- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Azért mert tök más a két konstrukció. A régi mobilnak nem Kellett tapicskolnod a képernyőjét, cask a gombsort, ezért alúl fogtad és a súlyelosztása is olyan volt, hogy az also rész nehezebb volt, mint a felső, így kényelmesen tudtad tartani.
Ennél fontos szempont, hogy kényelmesen tudd kezelni a teljes kijelzőt, ezért az also és felső rész sokkal kiegyenlítetebb súlyban, hogy használat közben ne forduljon ki a kezedből. Valamint éppen ezért nem is lent fogod, mint a régi modellt, hanem kb. középtájt, mint bármely más, nem foldable okostelefont, ezért ha ott lenne a kamera, akkor folyamatosan azt tapicskolnád. Könnyű belátni, hogy egyik mobiltelefonnál sincs a kamera vertikálisan és horizontálisan is pont középen a hátlapon, mert nem lenne praktikus...
Amúgy nem értem ezt a sok fújjogást. Szerintem kifejezetten szép készülék, nekem az elődnél jobban bejön, főleg kinyitva néz ki sokkal jobban a sokkal kevésbé hangsúlyos chin. Egyedüli kritikám, hogy ha már így alakították ki a kamerát, akkor én a villanó helyére egy második optikát tettem volna, a villanó meg alájuk is elfért volna...
Az meg végképp röhejes, hogy olcsó másolatnak tituláltok egy olyan eszközt, ami technológiailag annyira előlre mutate, hogy jelenleg összesen 3 gyártó tudott ilyen konstrukciót felmutatni, ráadásul nem kevés mérnöki munka van abban, hogy ez normálisan működjön is...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest