- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
épp ezaz, hogy 6-7k alatt nem tudnak sosem ajánlani semmit az előfizetésem mellé...
szerintem ez a modu még egy tesztszéria. lesz ez még jobb is, csak ki kell forrnia. az még egykét év, dobnak rá androidot aztán mindenki enni fogja, mint a cukrot. ha van esze a gyártónak ezt csinálja.
-
deathtania
senior tag
végre egy nekem való teledon!!!! --> ha nem akarom nincs benne kamera! valamiért én gyűlölöm azokat a telefonokat, amikben kamera van. mert általában valami fost@licska van mindegyikben, és a normál pár 10ezres fényképezőmmel mérföldekkel jobb képeket csinálok. állandóan ez a bajom, hogy mondom a boltban, hogy "de nekem nem kell kamera értsék meg", sajnos azonban nem tudnak (már) olyan mobilt adni, amibe ne kerülne bele. nekem csak az mp3 meg a rádió kell. meg az sms meg a telefonálás. (lehet, hogy régimódi vagyok, hogy nem akarok videót, képet szerkeszteni, emilezni a telefonommal???
)
lehet, hogy extra kérés, de szeretnék végre egy olyan telefont, amiben nincs egy rakás számomra felesleges funkció meg alkatrész berakva, csak annyi, amennyi pontosan nekem kell. ezért tartom ezt jó ötletnek. és szerintem ebben a moduban hatalmas lehetőségek rejlenek. csak kicsit dolgozni kellene az aksi élettartamán, meg tényleg lenne egy alap készülék és lehetne hozzá kiegeket venni. legjobb megoldásnak tartom. várom, hogy végre használható legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest