Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Mi is fogyaszt felesleges áramot szerinted ? Wifi? - kikapcsolod, gps ? - kikapcsolod,nem akarod,hogy szinkronizáljon? - kikapcsolod a szinkronizálást és a 3g-t....Szóval ennyit erről. Én még az üzemmódokat sem használtam soha a telefonomon, ha kellett , lehalkítottam, ennyi...
-
hülyegyerek
addikt
Szerintem túl pozitív/finomkodó lett a cikk hangvétele...Gyakorlatilag. ez egy olyan készülék , aminek semmi keresnivalója nincs a piacon 2011- ben, és a megvalósítása is olyan gytra, hogy kb. a szerencsés vásárlók nagyrésze kivágja a készüléket a francba "úristen, mit tettem" felkiáltással. Ezt a minőséget egy 20 ezres nokia is hozza,csak abban van naptár...(igaz, hogy azt nem tudom a csuklómra rögzíteni, de üsse kő....)
A másik nevetséges dolog ez a kabátkodás...sportkabát,kamerakabát,qwerty kabát? ?? A Motorola ott tart, hogy laptop, meg media box " kabátot" csinál a telefonjához, ez meg fényképezni sem tud külső kiegészítő nélkül?
Ha jól emlékszem, a SE T168-hoz is volt már külön csatlakoztatható kamera, szóval innen is látszik, hogy mennyire van lemaradva a piactól ez az elképzelés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honda topik
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest