- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Na akkor csak így naplószerűen bejegyzem: booty hunternél sikerült kinyitni VOSK és az EER15 fegyvereket is a maelstorm után. Mivel nem tudtam, melyiket lesz érdemes fejleszteni, ezért egyiket sem húztam, hogy alapon tudjam őket összehasonlítani.
Maelstorm tetszett, viszonylag haladós is, amíg nincsenek set-páncélba öltözött játékosok az egyedi fegyverrel, vagy a maxra húzott lvl6-7 fegyókkal. DE még akkor is működik úgy ahogy, ha sikerül meglepni az ellent. VOSK iszonyat gyors, ellenben kicsit is sebez nagyon
Meg hamar kiköpi a tárat, általában az az érzésem, hogy maelstormmal biztosabban lehet állva maradni. Az EER15 meg még nagyobb csalódás alapon, mert bár viszonylag jó a sebzése (bár volt már, aki előttem rohanva 7-et kapott a hátába, mielőtt megfordult és fejbelőtt - de ott feltételezhetően más progi is működött a háttérben) a tűzgyorsasága nagyon lassú (és szerintem a lövedéke sem túl fürge), néha úgy ugrálnak keresztbe előttem 1 vs 1 esetben, hogy el sem találom. Ezért végül a maelstormot húztam fel az ott elérhető 4-es szintre. Páncélrombolása nem túl nagy, de kipróbálni sem tudtam még igazából, mert mire az upgradet megcsináltam, az időre menő küldiknél beadta, hogy érjek el egy rakás kill-t a sapperral, így azzal toltam az este. Ott közben meglett a második turretem, na az méginkább kalaptrágya kategória, szinte mint ha nem is lenne semmi. Úgyhogy maradtam az alap turretnél, de legalább a szükséges kill összejött. Így ma estére tolódott a fejlesztett Maelstorm tesztje...
-
vaakuum
addikt
Senki nem tolja már PC-n ezt a játékot? Pedig nagyon bejön a hangulata, és lenne egy csomó kérdésem, amire viszont nem sikerült alapból rájönöm ...
-
vaakuum
addikt
Én teljesen rákattantam erre a játékra. Bár még mindig vannak homályos foltok, hogy mi merre hány méter, de nagyon berántott.
-
vaakuum
addikt
Tegnap találtam meg a Win Store-ban, asztali gépre. NYilván nem egy AAA játék, de szerintem elég jó a hangulata.
Singlében elég érdekes, amikor a tapicskolós húzásokat beadja, és egérrel kell végighúzni, mert asztali gépen egy kicsit gumis-taknyosnak tűnik az irányítás, nem olyan patent, mint várnám, de lehet ez szándékosan ilyen, hogy multiban a konzolosokkal is lehessen játszani?Némi single után bementem multiba, és jókat fogócskáztunk, nekem a régi 1.4-es CS hangulatát idézte, eltekintve a gumis irányítástól.
Viszont volt egy olyan férfi karakter, akinek nemcsak a kezében, hanem a vállán is volt egy fegyver, mint a predatornak. Lehet ez a xenomorph kasztnak a kiváltsága? A csóka elég jól aprított, de volt, ahol nagyon kellett tekernie, hogy dobogós legyen
Szerintem fogok még vele játszani jópárszor
Új hozzászólás Aktív témák
ph Gyönyörű grafikával, sablonos történettel és érezhetően összecsapott egyjátékos kampánnyal jelent meg a mobiltelefonokra készített Modern Combat ötödik felvonása.
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest