülék 470 dollárért, ezek nélkül 370 dollárért hajítható kosárba. Az első 1000 vásárló true wireless fülest is kap. Moduláris dizájnjával a Doogee készüléke képes valami egyedit hozzátenni a műfajhoz, persze csak teszt közben derül majd ki, mennyire jó teljesítményt és fotós, videós képességeket nyújt a mindennapokban.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Doogee S68 Pro

    Aki sóvárgón nézte az indukciós főzőlap-jellegű kameraszigetet egy-két csúcsmobilon, de ugyanezt egy strapatelefonban képzelte volna el, annak most biztosan megvalósult az álma.

  • Az uleFone is ütős strapamobillal villant

    Erős SoC, hatalmas telep, tripla hátlapi kamera és persze sokrétű strapavédelem az Armor 7 zászlóshajó tulajdonságlistáján.

  • Doogee Y8 Plus - kutyául van

    Nem az Y8 Plus hozza el a Doogee-nak a kívánt áttörést, ám akad a szenzorcseppes phabletnek jó tulajdonsága, például az üzemidő.

  • Doogee Mix - kutyából nem lesz szalonna

    Hiába a keretmentes kijelző vagy a duplakamera, a Mi Mix életérzése helyett annyi problémát sikerült elhozni a középkategóriába, amennyitől Cesar Millan is falnak rohanna.

Hirdetés